pirmas 2008/12/24 23:49 #124629

NetyCia radau toki senoka  teksta , bet gal kam bus linksma pasiskaitineti per kaledu ramuji laikotarpi
Geru svenCiu


2006 06 07

Moksleiviai, norintys tureti daugiau pinigu, sugalvoja ivairiausiu budu, kaip ju prasimanyti. Vienas is budu - lazybu bendroviu siulomi statymai, istatymiskai leidziami tik pilnameCiams. TaCiau lazybu punktai vilioja ne tik suaugusiuosius, bet ir nepilnameCius.

Pateikus dokumenta , irodanti, kad esate pilnametis, lazybu bendrovese galite inesti ivairias pinigines sumas uz komandos, zaidejo, ar laimingo kamuoliuko pergale. Nuo pastatytos pinigu sumos priklauso ir laimeta pinigu suma.
"Moksleiviai lazybu punktuose pinigus stato todel, kad tai yra lengviausias budas ju gauti. Jei atspeji - pinigai tavo. Reikia tik pasukti galva , logiskai apgalvoti galimus laimejimus ir laukti, ar pasiseke", - taip apie istatymus kalba nepilnameCiai. Kalbinti moksleiviai maziausiai isgyvena del keliu metu stokos iki pilnametystes, kadangi lazybu punktuose kabanCios lenteles, jog losti gali tik 18 metu sulauke asmenys, tera blefas.
"Didziausia pinigu suma, kuria  esu pastates, yra 70 litu. Mano laimei, ta syk lazybos buvo sekmingos ir laimejau beveik dvigubai daugiau. Daznai statau pinigus uz viena  ar kita  atveji", - sypsosi nepilnametis moksleivis Laurynas Zilinskas.

Reikia numatyti ejimus
Kiekviena  diena  lazybu punktu lankytojams siuloma meginti atspeti sporto saku varzybu rezultatus, kokios spalvos, kokio skaiCiaus kamuoliukas isriedes "Teleloto" zaidime. Lazintis gali ir muzikos, kino, bei politikos aistruoliai.
"Noredamas tiksliau nuspeti laimetoja , butinai turite sekti tos sakos, uz kuria  statysite, naujienas. Kiekviena  diena  informacija gali pakisti, todel statant reikia matyti ejimus i prieki. Tai ne tik pinigu pastatymas ar laimejimas, reikia ismanyti, kaip tai atlikti kuo profesionaliau ir nugaleti varzovus", - apie lazybu subtilybes pasakojo bendroves "Orakulas" lazybu tarpininke Veslava KoCinovskaja.

Praso dokumentu
Anot V.KoCinovskajos, lazybu punktuose galioja griezta pinigu statymo sistema. "Kiekvienas jaunuolis, atejes statyti pinigu ir neatrodantis pakankamai suauges, yra prasomas parodyti asmens dokumenta , liudijanti pilnametyste", - kalbejo lazybu tarpininke. "Nesvarbu, kaip idemiai jaunuolis tyrinetu lazybu lenteles, pildytu lazybu kvita  ar megintu pasirodyti suauges, dokumento vis viena bus prasoma", - sypsojosi V.KoCinovskaja.

Policininkai nieko nezino
Ne vienas nepilnameCiu kontroles inspekcijos skyriaus specialistu nera girdeje apie panasaus tipo nusizengimus.
"Policija apie lazybose dalyvaujanCius nepilnameCius jokiu duomenu neturi. Kartais yra daromi reidai i rajonu kompiuterines, siekiant patikrinti, ar velai vakare jose nesedi nepilnameCiai, taCiau del statymo lazybu punktuose mes nieko negirdejome", - tikino kalbinti nepilnameCiu reikalu specialistai.

Neigia galimus atvejus
Lazybu bendroves "Orakulas" projektu vadovas Arunas Mikelinskas neige apie galimus nepilnameCiu statymus "Orakulo" lazybu punktuose. "Musu bendrove neturi duomenu apie tokius atvejus. sie gandai - is pirsto lauzti. Galimi tokie ivykiai, kad nepilnameCiai parodytu padirbtus pazymejimus, bet galimybiu patikrinti, ar pazymejimas tikras, ar padirbtas, lazybu tarpininkas neturi", - kalbejo A.Mikelinskas.
A.Mikelinskas pasakojo pirma  karta  girdintis, kad lazybu punktuose megina statyti ir nepilnameCiai. "Reikes pasidometi sia informacija", - kalbejo projektu vadovas.

Kalbeti nepanoro
A.Mikelinskas pasakojo nezinantis, kas galetu vilioti nepilnameCius lazintis uz pinigus. "Tai istaiga, kuri teikia tam tikras pramogas. Zmones Cia ateidami patiria azarta , galbut tai ir vilioja nepilnameCius", - aiskino A.Mikelinskas.
Atsivesti pilnameCio draugo nepilnametis taip pat negali. "Tai grieztai uzdrausta", - paaiskino A.Mikelinskas.
"Mokyklos frontas" megino suzinoti ir "Top Sport" imones nuomone apie nepilnameCiu lazybas, bet atsakymo nesulauke. Pastarosios lazybu bendroves vadybininke Indre Damarackaite nekomentavo galimu atveju. "Negaliu komentuoti, tai neleidziama", - i telefono rageli sauke vadybininke.

mokyklosfrontas.lt

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
TopSport (7 ats.) Ernestas As
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas
Neteller skelbimai (2 ats.) Egidijus Egidijus

Svarbiausios diskusijos

Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta  (34 ats.) pirmas
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai (112 ats.) Top
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse (43 ats.) Razynka
Lažybų blokavimas internetu (11 ats.) LaRumba
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos (4 ats.) SMEGENYNE
Apie neteller (6 ats.) LaRumba
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje (139 ats.) fizruhas
Lažybų bendrovių suvenyrai (13 ats.) pirmas
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos (5 ats.) mazas_Bwin
Skrill (buvę Moneybookers) (7 ats.) evaldasn