Anonimas 2005/11/28 21:39 #48180

Registruodamiesi Jus patvirtinate, kad kiekvienas parasytas zodis priklauso Jums ir forumo administratoriai neprisiima jokios atsakomybes uz Jusų tekstu . Jus sutinkate nerasyti izeidzianuŲių, nesvankių, vulgarių, smeizianuŲių, grasinanuŲių ir kitų amoralaus pobudzio zinuuŲių. Jei pazeisite forume galiojanuŲiu  tvarku  arba elgsites kaip auksuŲiau isvardinta, Jus busite blokuotas. Jus sutinkate, kad administratoriai ir moderatoriai turi teisu¦ istrinti, redaguoti, perkelti arba uzdaryti betkuriu  temu /zinutu¦, jeigu jie mano jog tai butina.Taip pat sutinkate, kad Jum yra virs 18 metų ir turite teisu¦ lazintis.

Tai sio forumo registracijos taisykles.Viskas OK.Daugybe forumu adminu yra nusirase sia paprasta taisykle grynai tam ,kad liktu svarus pries webpolicy ar kazka panasaus.Tikrieji forumo nuostatai dazniausiai buna nerasyti ir susiformuoja forumo ikureju bei is dalies lankytoju ,didzia dalim keletu aktyviausiuju.
Mazdaug taip as suprantu forumu veikla.

Dabar prie esmes.Mano sukurta tema uzbanino.Tiesiog buvo diena buvo dvi ir dingo.Nebuvo ten kazko ipatingo tik nuoroda kur galima vien prisiregistravus iskart gauti 0.1$ ir mano referine nuoroda.Nuoroda buvo prideta grynai del bajerio neva tai as jums free nerelius pinigus o jus padarote mane velniskai turtingu.Ir viskas.
As NEsutinku kad ,kazkas ,kas yra visagalis ant"DELETE "ir gali izvelgti neigiamu dalyku pranesimuose turi teise savo nuoziura trinti visa tema nuo A iki Z..Jei kazkas blogai- konkreciai tai ir reikia trinti,o ne visa tema su issamiais paaiskinimais bei 20 kitu pasisakymu.
As atsidariau saskaita vienoje int.bendroveje ir iskarto gavau 1eur. Nesu xaliavos medziotojas, bet tai nemaiso kaip ir sio buko nemazi kofai .Manau daugeliui penkios minutes registracijos ir 1eur. statymui kad ir 1/100 tai nera visiski niekai visiskai nesusije su "laimek" pavadinimu.
Taigi butu idomu isgirsti daugiau nuomoniu ir visu pirma is moderatoriu ar as dabar paskelbdamas 1eur.adresa ir vel busiu uzbanintas ir jei taip tai kokiu tokiu taisykliu pagrindu.

  • Cash prieš 18 metų #48214

    Po sio post'o kaip tik lazybų bendroveje tema perskaiuŲiau ir vel apie eilini egoldo reklamavimasi, kur parases ryskiai siekia prigauti referalų, kad gaut pora centų, tai kaip tavo nuomone si reklama vadinas?
    Beje tu  ~1eur kazkada atsimenu ir egoldai dave uz registracijas. Galima ir dabar gauti dar vis!!!
    kasyklos! uztenka tik uzsiregistruot

    Kodel verta registruotis?
    Kiekvienam naujam vartotojui $0.05 dovanų!

  • Cash prieš 18 metų #48213

    Visų pirma, kaip jau uŲia ir buvo mineta traktuota kaip naudos gavimas, nes registrojamasi per referalo id, ko jau buvo kruvos anksuŲiau (e-goldų reklamos su referalų id ir pan.). Taip pat jei manai, kad kas registruosis del 1EUR manau klysti, nors tiksliai ir as nezinau.
    SuprasuŲiau jei butum parodu¦s linku  pvz kai anksuŲiau buvo: reikejo su 50 virtualių pinigų kelis kartus uzkelti sumu  per tam tikru  laiku  ir jei pavyksta gauni 50 realių. Arba butum nors baw'o linka registracijos numetu¦s kur abiem naudos ir tikrai ne po 1eur.

  • stumm148 prieš 18 metų #48184

    Visu pirma siulau zmoniskai prisiregistruot, nes zinai kaip su sveciais gyvenime yra? Svecias ir lieka su svecio teisemis. seimininkas svecia gali pravaryt salin greitai.
    Dabar del temos tai imanomas toks variantas, kad tu ta tema siekei sau naudos, naudojaisi nemokama reklama, o tai yra draudziama. Kitas variantas jog tema buvo beverte, daug siuksliu ir kitkiu nereikalingu dalyku. kadangi ne as istryniau, tad tiksliai nezinau, bet kiek maciau tema pirmasis mano variantas labai realus.

    Buvau prisiregistraves,naudos turejau:0.003$ siaip nesitikejau tiek daugiau todel galbut dar kada pameginsiu
    Bukas buvo nevisiskas mailius kad galima butu pamanyti kad turesiu asmenines naudos ir as asmeniskai buvau perspejes kad kofai ten mazi.
    Del nereikalingu siuksliu tai is postu buvo galima spresti kad pasiulymas vertas demesio.
    Tema buvo prie lazybu bendroviu si savaitgali.
    As gal ir ne ypatingai reiskiuosi bet tai tik del savo kitokios betingo strategijos.Statau daugiausiai BETFAIR inplay ir net galvojau pasidalinti kai kuriomis idejomis ,bet sis visiskai nereiksmingas uzbaninimo atvejis ... : manau Jus mane suprantate

  • stumm148 prieš 18 metų #48182

    Sory, kad nebuvau prisiregistraves . Prie savo posto noriu dadeti kad jei paaiskinimas bus nevatai saitas turi savo koncepcija ir siekia vien tik keistis informacija apie sporto analize grynai del meiles futbolui ar panasiai,tai geriau iskart uzbaninkit.

  • chignix prieš 18 metų #48181

    Visu pirma siulau zmoniskai prisiregistruot, nes zinai kaip su sveciais gyvenime yra? Svecias ir lieka su svecio teisemis. seimininkas svecia gali pravaryt salin greitai.
    Dabar del temos tai imanomas toks variantas, kad tu ta tema siekei sau naudos, naudojaisi nemokama reklama, o tai yra draudziama. Kitas variantas jog tema buvo beverte, daug siuksliu ir kitkiu nereikalingu dalyku. kadangi ne as istryniau, tad tiksliai nezinau, bet kiek maciau tema pirmasis mano variantas labai realus.

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti