pirmas 2007/02/06 02:27 #74619
  • nekviestas prieš 17 metų #74662

    Oi b**t, del arkliu lenktyniu, tai jie cia isproteje. Ir dar kas juokinga, tai lazybu bilietukai. Pasiimi popieriaus lapa, surasai komandu kurios laimes pavadinimus, salia kofus, o tarpininkas antspauda uzdeda ir viskas - turi bilietuka. Niekas nieko nespausdina, tik ant to stampo yra data ir kodas. Ir dar kas juokinga, kad vienos lazybu bendroves filialuose kofai buna skirtingi nei internete. Pavyzdziui tuose paciuose ladbrokes internete kazkada uz Liverpool buvo 4/11 (cia kazkur 1.36), nuejau pastatyt, sako :,,Is kur toki kofa gavai?'', sakau :,,interneto puslapyje'', tai sako:,,aaaaa, zinok ateity, kad kofai neatitinka pas mus filiale ir internete ir jeigu nori, gali pirkt Liverpuli musu filialo kaina'' ir nusipirkau 4/9 (o tai 1.44 kazkur )

    keisti zmones tie anglai. Sedi lazybu bendrovese, 10 teliku sustatyta ir visur arkliu lenktynes, o jie cigaretes pesa ir stato visa diena.

    O dabar pamirsai paminet, kad ir alu geria berukydami visa diena..

  • Shevchenko prieš 17 metų #74661

    Sheva uzmirsai dar pamineti arkliu lenktynes

    Oi ble, del arkliu lenktyniu, tai jie cia isproteje. Ir dar kas juokinga, tai lazybu bilietukai. Pasiimi popieriaus lapa, surasai komandu kurios laimes pavadinimus, salia kofus, o tarpininkas antspauda uzdeda ir viskas - turi bilietuka. Niekas nieko nespausdina, tik ant to stampo yra data ir kodas. Ir dar kas juokinga, kad vienos lazybu bendroves filialuose kofai buna skirtingi nei internete. Pavyzdziui tuose paciuose ladbrokes internete kazkada uz Liverpool buvo 4/11 (cia kazkur 1.36), nuejau pastatyt, sako :,,Is kur toki kofa gavai?'', sakau :,,interneto puslapyje'', tai sako:,,aaaaa, zinok ateity, kad kofai neatitinka pas mus filiale ir internete ir jeigu nori, gali pirkt Liverpuli musu filialo kaina'' ir nusipirkau 4/9 (o tai 1.44 kazkur )

    keisti zmones tie anglai. Sedi lazybu bendrovese, 10 teliku sustatyta ir visur arkliu lenktynes, o jie cigaretes pesa ir stato visa diena.

  • Litas prieš 17 metų #74660

    O kaciu? jei nebuna tai tuoj bus ..

  • Nicotinas prieš 17 metų #74659

    Ir sunu

  • Litas prieš 17 metų #74657

    Sheva uzmirsai dar pamineti arkliu lenktynes

  • Shevchenko prieš 17 metų #74654

    Cia kiek suprantu yra Ladbrokes arba WillHill, o kofai normalus kaip ir turi but, nes kofas ten uz tai kad Hearts laimes 1-0 ir Jankauskas imus ivarti. O tai pakankamai rizikingi statymai ir tokiu statymu UK pilna. Uz paprasta pergale 1-0 2-0 ar pan. dazniausiai buna kokie 7/1 ar 6/1 . va siandien uz Bulgarus ladbrokes duoda correct score 1-0@6 2-0@7

    Atsizvelgiant i tai, kad gali must tik bulgarai, gal ir verta. Bet speju lietuvos bendroves panasiai irgi duoda.

    Nors siaip kofai truputi didesni buna uz lietuviskas bendroves, tik uzknisa, kad pvz tos tipiskos angliskos lazybu bendroves (kaip ladbrokes) deda skersa ant visu sporto saku, isskyrus futbola, kriketa ir pasiula kitu sporto saku (kaip pvz teniso) buna labai skurdi

  • hilas prieš 17 metų #74625

    cia juk zaide pries puse metu

  • Center prieš 17 metų #74622

    WOWOW
    !!!!!
    Gal zinai kur cia??? siuo metu esu Anglijoj!!!

    Ir kada sitos rungtynes prasideda????

    Parasyk prasau daugiau info!!!
    O ypac is kur sita gavai, kokia bendrove! aciu!

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti