Nerijusss 2005/08/19 16:46 #38825

Po 3 savaiuŲių pertraukos vel reikia prisiminti f-1
si kartu  lenktynes vyks visiskai naujoje trasoje Turkijoje

Kimis Raikonenas nugales kvalifikacijoje 2,05 9/10 Orakulas +9,45

Per treniruotes greiuŲiausi buvo McLaren lenktyninkai (neskaiuŲiuojant bandytojų). Kimis pirmoje penktadienio treniruoteje nusileido tik Pedro de la Rosai, o antrojoje tam pauŲiam Pedro de la Rosai, Ricardo Zontai ir JPM. Pirmieji du yra bandytojai, o Montoya kvalifikacijoje vaziuos anksti ir trasos darbine temperatura nebus pakankama, kad jis laimetų pole poziciju . Nematau nieko, kas galetų pasipriesinti Kimiui

Head to head kvalifikacijoje:
Trulli - Button 2 1,93 7/10 fonbet -7

Buttonas Turkijoje demonstruoja geru  formu  ir nusileidzia tik McLaren lenktynininkams. Kvalifikacijoje Trullis isvaziuos is karto po Buttono, tad jie vaziuos beveik vienodomis su lygomis. Paskutinese keliose lenktynese Buttonas kvalifikacijoje ir lenktynese visada patekdavo i pirmu ji penketuku  ir si savaitgali, manau, nebus isimuŲių.

Fisichella - Schumacher R 2 1,8 7/10 fonbet -7

Visų pirma, Ralfas kvalifikacijoje vaziuos beveik pauŲioje pabaigoje (3 nuo galo), o Fisichella viduriuke. Taip Ralfas tures zymiai geresni sukibimu  su trasu . Treniruotese nei Renault, nei Toyota kazkokių stebuklų nerode ir vazaivo panasiu tempu. Kadangi trasa yra visiems lenktynininkams nauja, tai nemanau, kad labai skirsis treniruouŲių ir kvalifikacijos rezultatai.

Race:
Ar isvaziuos saugos automobilis? 1-Taip 2,10 6/10 -6

Kaip parode penktadienio treniruotes prie naujos trasos yra sunku priprasti ir daug patyrusių lenktynininkų dare grubias klaidas. Taip pat sinoptikai savaitgali zada lietų, kuris dar labiau padidina tikimybu¦, kad isvaziuos SC

  • Anonimas prieš 18 metų #38978

    Ot sudmontojis Uztat ji dievas ir nubaude paskutiniam rate

  • Nerijusss prieš 18 metų #38976

    J.P.Montoya greiuŲiausiu  ratu  iveike

  • bloodhound prieš 18 metų #38975

    tas sudas is kimio komandos greiciausia praleke

  • Anonimas prieš 18 metų #38974

    O greiciausias ratas? Kimis?

  • Nerijusss prieš 18 metų #38973

    si savaitgali -3,65
    nera jau taip ir blogai, o del MS sakiau tiesu 

  • Nerijusss prieš 18 metų #38957

    na tikraj geras statymas fishichela sesetuke ir kofas didelis.............Manau ir Msc patekimas tarp 8 gereusiu yra geras statymas:)

    jei nebus daug avarijų, tai MS tikrai nepateks i astuntuku 

  • [vabalas] prieš 18 metų #38956

    na tikraj geras statymas fishichela sesetuke ir kofas didelis.............Manau ir Msc patekimas tarp 8 gereusiu yra geras statymas:)

  • Nerijusss prieš 18 metų #38944

    uzsienio bendrovese dar radau neblogų pickų

    Head to head:
    Ralf Schumacher - Michael Schumacher 1 1,65 8/10 expekt +5,2

    Visų pirma kvalifikacijos rezultatai:
    9 Ralfas Schumacheris Toyota (M) 1:28.594 + 1.797
    20 Michaelis Schumacheris Ferrari (B) N/L
    Ferrari Turkijoje atrodo apgailetinai, o Ralfas, jei ne klaidaviename posukyje, manau, butų kvalifikavesis pirmajame penketuke. Pati Ferrari pranese, jog si saqvaitgali naudoja seno misinio padangas ir nesitiki su jomis pelnyti taskų. Ralfas tikrai aplenks savo broli, jei neivyks pasalinių ivykių.

    Rubens Barrichello - Felipe Massa 2 2,00 8/10 expekt -8

    Kaip ir minejau Ferrari si savaitgali nerodo gerų rezultatų. F.Massa kvalifikacijoje uzeme 8 vietu , o R.Barrichello 11-u ju , tauŲiau rezultatas skyresi 1 sekunde. R.Barrichello jau nebeturi stimulo gerai vaziuoti Ferrari komandoje, nes kiseneje jau turi kitų metų kontraktu  su BAR komanda, o Felipe kaip tik nori opalikti kuo geresni ispudi Ferrari komandai, kuriai jis atstovaus kitu met.

    Fastest Lap K. Raikkonen 1,64 8/10 expekt -8

    Kimis jau keliose lenktynese is eiles parodo greiuŲiausia rato iveikimo laiku , net jei jis nefinisuoja lenktynese. K.Raikonenas startuos is pirmosios pozicijos ir tikriausiai per startu  jos neuzleis, nes lenktynininkai, kurie kvalifikavosi nelyginese pozicijose, startuos svarioje trasos puseje. Nors McLaren ir nera patys patikimiausi bolidai, tauŲiau greiuŲiu niekas jų nelenkia. DAR ryte sis kofas buvo zymiai didesnis, o dabar krenta labai greitai.

    dabar jau tikrai laukiam lenktynių

  • Nerijusss prieš 18 metų #38905

    Grand Prix Nugaletojas
    K.Raikkonen 1 (1 vieta) 1,55 8/10 topsport +4,4

    Kimis siandien uzeme 1-u ju  vietu  kvalifikacijoje. Kvalifikacijoje Raikonenas pries Fisichela laimejo 0,2 sek., bet tai tikrai neparodo pajegumo, nes Kimis jau zinojo visų varzovų rezultatus ir nerizikuodamas apvaziavo "letu " ratu . Naujoje trasoje Kimis beveik nedaro klaidų, ne taip kaip jo konkurentai. McLaren technika si savaitgali negenda. Manau, kad nieks negali sukliudyti laimeti lenktynes suomiui, nebent koks ratu atsiliku¦s Minardis

    J.P.Montoya 3 (finisuos pirmajame trejetuke) 1,55 7/10 topsport +3,85

    Montoya startuos is antrosios staro linijos - 4 vietos. TauŲiau jis tikrai butų startavu¦s salia Kimio jei ne tai, kad jis i trasu  isvaziavo vienas pirmųjų. McLaren siuo metu demonstruoja geriausius rezultatus ir tik nebent atsitiktinumas neleis Montoyai uzlinti ant podiumo.

    F.Alonso 3 (finisuos pirmajame trejetuke) 1,55 7/10 topsport +3,85

    Sezono lyderis F.Alonso tikrai lengvai nesiruosia atiduoti uŲempiono titulo ir stengsis prrasti kuo maziau taskų, nes nugaleti Kimi beveik neimanoma. Renault tikriausiai "strategiskai suzais" ir G.Fisichella, jau pradzioje praleis Alonso i prieki. Ispanas kovos su Montoya del antros vietos, nes kaip ir minejau - Kimio pasivyti bevein nera sansų

    J.Trulli 6 (finisuos pirmajame sesetuke) 1,7 8/10 topsport +5,6

    J.Trulli siandien kvalifikacijoje uzeme aukstu  5-u ju  vietu  ir nusileido tik Renault ir McLaren komandoms. Jo didziausi konkurentai - BAR lenktyninkai ir Ralfas Schumacheris startuos rikiuotes gale. O Williams nemanau, kad labiau pasipriesins, nes si sezonu  jiems truksta greiuŲio.

    tai tiek
    laukiam lenktynių

  • chakalasz prieš 18 metų #38900

    shioj trasoj pilotai labai daro daug klaidu, bus idomu stebeti kaip seksis pilotams rytoj lenktynese..

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti