LinaS 2006/03/07 17:42 #57574

Lyga : Copa Libertadores
Pasirinkimas : Universitario - Valez Sarszield 2 Koeficientas 2.10
Laikas : 11:00 AM
Bendrove : Betandwin

Na Vu©lez siandienos rungtynes neturetu buti sunkios, zaidzia Gracián siandien, jis jau muse du ivaruŲius, tikiuosi jo ivaruŲio ir siandien, gal ir ne vieno, zais Vu©lez 3 puolejais ... Vu©lez apskritai, viena is geriausiujų komandų Argentinoje. Laimeta 3 - 1 pries 2 vietu  pogrupyje LDU ir 3 - 0, uŲia jau sausai pries Rocha. zaidzia pilna sudetimi, tik nebus vartininko Cessa, kuris susizeide per rungtynes su Newell Old Boys, bet ji manau turetu sekmingai pakeisti Sebastianas Peratta. Ku  galima butu pasakyti del Universitario, tai tragiskai pradetas sezonas pas juos Aperturoje, taip pat nezais pagrindinis vartininkas Floresas, ji turetu pakeisti Josu© Carvall, tai jam bus tikrai sunkios rungtynes, vartininkas nepatyres dar. Taigi uŲia matau labai lengvu  Vu©lez pergalu¦. Jei kam idomu uŲia komandų sudetys:
http://www.velezsarsfield.com.ar/notici ... sp?id=2166
Laukia pergales...

  • LinaS prieš 18 metų #57790

    Bus dar tu pergaliu tikekimes...

  • mmd3 prieš 18 metų #57787

    mda... 3-1

  • LinaS prieš 18 metų #57774

    Taigi, tesesi kovos Copa Libertadores. siandien susitinka Independiente Santa Fe (COL) ir Estudiantes (ARG). Independiente Sanra Fe, bukai laiko favorite siame susitikime, taCiau taip yra todel, kad komanda uzima 1 vieta  savo grupeje, taCiau sioje komandoje siandiena nezais net 4 pagrindines sudeties zaidejai: Oliveira, Ortiz, Preciado, jie yra traumuoti ,Delgado (gaves raudona  kortele), dar nezinau ar tai tures kazkokios itakos, taCiau komandos valdydoje kazkoks sa misis dabar vyksta, atleistas komandos menedzeris. Independiente paskutinese rungtynese suzaide 2-2 su Bolivar vienuolike, kuri toli grazu neblizga isvykose. Columbios Primera A zaidzia taip pat nelabai gerai, per paskutines 3 rungtynes patirti 2 pralaimejimai, ir iskovotos vienos lygiosios, ir tos pries dugno komanda  Envigado, pati Independiente Santa Fe savo lygoje uzima 15 vieta . Tuo tarpu Estudiantes zais pilna sudetimi, siandien jau i komanda  gryzta ir siame susitikime jau zais Esmerado ir Agustin Alayes, taip pat paskutiniu metu atsigaves Jose Luis Calderon jau imuses 2 ivarCius, paskutinese rungtynese Estudiantes laimejo pries Sporting Cristal 4 - 3. Savo lygoje zaidzia pakankamai sekmingai, nors ir pralaimeta 3 - 1 pries lenteles favoritus River Plate, taCiau iki sios dvikovos zaidimas buvo stabilus, komanda yra lenteles viduryje, taCiau nuo astuntos vietos ja  skiria tik blogesnis ivarCiu skirtumas. Komandu sudetys:
    Independiente Santa Fe: Luis Enrique Martinez, Jairo Suarez, John Tierrandentro, Francisco Najera, Cesar Fawcet, Gabriel Gomez, Juan Carlos Ramirez, David Montoya, Mario Gomez, Luis Yanes, Jose Largacha.
    Estudiantes: Martin Herrera, Pablo Alvarez, Agustin Alayes, Juan Daniel Caceres, Jorge Nunez, Diego Galvan, Gaston Esmerado, Horacio Cardozo, Marcelo Carrusca, Mariano Pavone, Jose Luis Calderon.
    Reziume galima butu pasakyti, kad Estudiantes turetu isnaudoti Independiente Santa Fe 4 zaideju netekti ir parsivezti pergale is Kolumbijos...
    Laukiam pergales...

    Pasirinkimas: Estudiantes laimes
    Koficientas: 3.10
    Betandwin

  • LinaS prieš 18 metų #57716

    Su geru koeficientu verta buvo rizikuoti... Nieko siandien gal bus geriau...

  • CUPID prieš 18 metų #57715

    Deja...

  • LinaS prieš 18 metų #57697

    Dar vienas statymas, kuris taip pat yra idetas ir kitame puslapyje.
    Sporting Cristal - Bolivar

    Ziurint i Bolivar statistika  2005 Copa Libertadores pirmiausia i akis krenta tai, kad jiems tie metai buvo tarsi uzkeikti zaidziant isvykoje , pralaimeta pries Danubio, Santos, ir LDU, taCiau siais metais Bolivar startavo labai gerai. Surinkti 4 taskai, suzaidus dvejas rungtynes, 1 - 0 laimeta pries Estudiantes ir suzaista lygiosiomis 2 - 2 su Independiente Santa Fe, siose rungtynese Bolivar 2 - 0 pirmavo, taciau sugebejo atsilaikyti iki maCo pabaigos,Bolivar komandoje zais Gutierrez, jis jau yra imuses 2 ivarCius, ir uzima 3 vieta tarp visu zaideju, kurie musa  ivarCius, taigi laukiu jo didelio aktyvumo siose rungtynese, galbut netgi ivarCio...
    Sporting Cristal startas labai prastas, 2 - 1 pralaimeta namuose Independiente Santa Fe ir isvykoje 4 - 3 pralaimeta Estudiantes, nors ir abejose rungtynese Sporting Cristal pirmoje rungtyniu puseje pirmavo, taCiau antroje puseje visa  savo pranasuma  issvaistydavo, tai rodo, kad komanda nesugeda gerai suzaisti visu rungtyniu. Komandu sudetys:
    Sporting Cristal: Erik Delgado, Norberto Araujo, Amilton Prado, Alberto Rodriguez, Walter Vilchez, Carlos Lobaton, Henry Quinteros, Jorge Soto, Carlos Zegarra, Sergio Leal, Gustavo Vasallo.
    Jorge Soto tik neseniai atsigaves po traumos, ir nezais pilna jega, tai dar vienas minusas Sporting, nes jis yra pagrindinis sios komandos ivarCiu kalvis.
    Bolivar: Joel Zayas, Oscar Sanchez, Aldo Mores, Andre de Souza, Jose Luis Almaraz, Luis Torrico, Leonel Reyes, Carmelo Angulo, Daner Pachi, Limberg Gutierrez, Martin Menacho.
    Taigi tikiuosi siandien Bolivar laimes, tuo labiau koeficientas yra labai geras, bukai uz Sporting duoda 1.65 nes tikisi kad jie pagaliau laimes ir sukurs sau proga  iskopti i 1/8, taCiau as manau tos pergales nebus, nes geriausia Bolivijos komanda Bolivar yra visa galva pranasesni uz Sporting ir neisivaizduoju kas jiems siandien gali sutrungdyti iskovoti dar viena pergale...
    Laukiam pergales...

    Pasirinkimas: Bolivar laimes
    Koeficientas: 4.50
    Bukmekeris: Betandwin

  • gintazas prieš 18 metų #57639

    Dabar tik P. Amerika domiuosi,daugiau nieko ...

    taip ir toliau

  • LinaS prieš 18 metų #57638

    Dabar tik P. Amerika domiuosi,daugiau nieko ...

  • mmd3 prieš 18 metų #57637

    Universitario Lima 0 - 1 Velez Sarsfield , kaip ir tikejausi L. Gracián pelne ivarti...

    matau, kad pasikaustes ant Lotynu. Reiks ir man uzmest ka nors Sekmes

  • LinaS prieš 18 metų #57620

    Universitario Lima 0 - 1 Velez Sarsfield , kaip ir tikejausi L. Gracián pelne ivarti...

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti