Chatabas 2005/08/07 18:18 #37490

zmones lankosi siame puslapyje tam, kad apsispru¦stų uz ku  statyti pinigus. Jie tiesiog uzsuka ir pasiskaito patyrusių losejų komentarus apie busimas futbolo ar kitas varzybas. Pateikiu tikrai "patyrusio" losejo pono hai komentaru  apie siandien vykusias futbolo varzybas tarp Hearts ir Hibernians klubų (skotijos lyga):

Pries dvi savaites buvau isitikines 80 proc., kad statysiu uz Hearts komanda. Liko sulaukti tik mane tenkinanuŲio koeficiento. Koeficientas tenkina.Hearts klubas praeitais metais pasipildes keliais lietuviais zaide demonstravo "gera" zaidima. Kadangi klubas neiskovojo teises zaisti ne vienoje is UEFA organizuojamu tauriu, lieka kaip galima geriau pasirodyti savo salies cempionate. Sio sezono klubo tikslas yra iskovoti trecia vieta Skotijos Premier lygoje ir gal pabandyti koki karta "ikasti" skotijos cempionato grandams Celtic ir Rangers klubams. Hearts klubas pasipilde keletu nauju zaideju tarp ju yra dar vienas lietuvis (Edgaras Jankauskas). Sie zaidejai sustiprino komanda. Hibernian pries keleta dienu savo aiksteleje kovodami del patekimo i kita UEFA taures etapa sugebejo 0:3 nusileisti Omonios "Nicosia" komandai is Kipro.

Neisigilinus atrodo, kad komentaro autorius raso tikrai protingai ir nuosirdziai. Bet uz akių uzkliuna paskutine eilute:

Hibernian pries keleta dienu savo aiksteleje kovodami del patekimo i kita UEFA taures etapa sugebejo 0:3 nusileisti Omonios "Nicosia" komandai is Kipro.

KAS PO VELNIAIS, PONE HAI, LEIDO TAU RAsYTI KOMENTARUS sITAM PUSLAPYJE, JEIGU TU NESKIRI MALTOS FUTBOLO KOMANDa??? NUO sKOTIJOS KOMANDa???? OMONIOS "Nicosia" LAIMu€¹JO PRIEs MALTOS, O NE sKOTIJOS KOMANDu‚¬. KOMANDa??? PAVADINIMAI SUTAMPA, BET KIEKVIENAS SAVE GERBIANTIS LOsu€¹JAS PRIEs RAsYDAMAS TURu€¹Ta??? TIKRINTI INFO.

AuŲiu uz demesi. Tikiuosi daugiau tokių klaidų nepasitaikys.

  • hai prieš 18 metų #37590

    Jauciuosi puikiai. Manau visas klaidas atperka yeldas.

  • draska prieš 18 metų #37588

    Normaliai

    nesijaudink,patenkintu nebus;))

  • hai prieš 18 metų #37583

    Normaliai

  • draska prieš 18 metų #37566

    Ai, dabar supratau. Cia buvo mano klaida. Prisiimu ja sau.

    hai
    ltbet.com specialistas



    Prisijunge: 04 11 2004
    Pranesimai: 575

    Parasyta: 2005 06 11, 21:16 Rasyti temu :
    Koks skirtumas pirmame ar paskutiniame puslapyje rasoma. Svarbiausia, kad i pliusa liptu ir nesamoniu nerasinetu. Nes kai kurie veikejai tokiu nesamoniu prifludina ( geriau ju niku neivardinsiu, patys susipras. Nes paskui dar daugiau priludins nesamoniu ).
    _________________
    neskubek ir busi pirmas
    )na kaip patinka pirmas puslapis?:))

  • chakalasz prieš 18 metų #37530

    zmogus, kuris nedaro klaidu, jis nedaro nieko.

  • hai prieš 18 metų #37522

    Ai, dabar supratau. Cia buvo mano klaida. Prisiimu ja sau.

    Ir gana grubi klaida. Na, bet ivykis praejo ir minuso niekam neatnese. Nora tiek gerai.

  • hai prieš 18 metų #37521

    Ai, dabar supratau. Cia buvo mano klaida. Prisiimu ja sau.

  • wigga prieš 18 metų #37518

    OMONIOS "Nicosia" LAIMu€¹JO PRIEs MALTOS, O NE sKOTIJOS KOMANDu‚¬.

    Tipo pries maltos hibernians

  • Poet prieš 18 metų #37517

    Yra daug zmoniu, kurie vienai stavkei sugaista kelias valandas ir puikiai viska isanalizuoja bei puikiai apraso, taciau yra viena didele problema - jie sedi minuse.

    Mano darbo stilius yra kiek kitoks, todel ir pasitaiko klaidu.

    Tas pats ir pas mane...

  • Romka prieš 18 metų #37501

    .

    Ereli, ko cia rekauji, ant zemes nusileisjk truputi.

  • hai prieš 18 metų #37492

    Gerai, kad pastebejai sia klaida...si klaida jei tu ja sugebejai tinkamai panaudoti tau galejo atnesti didelius pinigus, nes Maltos cempionatas yra zemesnio lygio nei Kipro.

    Yra daug zmoniu, kurie vienai stavkei sugaista kelias valandas ir puikiai viska isanalizuoja bei puikiai apraso, taciau yra viena didele problema - jie sedi minuse.

    Mano darbo stilius yra kiek kitoks, todel ir pasitaiko klaidu.

  • Enrique22 prieš 18 metų #37491

    nesuprantu, kam tie bereikalingi pykuŲiai juk klysti zmoniska - net ir patys geriausi kartais klysta svarbiausia, kad Hearts nugalejo Hibernian, net 4-0

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti