LaRumba 2009/08/22 16:16 #133957

Free spins equal big money at Unibet!

Malta, 20 August 2009 ā?" A special casino promotion running this week at Unibet resulted in a 172,428 Euros win for Unibet regular ā?~N.B.ā?T from the South of France.

N.B. took part in a ā?~free spinsā?T campaign where Unibet gave away 10 free spins on the popular video slot Mega Fortune to all its registered customers, promoting the mega jackpot of over 1.7M Euros. N.B.ā?Ts ā?~free spinsā?T resulted in a win of 39 Euros which in turn resulted in a whopping 172,428 Euros win with just a 0.60 Euro stake!

Mega Fortune is the life changing game at Unibet with already a 4.3M Euro winner in June this year and it is bound to make another millionaire in the weeks to come. The jackpot is currently over 1.7M and Unibet is still looking for a player to take it home.

Registruotis į Unibet

  • tatata prieš 13 metų #137554

    Atėjo nauji metai, su kuriais ir daugybė naujų tikslų bei pažadų sau. 2009 metais mūsų milijonierių klubą papildė 4 žaidėjai, kurių laimingiausias laimėjo beveik 15 milijonų litų. Žinoma, 2010 metai bus dar geresni ir milijonierių skaičius tik didės. Šiuo metu lošimo automato Arabian Nights aukso puodas viršija 3 milijonus litų, o bendra visų aukso puodų suma yra kiek daugiau nei 6 milijonai litų. Nepraleisk progos!

    normaliai,uz viena prasukima 4 milijonai euru?

  • evaldasn prieš 14 metų #135242

    unibeto pranesimas ir idomi lentele

    http://img51.imageshack.us/img51/2504/toplaimetojai.jpg

    Atėjo nauji metai, su kuriais ir daugybė naujų tikslų bei pažadų sau. 2009 metais mūsų milijonierių klubą papildė 4 žaidėjai, kurių laimingiausias laimėjo beveik 15 milijonų litų. Žinoma, 2010 metai bus dar geresni ir milijonierių skaičius tik didės. Šiuo metu lošimo automato Arabian Nights aukso puodas viršija 3 milijonus litų, o bendra visų aukso puodų suma yra kiek daugiau nei 6 milijonai litų. Nepraleisk progos!

  • evaldasn prieš 14 metų #134119

    Kur man ja rast???? nereiktu dirbt jau..

    Jauna vokietė pokerio turnyre laimėjo beveik milijoną eurų

    http://img137.imageshack.us/img137/4242/showfoto.jpg

    Šių metų kovo 14 dieną Dortmunde, Vokietijoje, vykusiame Europos pokerio turnyre (EPT) 27 metų vokietė Sandra Naujoks iškovojo pergalę ir uždirbo 917 tūkst. eurų. Iš Desau kilusi mergina priklauso prestižinei „ PokerStars.de ShootingStar“ komandai ir yra vos antroji moteris, laimėjusi Europos pokerio turnyro čempionės titulą. Pirmoji šį titulą trečiojo sezono metu Londone laimėjo Victoria Coren, šiandiena priklausanti „PokerStars Pro“ komandai.

    Sandra Naujoks, nugalėjusi 26 metų ekonomikos studentą Holgerį Kanischą iš Koblenco, triumfavo didžiausiame visų laikų Vokietijos pokerio turnyre.

    „Negaliu tuo patikėti. Nuostabus jausmas laimėti EPT namuose, o „ShootingStar“ yra labai stipri ir puiki komanda – mes turime labai daug talentingų pokerio turnyrų žaidėjų. Aš manau, kad mes laimėsime dvi WSOP apyrankes šiemet ir aš noriu laimėti vieną iš jų“, – savo emocijų ir ambicijų po pergalės neslėpė Sandra.

    Vokietijoje dominavo 5,3 tūkst. eurų „no limit hold’em“ žaidimas, kuriame dalyvavo 667 žaidėjai, iš kurių 64 išsigrynino pinigus. Net 270 žaidėjų buvo vokiečiai ir pinigus išsigrynino 31 jų. Bendrai vokiečiai laimėjo 2,1 mln. eurų, t.y., daugiau nei pusę viso prizinio fondo, kurį sudarė 3,335 mln. eurų. Be to, net 143 žaidėjai vietas prie šio pokerio turnyro stalų laimėjo žaisdami internete.

    „Tai buvo didžiulė sėkmė – didžiausias pokerio turnyras kada nors vykęs Vokietijoje. Vokietijos žaidėjų rezultatai taip pat buvo įspūdingi – pirmąsias tris vietas laimėjo vokiečiai. Aš esu priblokštas, kad Sandrai sekėsi taip puikiai. Pirmą kartą, kai pamačiau ją žaidžiančią, man buvo aišku, kad ji iš tikrųjų turi talentą ir mes tiesiog privalome priimti ją į „ShootingStars“ komandą“ – teigė „PokerStars“ marketingo direktorius Vokietijoje Svenas Stielas.

    Sandra Naujoks, žinoma slapyvardžiu Black Mamba, savo, kaip pokerio žaidėjos, karjerą pradėjo audringai. Netrukus po to, kai ji pradėjo žaisti gyvai praėjusiais metais, ji laimėjo Europos čempionatą Austrijos lošimo namuose pokerio ture ir nugalėjusi „PokerStars Pro“ komandos narį Alexanderį Kravchenko susišlavė 174,5 tūkst. eurų. Europos pokerio apdovanojimuose ji buvo praminta lyderiaujančia Europos pokerio dama ir sausio mėnesį prisijungė prie „PokerStars.de ShootingStar“ komandos.

    Sandra yra trečioji vokietė, šį sezoną laimėjusi EPT. EPT taip pat laimėjo Sandros kolega iš „ShootingStar“ komandos Sebastianas Ruthenbergas, rugsėjį triumfavęs Barselonoje, ir Moritzas Kranichas, visus aplenkęs sausį Deauvile. Dar du vokiečiai laimėję pokerio turnyruose yra Michaelis Schulze'as, laimėjęs Varšuvoje ketvirtojo sezono metu, bei Thangas Ducas Nguyenas, laimėjęs Badene trečiajame sezone.

    Praėjęs finalas nuvylė „PokerStars Pro“ komandos narius Williamą Thorsoną ir Luca Pagano. Papuolę į trečią ir ketvirtą EPT finalinės lentelės vietą, abu žūtbūt norėjo užsitikrinti pergalę EPT, bet Williamas Thorsonas smuktelėjo į septintą vietą ir laimėjo 116,5 tūkst. eurų, o Luca Pagano po 90 minučių nukrito į šeštą vietą. Visgi, Luca Pagano tai buvo rekordinis dešimtas EPT grynųjų pinigų laimėjimas, o laimėti 153 tūkst. eurų stumteli jį į antrą vietą EPT lyderių sąraše.

    Finalas taip pat ne itin sėkmingai susiklostė ir Kanados žaidėjui Mike'ui McDonaldui, kuris praėjusiais metais laimėjo Dortmunde ir šiemet pateko prie finalinio stalo, tačiau buvo pašalintas Sandros ir liko penktoje vietoje. Dar viena „PokerStars ShootingStar“ komandos naujokė, į komandą priimta tik kovo 12, Floriana Langmann liko 9-oje vietoje ir išsigrynino 50 tūkst. eurų.

    Dar vienas rekordų laužytojas turnyre – portugalas Joao Barbosa, EPT Varšuvoje laimėtojas, kuris užėmęs 36-ą vietą ir gavęs 11,6 tūkst. eurų šventė šeštą grynųjų pinigų laimėjimą šiame sezone. EPT 3 Dortmunde laimėtojas Andreas Hoivoldas taip pat tikėjosi tapti pirmuoju žaidėju, laimėjusiu dvigubą EPT laimėtojo titulą, tačiau jis iškrito iš žaidimo likdamas 13-oje vietoje.

    Turnyre dalyvavo ir daug kitų tarptautinių žvaigždžių, tokių kaip „PokerStars“ remiamo WSOP čempionas Peteris Eastgateas ir „PokerStars Pro“ komandos nariai Noah Boekenas, Dario Minieri, Luca Pagano, Katja Thater, Alexas Kravchenko bei visa Vokietijos „ShootingStars“ komanda. Taip pat varžėsi ir lenkų dainininkas Michalas Wisniewskis bei vokiečių atlikėjas Florianas Silbereisenas.

    5,35 tūkst. eurų pradinio mokesčio turnyras, vykęs Hohensyburgo lošimo namuose, pritraukė rekordinį 667 žaidėjų iš 43 pasaulio šalių skaičių, įskaitant ir 143 žaidėjus, laimėjusius vietas turnyre internetu PokerStars svetainėje. Bendras turnyro prizinis fondas siekė net 3,335 mln. eurų, o paskutinės dvi turnyro dienos buvo tiesiogiai transliuojamos per PokerStars.tv.

    Kita „PokerStars“ turo po Europą stotelė yra EPT San Reme, Italijoje. 5,3 tūkst. eurų startinio mokesčio turnyras, debiutavęs praėjusį sezoną, vyks balandžio 18-23 dienomis San Remo lošimo namuose.

  • evaldasn prieš 14 metų #134118

    dar pora pagal lrrytas page'a

    Dvidešimtmetis studentas Europos pokerio turnyre laimėjo 1,5 mln. eurų

    http://img406.imageshack.us/img406/9049/showfotoh.jpg

    Dvidešimtmetis ekonomikos studentas laimėjo daugiau nei 1,5 mln. eurų „PokerStars“ rengtame didžiausiame iki šiol Europoje vykusiame pokerio turnyre San Reme (Italija). Olandas Constantas Rijkenbergas pergalę iškovojo įveikęs 1 177 žaidėjų. Bendras prizinis turnyro fondas siekė 5 713 300 eurų.

    Jaunasis olandas penkių dienų 5,3 tūkst. eurų startinio mokesčio (buy-in) lošime įveikė nemažai pačių geriausių pasaulyje pokerio žaidėjų, tarp kurių trys pasaulio čempionai ir dešimtys aukščiausio lygio profesionalų.

    „Aš tikrai nežinau, kaip dabar turėčiau jaustis. Mano pirmoji svajonė buvo žaisti EPT, mano antroji svajonė buvo žaisti prie stalo, prie kurio vykstantį žaidimą transliuoja televizija, mano trečioji svajonė buvo pasiekti finalinį stalą ir paskutinioji ketvirtoji – laimėti. Tai yra didžiausia svajonė, kokią galima turėti po WSOP pagrindinio žaidimo, kuriame žaisti aš dar esu per jaunas“, – po pergalės džiūgavo C.Rijkenbergas. Be to, kaip čempionas, jis taip pat laimėjo vietą 10 tūkst. eurų EPT didžiajame finale Monte Karle, vyksiančiame šią savaitę.

    Į priešpaskutinį šio sezono EPT susirinko žaidėjai iš 47 šalių. Net 237 žaidėjai vietas dalyvauti turnyre laimėjo žaisdami internetinį pokerį.

    Nors tarp turnyro dalyvių nebuvo nė vieno žaidėjo iš Lietuvos, tačiau pasisekė turnyre dalyvavusiam estui Priitui Brikkeriui, kuris užėmęs 64 vietą susižėrė 12 600 eurų.

    Turnyras pritraukė būrį tarptautinių pokerio žvaigždžių, tarp kurių „PokerStars Pro“ komandai priklausantis Peteris Eastgate'as, kuris yra dabartinis pasaulio čempionas, ir buvę pasaulio serijos laimėtojai Gregas Raymeris ir Tomas McEvoy, o taip pat ir komandai priklausantys Noah Boekenas, Johnny Loddenas, Hevadas Khanas, Williamas Thorsonas, Dario Minieri, Isabelle Mercier, Luca Pagano ir Katja Thater. Taip pat žaidė ir „PokerStars“ draugas Billas Chenas.

    Per EPT San Reme buvo surengtas ir specialus pokerio turnyras, kurio metu surinktos lėšos paskirtos nuo žemės drebėjimo nukentėjusiam Abrucų regionui. 1 200 eurų žaidimo laimėtoju tapo italas Aldo Antonacci, kuris buvo tiesiogiai paliestas šios tragedijos ir šiuo metu gyvena savo automobilyje. Penkiasdešimtmetis vyras laimėjo 40 tūkst. eurų. Šį turnyrą organizavo Luco Pagano PokerforLife.it labdaros fondas, kuris, kartu su „PokerStars“ prie per turnyrą surinktų lėšų dar pridėjo 70 tūkst. eurų.

    Paskutinis „PokerStars“ EPT turnyras šį sezoną bus didysis EPT finalas, vyksiantis Monte Karle. Įspūdingas pokerio festivalis prasideda jau balandžio 28 d. ir tęsis iki gegužės 3 d. bei pasiūlys gausybę renginių, įskaitant ir labdaros „European Ante Up for Africa“ žaidimą, 10 tūkst. eurų pagrindinį žaidimą, trijų dienų 25 tūkst. eurų „High Roller“ turnyrą ir naują dviejų dienų 5 tūkst. eurų „European Pot Limit Omaha“ čempionatą.

    Praėjusiais metais EPT Monte Karle pritraukė per 840 žaidėjų, o laimėtoju tapo 22 metų kanadietis Glenas Chorny, susižėręs per 2 mln. eurų ir iškovojęs didžiojo finalo laimėtojo titulą. Tikimasi, kad šiemet vyksiantis 10 tūkst. startinio mokesčio „No limit Hold’em“ žaidimas pranoks lūkesčius ir viršys visus EPT rekordus. Manoma, kad turnyre dalyvaus daugiau nei tūkstantis lošėjų bei bus surinktas 12 mln. eurų prizinis fondas. Jau daugiau nei 400 žaidėjų vietas šiame EPT laimėjo, kvalifikavęsi internete.

    EPT Monte Karle metu „PokerStars“ taip pat rengia pokerio stovyklą, kurioje „PokerStars Pro“ komandos nariai ne tik dalins itin vertingus patarimus, bet ir surengs neįkainojamą ir interaktyvią pokerio mokymų seriją.

    Pirmą kartą EPT istorijoje, „PokerStars“ žaidėjai startinį mokestį (buy-in) į visus numatytus turnyrus gali sumokėti internetu, pasinaudoję savo „PokerStars“ sąskaitomis. Atlikus apmokėjimą internetu, jiems bus dovanoti dažno žaidėjo taškai (Frequent player points), kuriais pasinaudojus bus galima patekti į „PokerStars“ VIP klubą.

    EPT Monte Karle paskutiniosios dvi pagrindinio žaidimo dienos bus tiesiogiai transliuojamos per PokerStars.tv

  • Ierichon prieš 14 metų #133970

    Na kazkas vistiek turejo laimeti, tai normalu.

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti