luxury 2011/04/27 11:06 #138144

siūlau dar pasiskaityt, ką Tapinas mano įvykius JAV:
Manau, kad ne. Mes matome pirmąją reakciją, kuri būdinga bet kokiam didesniam visuomenės ar visuomenės dalies sukrėtimui. Praeis kelios dienos, viskas šiek tiek nusiramin, baigsis isteriškas klykimas ir bus pradėta ieškoti priežasčių. Ar per tas kelias dienas nesubyrės PokerStars ir FullTilt, patyrę masinius bandymus cashoutinti? Logiškai mąstant neturėtų – tai didžiulės kompanijos, kuriose dirbantys itin protingi ir ateitį prognozuojantys žmonės turėjo numatyti, jog tokie diena gali ateiti. Nes jeigu rūkai po ženklu “rūkyti draudžiama”, turi būti pasiruošęs reaguoti, kai ateis draugovininkas ir išmuš cigaretę iš dantų. Įsigaliojus UIGEA, jie nepasitraukė iš Amerikos rinkos statydami ant to, jog toks “high-risk” sprendimas padės jiems užimti dominuojančią padėtį internetinio pokerio rinkoje. Tačiau esu įsitikinęs, kad bendrovės negalėjo užmigti ant laurų ir galvoti, kad amžinai bus taika ir ramybė. Jeigu jų masyvus teisininkų korpusas nesukūrė “plano B”, tada jų klientams gali būti tikrai nelinksmas.

labai logiskas straipsnis thereader,lt

  • bacylkin prieš 12 metų #139470

    gal mato kad rytu europa ir atraso..o gal mes jiem dar ussr? berods kazkokiam kambary maciau styarsu atstove o atstova - aiskino kad tas zmogus oficialus starsu atstovas - kalbejo lietuviskai...

  • LaRumba prieš 12 metų #139468

    kas nors konkrečiau apie pokerstars ką nors žinot? kiek rašau vadybininkams ar pan. per paskutinius kelis metus, tai vis rusišku vardu atrašo, kažkaip nesidomėjau ten jais baisiai, bet panašu, kad rusai bus prikišę nagus ;/

  • buchas prieš 12 metų #138140

    "Juodasis penktadienis" dar ilgai bus prisimenamas visų pokerių žaidėjų.

    Praeituose straipsniuose apžvelgėme šio įvykio aplinkybes ir priežastys, todėl dabar pabandysime nurodyti skaudžiausius padarinius pokerio kambariams.

    Didelės baudos ir žaidėjų srauto sumažėjimas yra didžiulis nuostolis pokerio kambariams, bet kaip tai palies mus, eilinius pokerio žaidėjus, šie paskutiniai įvykiai, ir ką mes prarasime? Į šiuos aktualius klausimus pabandysime atsakyti šiame straipsnyje.

    Po "Juodojo penktadienio" internetinio pokerio rinka sumažėjo 23% per vieną savaitę, skelbia pokerscout.com.
    Pateikiame tikslius skaičius, kiek žaidėjų sumažėjo konkrečiame pokerio kambaryje: Pokerstars -25%, Full Tilt Poker -48%, Cereus Network -39%.

    Taigi daugiausiai žalos patyrė Full Tilt Poker, kuris buvo visada daugiausiai orientuotas į Amerikos rinką, ir šios šalies žaidėjai sudarė didžiausią srautą.

    Šie pokyčiai lėmė kitų pokerio tinklų augimą, nes jiems nebuvo pritaikytos sankcijos ir dar gali priimti žaidėjus iš Amerikos. Pateikiame skaičius: Merge Gaming Network +23%, Bodog +26%, Cake Poker Network +19%, Everleaf Gaming Network +8%.

    Pokerio žaidėjai pasirinko daugiausiai šiuos tinklus, bet šioje vietoje svarbu pažymėti, kad tik laiko klausimas, kada bus nubausti ir kiti pokerio operatoriai, veikiantys Amerikos rinkoje. Pateikiame pokerio kambarių sąrašą, kurie 2006 metus pasitraukė iš Amerikos rinkos, kai buvo priimtas UIGEA įstatymas: PartyPoker +9%, iPoker Network +4%, Ongame Network 0%, 888poker +5%, PKR +21%. Šie skaičiai reiškia, kad kitų šalių žaidėjai pasidavė visuotinei panikai, ir persinešė savo pinigus į Europos pokerio kambarius.

    Kai pokerio kambarys didėja, didėjantis žaidėjų skaičius natūraliai pritraukia dar daugiai žaidėjų sniego gniūžtės principu. Šį kartą mes pastebėjome priešingą reiškinį, kai besitraukiantys Full Til Poker žaidėjai privertė ir kitus žaidėjus ieškotis naujų namų dėl sumažėjusio veiksmo ir nebeprisipildančių stalų.

    Atšaukiamos Pokerstars remiamos laidos Pokerstars.net Million Dollar Challenge ir Pokerstars.net Big Game.
    Tuo tarpu Full Tilt Poker atšaukia neseniai plačiai reklamuotą Onyx Cup. Ši turnyrų serija turėjo prasidėti gegužės 11d., tačiau dėl penktadienio įvykių buvo nutraukti planai.

    Full Tilt poker taip pat sumažino FTOPS XX Main Event garantuotą prizinį fondą nuo 7,5 milijono dolerių iki 2,5 milijono dolerių.

    SCOOP turnyrų serijos priziniai fondai Pokerstars kambaryje irgi buvo atitinkamai sumažinti.

    Pokerstars remiamas NAPT turnyrų ciklas gali būti nutrauktas, o ESPN televizijos kanalas nutraukė bendradarbiavimo sutartį su šiuo kambariu. Sklinda gandai, kad Poker After Dark ir High Stakes Poker laidos taip pat gali būti nutraukiamos viduryje sezono. WSOP čempionatas šią vasarą turės neįprastai mažiau dalyvių, nes daug pokerio žaidėjų laimėjo savo vietas per didžiausias pokerio platformas ir šių bilietų neteks.

    Paaiškėjo tikslios baudų sumos. Iš Pokerstars reikalaujama 1,5 milijardo dolerių, iš Full Tilt Poker 1 milijardas dolerių, o iš Cereus Network 500 milijonų dolerių.

    Amerikos vyriausybė ruošia baudžiamąją atsakomybę 11-ai kaltinamųjų, kurių bausmės sieks nuo 5 iki 35 metų. Visi kaltinami pokerio kambariai šiuo metu jau turi naujus internetinius adresus ir pasiekiami: FullTiltPoker.co.uk, PokerStars.eu, UBPoker.eu, AbsolutePoker.eu.

  • LaRumba prieš 12 metų #138135

    FTP emailas:
    We're contacting you following the recent actions by the U.S. government last Friday 15th April.

    As you may be aware, Full Tilt Poker is unable to accept "real money" play from U.S. players at the current time, and this includes any deposits or withdrawals. We are working to resolve these issues as soon as possible and will keep you updated as information becomes available to us.

    We are deeply sorry for this inconvenience, but these events are beyond our control. Please be assured that your funds, and your players funds are safe, and we thank you for your patience while we do everything in our power to have money returned to those who have requested it as soon as possible.

    Please note, that this action only impacts players based in the U.S. and Full Tilt Poker is still fully operational elsewhere. Players can currently access our site at www.fulltiltpoker.co.uk.

    As always, we appreciate your continued support, and we will provide additional information to you as it becomes available. Also please be aware that due to the high volume of queries received from affiliates you may experience a slight delay in response times to emails.

    Sincerely,

    The Full Tilt Poker Team

  • buchas prieš 12 metų #138133

    pasirodo net ir didziausi daro makles ir gali bet kada uzsidaryti... zodziu reik registruotis tose bendrovese kur jav nedirba ir nepriima babkiu, koks unibet, bwin, triobetas

  • LaRumba prieš 12 metų #138132

    Penktadienį JAV federalinė valdžia pareiškė kaltinimus internetinio pokerio bendrovėms PokerStars, Full Tilt Poker ir Absolute Poker. Kaltinimai suformuluoti už sukčiavimą, pinigų plovimą, nelegalių lošimų organizavimą. Išduoti net 75 teismo orderiai kompanijų sąskaitų bei internetinių adresų areštui.

    JAV teisingumo departamentas išplatino šiuos kaltinimus (PDF failas http://www.justice.gov/usao/nys/pressre ... mentpr.pdf) vienuolikai asmenų: Isai Sheinberg, Raymond Bitar, Scott Tom, Brent Beckley, Nelson Burtnick, Paul Tate, Ryan Lang, Bradley Franzen, Ira Rubin, Chad Elie, John Campos.

    Kaltinimuose rašoma, kad įtariamieji sugalvojo ir vykdė kriminalinio sukčiavimo schemą taip atgaudinėdami ir papirkinėdami JAV bankus, kad pastarieji leistų lošimus JAV piliečiams šiose pokerio bendrovėse. Užsienio bendrovės norinčios veikti JAV nėra atleistos nuo JAV galiojančio lošimų draudimo internete.
    Pasak FTB direktoriaus pavaduotojos Janice K. Fedarcyk šios bendrovės puikiai žinojo, kad verslas su JAV klientais ir JAV bankais yra nelegalus. Taip pat jie melavo bankams apie tikrąjį savo verslo pobūdį.

    Kaltinamiesiems gresia virš 3 milijardų JAV dolerių baudų už pinigų plovimą. Ne visi kaltinamieji buvo suimti, nes gyvena už JAV ribų, todėl bus pasitelktas Interpolas norint juos suimti.

    Kokia situacija bus Lietuviams turintiems pinigų šių bendrovių sąskaitose kol kas lieka neaišku, tačiau turime pagrįstos informacijos, kad Europiečiams vėliau turėtų būti leista tiek išsigryninti pinigus, tiek galbūt ir toliau lošti šiose kompanijose.

    Lietuviams puikiai žinomos bendrovės unibet, bwin menkai pakomentavo, kol nėra tiksliai žinoma situacija ir kaip šie internetinio pokerio gigantai bandysis apsiginti bei apginti savo vartotojus. Tačiau tiek viena, tiek kita bendrovė pabrėžė, kad jie nevykdo veiklos JAV ir Lietuvos lošėjų pinigai pas juos yra saugūs.

  • LaRumba prieš 12 metų #138131

    Atsidarius puslapį pokerstars ar fulltilt poker matome, kad FBI užsiėmė ir blokavo pokerstars veiklą už žaidimų pažeidimus amerikoje..

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Meklējat planšetdatora remonta pakalpojumu (3 ats.) Валентин Котовый
Kur pērkat elektroniku savai mājai? Gatavojoties brīvdienām, nolēmu uzlabot savu mājas elektroniku, bet vēl nezinu, kur Latvijā to vislabāk izdarīt. Kur jūs parasti pērkat elektroniku mājoklim Latvijā un kādas varētu būt atlaides vai akcijas, īpaši sai (2 ats.) Тарас Козак
Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
TopSport (7 ats.) Ernestas As
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH

Svarbiausios diskusijos

Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta  (34 ats.) pirmas
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai (112 ats.) Top
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse (43 ats.) Razynka
Lažybų blokavimas internetu (11 ats.) LaRumba
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos (4 ats.) SMEGENYNE
Apie neteller (6 ats.) LaRumba
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje (139 ats.) fizruhas
Lažybų bendrovių suvenyrai (13 ats.) pirmas
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos (5 ats.) mazas_Bwin
Skrill (buvę Moneybookers) (7 ats.) evaldasn