safe 2006/04/12 10:23 #60110

jei kas nors dar neskaite:

Daugejant neigiamu naujienu del Lietuvos galimybiu isivesti eura  2007 metu sausio 1 diena , viena lazybu bendroviu nutrauke lazybas del euro ivedimo, kita sumazino laimejimo koeficientus, jeigu euro nustatytu laiku neisivesime, treCia, kaip ir anksCiau, lazybu del euro ivedimo neorganizuoja.

Lazybu bendroves "Top Sport" rinkodaros vadovas Dainius Gulbinas DELFI pripazino, kad jau pries viena  ar kelias savaites bendrove panaikino galimybe lazintis del euro ivedimo.

"Dabar pristabdeme, nes niekas nesusigaudo, kas Cia bus ir kaip Cia bus. Is pradziu state, kad isivesime eura , po to pradejo statyti, kad neisivesime", - sake D.Gulbinas. Pasak jo, bendrove lazybu del euro ko gero nebeatnaujins.

D.Gulbino teigimu, bendrovei po Naujuju metu leidus lazintis del euro ivedimo, tai spejo padaryti apie pora  simtu zmoniu. Jie savo laimejimus bet kokiu atveju pasiims.

Kitos lazybu bendroves "Omnibetas" vyriausiasis lazybu tarpininkas Mindaugas Stanelis DELFI sake, kad jo bendrove pirmadieni pakeite statymo koeficientus: statantieji, kad Lietuva 2007 metu sausi prie euro nepereis, laimejimo atveju islostu mazesnes pinigu sumas, nei statantieji priesingai.

Nors vasario menesi, kai bendrove tik pradejo organizuoti lazybas del euro ivedimo, didesnes pinigu sumas laimejimo atveju butu islose zmones, jeigu Lietuva euro neivestu.

siuo metu minetoje bendroveje statantiems uz tai, kad Lietuvoje kita met bus ivestas euras, laimejimo koeficientas yra 2,7, statantiems uz tai, kad Lietuva nesugebes 2007-aisiais prisijungti prie euro zonos, laimejimo koeficientas yra 1,35.

Tai reiskia, kad 100 litu pastates zmogus, kad Lietuva 2007-uju sausio 1 isives eura , sekmes atveju gautu 270 litu. Zmogus, pastates 100 litu, kad Lietuvai 2007 sausio 1 diena  euro zonos durys atvertos nebus, laimejimo atveju gautu 135 litus.

Pasak M. Stanelio, bendroveje del euro ivedimo yra susilazine apie 50 zmoniu, kuriu apie 25 proc. pinigus state, kad Lietuva numatyta  diena  eura  isives, ir 75 proc., kad neisives.

Maziausia del euro pastatyta suma, anot M. Stanelio, buvo 100 litu. Del euro esa  lazinasi vidutinio ir aukstesnio socialinio sluoksnio zmones.

"Kai ziniasklaidoje pasirodo straipsniai apie euro ivedima , buna zmoniu suaktyvejimas. Is pradziu buvo informacija, kad euras bus, visi state, kad bus. Po to Pasaulio bankas pateike prognoze, kad gal nebus. Pradejo statyti, kad nebus to euro", - sake M.Stanelis.

TreCiojoje lazybu bendroveje "Orakulas" buvo apskritai nuspresta del euro ivedimo lazintis nesiulyti.

"Yra daug faktoriu, kuriuos mums sunku ivertinti. Kitaip sakant, yra daug zmoniu, kurie zino daugiau uz mus. Mes euro ivedimo nelaikome atsitiktiniu ivykiu, tie zmones, kurie turi sprendimo teise, teoriskai galetu tureti galimybe daryti itaka ", - vasari yra DELFI sakes generalinis direktorius Andrius Alisauskas.

sios bendroves atstovai pirmadieni DELFI patvirtino, kad ji ir toliau neorganizuoja lazybu del euro ivedimo.



Kitos lazybu bendroves "Omnibetas" vyriausiasis lazybu tarpininkas Mindaugas

matosi kad ne tik blazys neskiria sporto prognoziu puslapiu nuo nelegaliai veikianciu online bendroviu, bet ir delfis neskiria bukmekeriu nuo tarpininiku

  • VytautasMieliauskas prieš 17 metų #60112

    Koki marazma jam pochmeliauskas pasako tai jis ir pakartoja, jau visiskai tapo priklausomu nuo idioto

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Meklējat planšetdatora remonta pakalpojumu (3 ats.) Валентин Котовый
Kur pērkat elektroniku savai mājai? Gatavojoties brīvdienām, nolēmu uzlabot savu mājas elektroniku, bet vēl nezinu, kur Latvijā to vislabāk izdarīt. Kur jūs parasti pērkat elektroniku mājoklim Latvijā un kādas varētu būt atlaides vai akcijas, īpaši sai (2 ats.) Тарас Козак
Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
TopSport (7 ats.) Ernestas As
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH

Svarbiausios diskusijos

Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta  (34 ats.) pirmas
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai (112 ats.) Top
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse (43 ats.) Razynka
Lažybų blokavimas internetu (11 ats.) LaRumba
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos (4 ats.) SMEGENYNE
Apie neteller (6 ats.) LaRumba
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje (139 ats.) fizruhas
Lažybų bendrovių suvenyrai (13 ats.) pirmas
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos (5 ats.) mazas_Bwin
Skrill (buvę Moneybookers) (7 ats.) evaldasn