butkus 2008/08/28 12:33 #118482

as taiu nesuprantu tokiu prognozuotoju,kur paraso laimes tas koef.toks,bendrove tokia ir tokia,kam jus rasot tokias nesamones nupezeliai,nebeleiskit tokiu prognoziu i etery,del to ir niekas nebesilanko cia nes nieko gero nepamatysi

  • Barbudas prieš 14 metų #135241

    o kam to aprašymo? Viskas matosi pagal žaidėjo statistika , ar jis dirba rimtai ar tik deda , kaip sakoma "iš lempos".

    Su Pagarba,
    NeVanduo

    Gal tu ir teisus

  • NeVanduo prieš 14 metų #135240

    o kam to aprašymo? Viskas matosi pagal žaidėjo statistika , ar jis dirba rimtai ar tik deda , kaip sakoma "iš lempos".

    Su Pagarba,
    NeVanduo

  • Barbudas prieš 14 metų #135225

    eilini karta savo pinigus.Kai tau vel uzklius koks mano zaidimas, kritikuok toliau,o as sau pradesiu rytdiena su gera nuotaika, ir tie tykiuosi kurie padare taip pat, nes tas ricardas visai neraso apie zaidimus,kitu nekritikuoja, svetimu 'piku'nekopijuoja,tik kazkodel dazniau rimtai laimi,nors virtualiai sedi gyliam minuse,,,tai lazybos,arba tas negailestingas zodis verslas,kur dazniausiai viskas negailestingai i vienus vartus,i musu vartus, sekmes.

    Viskas gerai-tik faktas,kad tokį aprašymą buvo galima įdėti rašant prognozę,o ne komentuojant praėjusias rungtynes-tingisi parašyti prognozėje porą žodžių,ar aš jų nerandu?

  • ricardas prieš 14 metų #135224

    Huelva 3 - 0 Atl. Madrid
    Dėl prognozių aprašymo tuštumo;;;;;
    Barbudas

    Uzduok sau klausyma ??? kiek zmoniu europoje arba siauraakiu salyse state pries Atl. Madrid /?

    Siam zaidimui buvo ruosiamasi taip\: Madridas 'suspardo' Sevilla, ji ''pazemina '' stipriausia Ispanu '''karalystes'' kluba ''laimedama ,ir visiems net nekyla klausimu who is fc... Rec Huelva, virs 90% stato kad sveciai laimes arba bus lygu ir pra.... eilini karta savo pinigus.Kai tau vel uzklius koks mano zaidimas, kritikuok toliau,o as sau pradesiu rytdiena su gera nuotaika, ir tie tykiuosi kurie padare taip pat, nes tas ricardas visai neraso apie zaidimus,kitu nekritikuoja, svetimu 'piku'nekopijuoja,tik kazkodel dazniau rimtai laimi,nors virtualiai sedi gyliam minuse,,,tai lazybos,arba tas negailestingas zodis verslas,kur dazniausiai viskas negailestingai i vienus vartus,i musu vartus, sekmes.

  • lucky8 prieš 14 metų #135222

    Lazybu bendroves Sportingodds nera! Turi buti http://www.sportingbet.com/
    Lazybu bendroves Bettson irgi niekada nebuvo ,yra tik https://www.betsson.com
    Lazybu bendrove https://www.interwetten.com registruojantis Reikalauja !!! tik kreditines korteles duomenis, visos normalios 'ima' debit card duomenis,taip kad Jusu ziniai bankai NETOLIRUOJA duoti savo pinigus lazyboms,taip kad si l.b. irgi neturi buti pasiuloje,ir pabaigai trys anglu rykliai http://www.ladbrokes.com
    http://www.williamhill.com coral.co.uk apyvarta ir pelnas vien tik siu kartu sudejus bendroviu virsija musu salies biudzeta, darbuotju tik virs 100 000 .Pries industrija kuri dirba visus metus be sustojimo nepapusi,arba viskas kontruoliujama tikra ziema isgyvenancioje Anglijoje.

  • ricardas prieš 14 metų #135221

    Jis jau ir yra su aprašymu.. programa automatiškai neatskirs ar ten prikopinta belenkokio teksto ar normalaus aprašymo. Todėl ricardas ir nepatenka į titulinį puslapį, nes senai pastebėjome, kad pas ji nėra normalių aprašymų.....

    Koks tu LaRumba protingas,bravo uz komentara,minetu atveju ir kitais parasoma lazybu bendrove pries kuria zaidziama, tai kad Jusu tingumas auksciau visko,cia as jau nesistebiu,juk tai tik minuciu reikalas i meniu ideti visas esamas lazybu bendroves,komentaru neberasau nes jie niekam nereikalingi,padarykite tvarka namie,o tik po to liekite kritika, ir kur is forumo pasitrauke daug super rimtu zmoniu su komentarais ir zaidimais,ponui Bardudui linkiu visada zaisti tik savo galva,nes pravaziavus masinoje salia vairuotojo tukstancius kilometru visviena vaziuoti neiseis,as pries tai buvau idejes cia gan ilga atsakyma,su tam tikrom lazybu verslo 'virtuves' subtylibem,bet jo nera,o kai uzejau patikrinti ar issisiunte,buvo tik uzrasas ,siuo metu laikinai diskusiju forumas neprieinamas,taip kad tam zaidejui rekomenduoju nusirasineti zaidimus is tu kurie pastoviai pliuse,jie gerai zaidzia ir i mano zaidimus nekreipkite demesio,jei nepatinka pilna info apie ivyki kuri pateikiu,tai tiek.

  • LaRumba prieš 14 metų #135214

    Jis jau ir yra su aprašymu.. programa automatiškai neatskirs ar ten prikopinta belenkokio teksto ar normalaus aprašymo. Todėl ricardas ir nepatenka į titulinį puslapį, nes senai pastebėjome, kad pas ji nėra normalių aprašymų.
    Taip po truputį filtruojam.. Ir jums patiems reikėtų atsirinkti, kas normaliai prognozuoja o kas ne

  • Barbudas prieš 14 metų #135209

    Bet įdomiausia tokia situacija-žiūri pradžioje visas lankytojų prognozes-ten ženkliuku pažymėti spėjimai yra su aprašymu-atsidarai-pvz.šiandien-ricardo statymas-Huelva-Atletico Madrid x@ 3.5 10/10-su ženkliuku,kad su aprašymu.Atsidarai:
    Pasirinkimas-X.Rezultatas laukiamas,patikimumas 10/10 @3.5 Sportingodds
    -tai šis spėjimas vadinasi yra su aprašymu,ar tas aprašymas man neatsidaro?

  • LaRumba prieš 15 metų #121838

    komanda papildytu naujais tipsteriais puslapis atsigautu nes dabar be tomo ir aido niekas nebededa picku

    Tai siulykit narius, kad nera adekvaCiai aprasanCiu/galinCiu bet nenorinCiu/tinginCiu ir pan. Visi tik laukia kol kas nors parasys, ka nors apart savo zinias atiduodami...

  • nikontori prieš 15 metų #121552

    Istikruju tai ten yra tikrai geru variantu, tik kai jie sudeti i tapetus, tai rezultatas minusinis

    tai butent, kad viskas sukalta i tapetus, cia kaip loterijoj du is 5 laimingi, tik reikia teisingus isitraukti

  • Anciukas prieš 15 metų #121550

    komanda papildytu naujais tipsteriais puslapis atsigautu nes dabar be tomo ir aido niekas nebededa picku

  • Meski prieš 15 metų #121549

    Istikruju tai ten yra tikrai geru variantu, tik kai jie sudeti i tapetus, tai rezultatas minusinis

  • nikontori prieš 15 metų #121548

    Skundai pagirtinas tautos bruozas,ir mitinga butinai,ir kuo daugiau nemokamu veliaveliu uz isgerta alu,panas Deiviss ar Deividas.Bravo,ilindes ir pasiknaises tuose 'tapetuose' pastoviai rastum zaidimu kurie leistu paciam normaliai gyventi is lazybu.
    tiek to rasyk sekmingai ir toliau,turbut idomu / nes kreipi demesi,ir savo brangu laika.

    sita pastraipa ypac patiko "ilindes ir pasiknaises tuose 'tapetuose' pastoviai rastum zaidimu kurie leistu paciam normaliai gyventi is lazybu" - turbut komentaro nereikia

  • ricardas prieš 15 metų #121547

    nemanot kad toki kaip ricardas reiktu pasalinti? belenka belenkaip raso pagal kofa tik atsiverti ir iskar ricardas, ir tvarkos forume gal modernatoriai?

    Skundai pagirtinas tautos bruozas,ir mitinga butinai,ir kuo daugiau nemokamu veliaveliu uz isgerta alu,panas Deiviss ar Deividas.Bravo,ilindes ir pasiknaises tuose 'tapetuose' pastoviai rastum zaidimu kurie leistu paciam normaliai gyventi is lazybu.
    tiek to rasyk sekmingai ir toliau,turbut idomu / nes kreipi demesi,ir savo brangu laika.

  • LaRumba prieš 15 metų #121451

    Kad tapetus raso tai jau kiekvieno atskirai problemos ar dziaugsmas vistiek nesoka i pirmas topu vietas, kas ypaC klaidintu vartotojus tai tegul ir toliau bando pliusuot is futbolo...
    O ir siaip vartotojai nebuna blokuojami o tiesiog ju blogai nepublikuojami.

    Del forumo tai kaip buvo neuzaugus visuomene taip ir yra neuzaugus, nes tik sukurk temas ir bandyk priverst, kad ten rasytu iskart priekaistai kad viskas blokuojama, nieko neleidziama, trinamos zinutes ir panasiai. O ir moderatoriai turi savo nuomones, bei galimybes pabandyti kiekviena  tema  priziureti ir pareguliuot ar paragint rasyti tik i tas temas.
    O del visu spam'eriu tai visi forumai su tuo susiduria, ir mes jau pakankamai maximaliai visus uzblokave, kad tik po kelis per savaite buna, ne taip kaip anksCiau kasdien po keliolika..

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
TopSport (7 ats.) Ernestas As
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas
Neteller skelbimai (2 ats.) Egidijus Egidijus

Svarbiausios diskusijos

Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta  (34 ats.) pirmas
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai (112 ats.) Top
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse (43 ats.) Razynka
Lažybų blokavimas internetu (11 ats.) LaRumba
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos (4 ats.) SMEGENYNE
Apie neteller (6 ats.) LaRumba
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje (139 ats.) fizruhas
Lažybų bendrovių suvenyrai (13 ats.) pirmas
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos (5 ats.) mazas_Bwin
Skrill (buvę Moneybookers) (7 ats.) evaldasn