Kajukas 2004/12/23 16:03 #7734

Estudiantes-Efes Pilsen 2 1,70 bent jau toks buvo . sakyciau kofas toks didelis tik del vienos priezasties ,tai kad Efes pil. zaidzia isvykoje bet jiems ten neturetu buti jokiu problemiu .sakyciau susitinka visai kitokio lygio komandos, nors reikia pripazint kad Estudiantes namie zaidia tikrai patikimai 3-1 , bet paziurekite i turnyrine lentele ir pastatykit koki lituka uz Efes pil. ir skubekit nes kofas sparciai krinta.
7/10

  • Kajukas prieš 19 metų #11327

    iulau siandien indiana pergale uzdet zaidizia pries Wizards ir kofas neblogas 2.10 ,tik minusas isvykoi zaidzia visko dar gali but . bet ir lieka bet .spreskit .
    sorry kad aprasas skurdus bet siandien nesigalvoja

  • Kajukas prieš 19 metų #10851

    beneton -pau orth ( 0-13) 2 1.81
    beneton ne is tu komandu kurios gali ir nori triuskint savo varzovus..siais metais beneton jau uzsitikrino vieta top 16 ,todel jie zais del ziurovu . pau dar turi vilciu patekti todel jie zais iki galo ,o fora tikrai nera maza .

  • Kajukas prieš 19 metų #10430

    Suns -110 .
    siandien suns zaidzia su knicks kurie nezaidzia zaidimo ( imesk daugiau uz kita) ,tai komanda megstanti pasidengti .Suns zaidzia sveciuose , o pskutiny karta 110 tasku riba sveciuose ji permete pries 7 varzybas. Namie ji gal ir zaidzia rezultatyviai taciau sveciuose nera tokia rezultatyvi ir galinga komanda kuri knicks sugebetu imest 110 . Beje Knicks savo aiksteje si zezona yra praleidus daugiau tasku tik du kartus : 111,122.
    tai syta reiskia ,tikekimes trecias kartas dar taip greit neateis.

  • Kajukas prieš 19 metų #10207

    Deportivo La Coruna - Espanyol 2.86 2var.
    Galim butu pradet nuo to kad Deportivo La Coruna niekuo negeriau zaidzia namie nei sveciuose : namie 2-5-3 svec. 2-5-2 . Deportivo La Coruna nesugeba laimet 7 varzybu is eiles ,dabar ju sportine forma tikrai nekokia ,o su tokia forma zaidzian butu mazai sansu arba reiktu dideles sekmes. Espanyol praitam ture nesugebejo iveikt Athletic Bilbao suzaisdami 1-1 ,bet mes zinom kaip gerai zaidzia namie Athletic Bilbao 6-4-0 ,tai nera ko lygint su Deportivo La Coruna zaidimu namie. turnyrineje lenteleje Espanyol Deportiva lenke 10 tasku ,Deportivas yra prasciausiai besiginanti komanda namuose ,praleidzianti po 1.8 ivarcio ir nelabai galinti pasigirti musanti ivarcius .O zinant apie galinga Espanyol gynyba kuri praleidzia po 0.8 golo ,tai manyciau tas 1 ivarcio santykis turetu viska siandien isprest ESpanyol pergale .

  • Kajukas prieš 19 metų #10019

    scavolini-macabi 1.45 2 var.
    galbut scavolini namie zaidzia neblogai bet taciau abejoju ar ji sugebes atsilaikyti galingam macabi puolimui.statistika rodo kad macabui nera skirtumo kur zaidzia ,ar namie ar isvykoje ,jos rezultatai vienodi. manau kad bukmekeriai labai suklydo duodami macabui toki auksta kofa , bent jau pagal jos zaidima tai tikrai. o scavolini ne ta komanda kuri pajegtu nugaleti.pirmos varzybos baigesi macabo pergale 123-73. o kaip sakiau macabui nera skirtumo kur zaisti .namie 1 ir isvykoje 1 pralaimejimas.galim deti su pranasumu kuris tik 5 ts o kofas net 1.75 .

  • Kajukas prieš 19 metų #9969

    eikit ziuret jau cska varzybos prasidejo .,kas pastatet?

  • Kajukas prieš 19 metų #9956

    GARNETT 24+
    sakyciau garnett bus savo komandos vedlys .laikers neturi labai pajegiu priekines linijos zaideju nu bent jau nelygiu garnett .dar viena priezastis blogai suzaistos praitos varzybos o garnett dvejes varzybas is eiles prastai zaisti negali.bent ta rodo statistika.
    KA MANOT?

  • Kajukas prieš 19 metų #9892

    macijauskas -18
    manau siandien nusimato sunkios ir nerezultatyvios varzybos,komandos labai apyliges . o jei macas isimetis ,siskauskui bus uzduotis sustapdyti maca, o siskauskas garseja kaip labai geras gynybos specelistas

  • Kajukas prieš 19 metų #9886

    benetton -ceramica 1.45 2.10 2 var.

    tau ceramica pralose dvi varzybas is eiles o trecias pralaimejimas tai ne tokio lygio komandai kaip ceramica.ceramicai reikia pergales kad kuo tvirciau jaustusi turnyrineje lentekeje kurioje jie tikrai nera patenkinti savo laimejimais o arteja zezonas i pabaiga tai reiskia kad antra sezono puse is ceramica galim tiketis pastoviasnio ir geresnio zaidimo.minusas tas kad siandien jau zais vienas komandos lyderiu siskauskas kuris gali ceramicai padaryti nemazai zalos.

  • Kajukas prieš 19 metų #9495

    Malaga- Sevilla 2.35 1 7/10
    GEtafe-Atletico Madrid 2.44 7/10
    geri statymai patys paziurekit i turnyrinia lentele ir pamatysite ,nu dar galima su lygiom idet bet pastacius po 10 uz kiekviena uztenka vienos komandos pergales ir tu jau pliuse manau labai apsimoka o cia yra dar dideliu sansu kad abi laimes tada tau jau gerai:)
    patys pagalvokit.

  • Kajukas prieš 19 metų #9267

    zalgiris -olimpija 1.7 1var
    zalgiris 5-4
    olimpija 3-6
    skirtumas aiskus,o kad olimpija dar nera pralosus pries zalgiri tai tik atsitiktinumas.
    nuo praitu varzybu zalgiris sustiprejo, gryzo daug traumuotu zaideju serapinas bagatskis,lavrinovicius,o butent praitas varzybas su macabiu varzybu pabaigoje lavrinovicius su bagastskiu dviese rinko visus komandos taskus ir padejo zalgiriui nugaleti,o olimpija lyginant su macabiu tai tas pats kaip sudas nemune plauktu pries srove.
    statykit juk viskas ir taip aisku.
    ))

  • Kajukas prieš 19 metų #8165

    scavolini-montepaschi 2.05 1.53 sakycia . 1 va.
    praitas varzybas abi komandos zaide isvykose ir pries silpnas komas ir abi pralose ,oscavolini namie zaidzia gan gerai ir kofas neblogas.beje montepaschi savo 4 zaistas sveciauose 3 pralaimejo o stipriu varzovu ji neturejo.tad jegos issilygina o kofas ne.

  • Kajukas prieš 19 metų #7783

    kai varzybeles nusimato .Sakas pries kobe. nors top sport favoritus laiko laikers ,bet tas kofas cia tik del to ,kad laikers namie losia.o saip sakyciau 70% uz miami .paskutines 10 varzybu miami 10-0 laikers 5-5 .yra skirtumas ,o del aikstes dar geriau kofas didesnis miami.

  • Cash prieš 19 metų #7771

    jasikevicius praitam macia su zalgiriu nepermete sio rodiklio,jis pelne 10.per 7 varzybas jis per mete 3 kartus tai nesiekia nae puses ,aisku savoje aiksteje galiir isimetyti ,nes macabije jau nezais pagrindinis centas Vujcic kuris praitose varzybose imete netiek mazai -21.Tad reikes kazkam tuois taskus primest ,tarp ju zaideju gali tapti butent jasikevicius . Nu bet as siulau statyt kad neimes nes macabija tikrai bus zaideju darnciu tasku ir be saro.
    6/10

    ir dar pries zalgiri gi losia... kur visada imeta ....

  • Kajukas prieš 19 metų #7738

    jasikevicius praitam macia su zalgiriu nepermete sio rodiklio,jis pelne 10.per 7 varzybas jis per mete 3 kartus tai nesiekia nae puses ,aisku savoje aiksteje galiir isimetyti ,nes macabije jau nezais pagrindinis centas Vujcic kuris praitose varzybose imete netiek mazai -21.Tad reikes kazkam tuois taskus primest ,tarp ju zaideju gali tapti butent jasikevicius . Nu bet as siulau statyt kad neimes nes macabija tikrai bus zaideju darnciu tasku ir be saro.
    6/10

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Futbolo statymai ir sporto prognozės (582 ats.) Perron
Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
TopSport (7 ats.) Ernestas As
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas

Svarbiausios diskusijos

Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta  (34 ats.) pirmas
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai (112 ats.) Top
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse (43 ats.) Razynka
Lažybų blokavimas internetu (11 ats.) LaRumba
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos (4 ats.) SMEGENYNE
Apie neteller (6 ats.) LaRumba
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje (139 ats.) fizruhas
Lažybų bendrovių suvenyrai (13 ats.) pirmas
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos (5 ats.) mazas_Bwin
Skrill (buvę Moneybookers) (7 ats.) evaldasn