LaRumba 2011/03/14 20:25 #138024

Ar pavyko kam nors gauti bilietų į Eurobasket 2011?

kiek mes bandėme tai jokiomis naršyklėmis nei internetais kelias valandas nėjo daeiti iki užsakymų žingsnių,o po tiek laiko jau ir nebuvo pasiūloje.

Žemiau keletas printsscreenų, kad jau 10val. kai paleido tai į Lietuvos varžybas buvo labai maža dalis duodama lietuviams, o kur dingo visi kiti bilietai?? nors tipo 70proc turėjo salės duoti lietuviams pirkt? Tiketos darbuotojai saviems supirko? Išdalino įtakingiems seniams, kurie tik ės ir jokio realaus faniško palaikymo nebus?

http://img823.imageshack.us/img823/8057/kase1.jpg

  • LaRumba prieš 13 metų #138045

    Istorija tesiasi

    Sąmyšis dėl bilietų gali baigtis teismuose
    Tarp bilietų į Europos vyrų krepšinio čempionatą negavusių aistruolių, turėjusių pirmenybę juos įsigyti, atsirado ir tokių, kurie internetu pinigus už bilietus pervedė, tačiau durys į areną jiems lieka užvertos. Kai kurie aistruoliai teisybės žada ieškoti teismuose. Informacinių technologijų specialistai pastebi, kad per čempionatą gali išaiškėti dar daugiau sutrikusios bilietų prekybos sistemos pasekmių.

    VZ.LT žinomi 2 atvejai, kai į A grupės rungtynes tarp Lietuvos ir Ispanijos bilietus pirkę krepšinio aistruoliai negavo bilietų, už kuriuos pinigai bilietų platinimo bendrovei buvo pervesti. VZ.LT šaltinių teigimu, tokių žmonių gali būti žymiai daugiau.

    „Sandoris įvyko, nes pinigai buvo nuskaityti ir pervesti į „Tiketos“ sąskaitą, buvo suteiktas rezervacijos kodas. „Tiketa“ pinigais disponavo 4 dienas ir juos grąžino, kai gavo mano raštišką pretenziją“, - sako Vytautas Masalskis, filmavimo ir viešųjų ryšių įmonės “TV Vision” direktorius.

    Bilietus į Lietuvos ir Ispanijos mačą "Eurobasket 2011 Fan Club" narys pirko pirmąją išankstinės prekybos dieną – kovo 14-ąją. Į kitas varžybas pašnekovas bilietus įsigijo. Pinigus už negautus bilietus į Lietuvos rinktinės mačą su ispanais p. Masalskis atgavo, tačiau žada reikalauti žalos atlyginimo, argumentuodamas vienašališkai nutrauktu sandoriu. Vietos Panevėžio arenoje jis ieškos teismo keliu. Ieškinį teismui planuojama įteikti per artimiausias savaites.

    Krepšinio gerbėjas skundą teiks ir Valstybinei vartotojų teisių apsaugos tarnybai (VVTAT). Gauta išvada bus pridėta prie ieškinio teismui, skelbiama portale nevartok.lt.

    Analogiškus nusiskundimus VZ.LT dėstė ir Arūnas (pavardė redakcijai žinoma), kuriam taip pat nepavyko atsispausdinti įsigytų bilietų į Panevėžyje vyksiančias grupės varžybas tarp Lietuvos ir Ispanijos.

    Arūnas teisme bylinėtis teisme nežada bei teigia, kad "Tiketa" jam grąžino sumokėtus pinigus. Papildomai primokėjęs pašnekovas gavo bilietų į krepšinio čempionato pusfinalį.

    Abu vyrai kritikuoja „Tiketos“ ir organizacinio komiteto „Eurobasket 2011“ poziciją esą paskutiniai bilietai į rinktinių susitikimą buvo parduoti 16 val., taip pat teiginius, kad bilietų pardavimo sistema buvo „sulėtėjusi“, o ne „nulūžusi“.

    Į vieną vietą – 2 sėdintys

    Nenorėję būti įvardinti ekspertai įžvelgia, kad panašios sistemos spragos čempionato metu gali atskleisti kitą bėdą.

    Esą jei sistema, per kurią jau parduoti bilietai, nebus užlopyta, galima tokia situacija, kai į vieną vietą arenose pretenduos identiškus bilietus turintys aistruoliai, kurie sutrikus sistemai ir pervedė pinigus, ir atsispausdino juos.

    Teigiama, kad neištaisius klaidų į vieną vietą arenoje sprausis du, o gal ir daugiau žmonių, o tai bus pastebėta tik skenuojant bilietus.

    "Tiketa" savo poziciją tikisi atsiųsti iki trečiadienio 15 val.

    Jau skelbta, kad vartotojai, įsigiję virtualią narystę „Eurobasket 2011 Fan Club“ ir tikėjęsi dėl to iš anksto įsigyti bilietų į 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionatą, gali reikalauti jiems grąžinti 10 Lt mokestį, jei dėl sutrikusios "Tiketos" pardavimų sistemos to padaryti nepavyko, pranešė VVTAT.

    vz.lt

  • evaldasn prieš 13 metų #138036

    Europos čempionato bilietus grobstė ir sukčiaujantys kasininkai?
    http://sportas.delfi.lt/basketball/euro ... d=43250999
    nerealus video ir jau itariu bahuriukas nebeturi darbo

  • palaima prieš 13 metų #138026

    kur kaune vyks tai galima gaut, o panevezy i lt tai nepavyko isigyt.bet sake dar veliau turetu paleist i apyvarta.

  • mrpiotr prieš 13 metų #138025

    Lietuva - Q2
    rugsejo 5. 239 sektorius 3 eile http://www.tiketa.lt/files/fanuzonos/Pa ... _fanai.pdf
    abu uz 800lt

    va po tiek jau stumdo perpardavinetojai.. bl 4x pakelia kainas gaidziai, geriau jau butu surinkus federacija uz didesne kaina, kad nekiltu perpardavimas, tai butu normaliai, o dabar kazkas prisiperka pigiai ir erelius vaidina

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
TopSport (7 ats.) Ernestas As
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas
Neteller skelbimai (2 ats.) Egidijus Egidijus

Svarbiausios diskusijos

Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta  (34 ats.) pirmas
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai (112 ats.) Top
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse (43 ats.) Razynka
Lažybų blokavimas internetu (11 ats.) LaRumba
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos (4 ats.) SMEGENYNE
Apie neteller (6 ats.) LaRumba
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje (139 ats.) fizruhas
Lažybų bendrovių suvenyrai (13 ats.) pirmas
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos (5 ats.) mazas_Bwin
Skrill (buvę Moneybookers) (7 ats.) evaldasn