Sfsts 2006/10/02 17:49 #69008

6 mlrd. dolerių vertes Amerikos internetinių losimų pramonei iskilo rimtas pavojus, kai savaitgali JAV Senatas prieme istatymo projektu , draudzianti statyti per bankus ir kredito kompanijas losiant internete, pranesa timesonline.co.uk.

sis netiketas zingsnis, kuris greiuŲiausiai sukels masini akcijų ispardavimu , turetų paskatinti Londono vertybinių popierių birzoje kotiruojamu  vienu  populiariausių pasaulyje sios srities kompanijų "888 Holdings" paskelbti, kad ji sustabdo visu  savo veiklu  JAV, sudaranuŲiu  pusu¦ imones verslo.

Reklama

Didziausia pasaulyje internetinių losimų internete kompanija "Party Gaming" sekmadieni pareiske "vis dar vertinanti situaciju ", nors sios pramones specialistai speja, kad ir ji turetų paskelbti nutraukianti paslaugų tiekimu  Amerikos losejams.

Lazybų bendrove "Sportingbet" investuotojams pareiske, kad vis dar aiskinasi istatymo projektu  ir galimus jo padarinius.

Nors sis istatymo projektas nurodomojo pobudzio, jis negalioja internete vykstanuŲioms vietinems zirgų lenktynių lazyboms bei loterijoms internete.

http://www.delfi.lt

  • Cash prieš 17 metų #69710

    Galetu geriau svietimuisi skirt, tai nors zinotu, kad rusai ne dzordzijos valstijoje gyvena.

  • mrpiotr prieš 17 metų #69668

    ) tai dar daugiau amerikieciai valgys nes nematys kur pinigus isleist sukauptus...
    del pokeriu tai tikrai gaila

  • Skruzdele prieš 17 metų #69544

    Tik ku  (2006-10-13) atidariau www.sportingbet.com ir jame radau toki pranesimu :

    Руководство Sportingbet plc, заботясь об интересах акционеров и бизнеса в целом, приняло решение привести деятельность компании в соответствие с разработанным в США законопроектом, известном как "Акт о незаконном осуществлении азартной деятельности через Интернет".

    Начиная с 14.00 (Московское время) пятницы 13-го октября 2006 года, Sportingbet будет придерживаться рамок этого законопроекта. Компания не будет принимать денежные средства и ставки от граждан США. Американские веб-сайты Sportingbet, а также все партнерские ресурсы и компании проданы и больше не являются частью группы Sportingbet. За дополнительной информацией можете обратиться в нашу службу поддержки.

    Trumpas vertimas: Del naujo JAV istatymo, nerekomenduojanuŲio internetinio zaidimo, is amerikieuŲių si lazybų bendrove nepriimines pinigų.

  • mindaugito prieš 17 metų #69358

    netikiu, kad toks gigantas kaip sportingbet bankrutuotu, tiesiog reikia naudotis susidariusia situacija ir daryti money, siandien sportingbete netgi padvigubinau statymus

    konstatuoju faktus. seniau withdraw ustrukdavo pora valandu, dabar atsiunte pranesima kad gausiu pinigus 3-4 savaiciu begyje. Per keleta metu to dar niekad nebuvo!

    Jei banko akcijos krenta 60% per keleta dienu, del istatymo jis nebegales gauti pajamu.... Susidariusia padety bando taisyti siulydamas dvigubai-trigubai didesnes palukanas.... hai, tu nesi i toky banka pinigus? ir dar 2x? ghm...
    Tu jau buvai pabaiges mokykla kai buvo visi sekundes bankai, holdingai ir kitos lochatronines piramides?
    Bala nemate,as tai nusiimineju didziaja daly is ten.
    Nors tu su savo IQ aisku suvartytum ten visus, gal net USA i teisma paduotum del istatymo.... ir neabejoju kad laimetum
    Jeigu ka - nesakyk kad neispejau

  • hai prieš 17 metų #69357

    netikiu, kad toks gigantas kaip sportingbet bankrutuotu, tiesiog reikia naudotis susidariusia situacija ir daryti money, siandien sportingbete netgi padvigubinau statymus

  • mindaugito prieš 17 metų #69355

    o ka amerikanai daug ir kvailai loshia pokeri?

    Ju daug, bet nepasakyciau kad visi jie kvaili. Tiesiog jie turi daug $ ir megsta tai demonstruoti,svaistytis,nesiskaito sumomis. Jie ypac megsta blefuoti sededami prie vieno stalo su vargsais europiecias... turi zema korta ir stato viska (all in). Kadangi tau pinigai turi didesne verte - atsakai tik tada kai turi auksta ranka, ir dazniausiai nusimeti vidutiniskas ar ne pacias stipriausias rankas. Maksimalistai..... ir agresyvus. Svarbiausia islaukti, ir kaip cash pastebejo - gardus kasnelis:) Smagu nuleisti tokius kietuolius,specialistus. Gaila kad usidare....sumazejo
    Seip, nurodineti amerikieciui ka ir kaip daryti su jo pinigais jau po mokesciu - kvaila. Neuzdraude senatas sunu,arkliu lenktyniu, visokiausiu tipu loteriju. Tik pokeriuka. Bus galima pokeriuoti tik vegase. Pornuske gali bet kas,net ir vaikas is kompo pabrowsinti,ir usimoket kortele....legalu.... o cia pokeris! Pokeris blogiau nei pornuske. Jaucia senatoriai jog del nepopuliarios politikos nebeisrinks kitai kadencijai, todel naudojasi paskutinemis progomis, stumia siaurai zmoniu grupei naudingus istatymus. Lobibistai.
    O per Neteller kaip state jankiai taip ir stato,usilenke tik kreditines/debetines korteles:)

    Kai kuriu booku akcijos pinga 50-60%,kitu kyla tiek pat...... kaskam tai naudinga...
    Sportingbet seniau ustrukdavo 1-2h withdraw, dabar - ustruks iki 3-4 sav.! Kaskoks negeras jausmelis..... Jei usilenks pora buku,nusines visus loseju pinigus.... viska suvers ant istatymo.... fak,nebereikia man akivaizdziai didesniu totalu, padidejusio klaidu kiekio sportingbete.... atiduokit greiciau visas babkes!

  • Rimo prieš 17 metų #69351

    ar tik nebus krize lietuviams losiantiems pokerius ant amerikieuŲių pralosimų, kad sumazes rinka ir reiks tik kvailų europieuŲių ieskot..

    o ka amerikanai daug ir kvailai loshia pokeri?

  • Cash prieš 17 metų #69343

    ar tik nebus krize lietuviams losiantiems pokerius ant amerikieuŲių pralosimų, kad sumazes rinka ir reiks tik kvailų europieuŲių ieskot..

  • chakalasz prieš 17 metų #69027

    Part Gaming tai daug prarast klientu, ju pelnas sieke milijardai, o 50% ta pelna neshe amerikieciai, kox jausmas kai pararandi simtus milijardu pelno?

  • Bulleri prieš 17 metų #69017

    Px nieko gero toj Amerikoj. Pilna tų bendrovių ir taip

  • chignix prieš 17 metų #69013

    Manau kad priesingai. Amerikoj daugelis istatymų priimami vardan turtingų grupeles privauŲių interesų. Tikriausiai Las Vegaso lobistai kaip reikiant pasistenge kad atsikratyti konkurentų.

    Nu tai is esmes galima suvest i viena musu nuomones, vieni sumokejo daugiau, nei kiti AMERICA AMERICA....

  • Sfsts prieš 17 metų #69012

    Manau kad priesingai. Amerikoj daugelis istatymų priimami vardan turtingų grupeles privauŲių interesų. Tikriausiai Las Vegaso lobistai kaip reikiant pasistenge kad atsikratyti konkurentų.

  • chignix prieš 17 metų #69009

    Uzkure pirtele amerikonai matyt kazkas kazkam sumoket pagailejo

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Meklējat planšetdatora remonta pakalpojumu (3 ats.) Валентин Котовый
Kur pērkat elektroniku savai mājai? Gatavojoties brīvdienām, nolēmu uzlabot savu mājas elektroniku, bet vēl nezinu, kur Latvijā to vislabāk izdarīt. Kur jūs parasti pērkat elektroniku mājoklim Latvijā un kādas varētu būt atlaides vai akcijas, īpaši sai (2 ats.) Тарас Козак
Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
TopSport (7 ats.) Ernestas As
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH

Svarbiausios diskusijos

Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta  (34 ats.) pirmas
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai (112 ats.) Top
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse (43 ats.) Razynka
Lažybų blokavimas internetu (11 ats.) LaRumba
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos (4 ats.) SMEGENYNE
Apie neteller (6 ats.) LaRumba
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje (139 ats.) fizruhas
Lažybų bendrovių suvenyrai (13 ats.) pirmas
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos (5 ats.) mazas_Bwin
Skrill (buvę Moneybookers) (7 ats.) evaldasn