LaRumba 2015/08/10 18:21 #141133

aha tam viasatui gana lyderiaut ir melžt visus.. aš dar kartais www.sportlive.lt randu lietuviškų transliacijų

  • Razynka prieš 8 metus #141130

    Svarbiausia įvarė konkurencija VSB, gal pradės nuolaidžiauti žiūrovams....krepšinio šalis visgi..

  • LaRumba prieš 8 metus #141129

    įdomu įdomu kiek čia jie susimokėjo ;/

  • Razynka prieš 8 metus #141128

    ROBERTAS PETRAUSKAS VĖL KOMENTUOS SVARBIAUSIAS KREPŠINIO KOVAS

    Sporto gerbėjai, praėjusią savaitę susirūpinę, kad nebeišgirs mėgstamo krepšinio komentatoriaus, gali lengviau atsipūsti. Robertas Petrauskas iš didžiojo krepšinio nesitraukia. Legendinis komentatorius visą ateinantį sezoną komentuos svarbiausias Eurolygos ir Europos Taurės varžybas.

    Lažybų bendrovė TonyBet pranešė, kad ateinantį sezoną ji kol kas vienintelė Lietuvoje nemokamai transliuos visus Eurolygos ir Europos taurės mačus, o Lietuvos komandų – Kauno „Žalgirio“, Vilniaus „Lietuvos Ryto“ ir Klaipėdos „Neptūno“ kovas visą sezoną tiesiogiai komentuos žinomiausias šalies krepšinio komentatorius Robertas Petrauskas.

    „Džiaugiuosi, kad neteks atitrūkti nuo krepšinio“, – po sutarties su TonyBet pasirašymo kalbėjo Petrauskas. „Jau po truputį buvau pradėjęs dėliotis planus, tačiau sulaukęs pasiūlymo ir toliau tęsti komentatoriaus darbą, negalėjau jo atsisakyti. Per daug myliu krepšinį ir jam neabejingus žmones. Šis darbas man teikia didžiulį malonumą, todėl džiaugiuosi, kad galėsiu ir toliau komentuoti svarbiausias krepšinio kovas“.

    Lažybų bendrovė savo žaidėjams suteiks galimybę tiesiogiai stebėti visas Eurolygos ir Europos taurės rungtynes – to Lietuvoje iki šiol nesiūlė nė vienas televizijos kanalas. Transliacijas su Roberto Petrausko komentarais bus galima stebėti internetu – TonyBet tinklapyje, Lažybose gyvai.

    „Naujajame sezone savo žaidėjams nemokamai rodysime aukščiausios kokybės visų Eurolygos ir Europos taurės mačų transliacijas. Su Roberto komentavimu jos tikrai bus dar įdomesnės“, – įsitikinęs TonyBet rinkodaros skyriaus vadovas Andrius Lapienis. „Visi registruoti TonyBet žaidėjai tiesiogines transliacijas gali žiūrėti nemokamai – tai yra unikalus atvejis Lietuvoje. Sporto gerbėjai jaučia svarbiausių mačų transliacijų badą, todėl esame pasirengę šį poreikį patenkinti su kaupu. Mūsų rodomas transliacijas taip pat galima žiūrėti ir išmaniusiuose telefonuose – to kol kas negali pasiūlyti nė viena šalies televizija.“

    Nemokamas sporto transliacijas lažybų bendrovė TonyBet pristatė dar šių metų pavasarį – iš viso per metus savo internetinėje svetainėje ji ketina parodyti beveik 20 000 įvairių sporto šakų varžybų tiesioginių transliacijų. Vis dėlto, Eurolyga – neabejotinai daugiausiai dėmesio susilaukiantis turnyras, todėl jam bus skiriamas ypatingas dėmesys.

    „Iki šiol daugiausiai dėmesio Lietuvoje susilaukdavo Ričardo Berankio mačų transliacijos. Neabejojame, jog svarbiausius krepšinio turnyrus – Eurolygą su “Žalgiriu” bei Europos taurės, kurioje dalyvaus „Lietuvos Rytas“ ir „Neptūnas“, mačus stebės rekordinis kiekis žiūrovų“, – tikisi A. Lapienis.

    Bene žinomiausias Lietuvos sporto komentatorius R. Petrauskas karjerą televizijoje pradėjo 1999 metais komentuodamas LKL mačus, o jau 2000-aisiais dirbo ir Sidnėjaus Olimpinėse žaidynėse. Eurolygos kovas Petrauskas komentuoja jau daugiau nei dešimtmetį.

    TonyBet yra ir vienas didžiausių Lietuvos sporto mecenatų – nuo 2010 metų bendrovė yra viena pagrindinių Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rėmėjų, taip pat remianti ir stipriausius šalies krepšinio klubus, bei aktyviai investuojanti į jaunųjų šalies sporto talentų ugdymą. Bendrovė taip pat remia Lietuvos mėgėjų futbolo bei moterų krepšinio čempionatus, geriausius šalies auto lenktynininkus, bei jaunuosius tinklininkus bei irkluotojus.

    Atidaryti TonyBet

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Meklējat planšetdatora remonta pakalpojumu (3 ats.) Валентин Котовый
Kur pērkat elektroniku savai mājai? Gatavojoties brīvdienām, nolēmu uzlabot savu mājas elektroniku, bet vēl nezinu, kur Latvijā to vislabāk izdarīt. Kur jūs parasti pērkat elektroniku mājoklim Latvijā un kādas varētu būt atlaides vai akcijas, īpaši sai (2 ats.) Тарас Козак
Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
TopSport (7 ats.) Ernestas As
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH

Svarbiausios diskusijos

Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta  (34 ats.) pirmas
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai (112 ats.) Top
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse (43 ats.) Razynka
Lažybų blokavimas internetu (11 ats.) LaRumba
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos (4 ats.) SMEGENYNE
Apie neteller (6 ats.) LaRumba
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje (139 ats.) fizruhas
Lažybų bendrovių suvenyrai (13 ats.) pirmas
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos (5 ats.) mazas_Bwin
Skrill (buvę Moneybookers) (7 ats.) evaldasn