Wampyras 2004/12/19 05:10 #7397

6-0/JOVENTUT-BARCELONA [email protected] Topsport 8/10
Joventut paskutiniuose turuose neblizga ACB lygoje, taciau pakankamai uztikrintai rungtyniauja ULEB'e, paskutiniame ture isvykoje minimalia persvaraiveike viena is stipriausiu vokieciu komandu Bamberga, kas turejo dar siek tiek pakelti nuotaikas komandoje.
Barsa kamuojama traumeliu pateko i duobe, pralaimetos paskutines 2 dvikovos ACB, o didziausias Barsos nuovargio ir per mazos zaideju rotacijos rezultatas buvo sio turo Eurolygos rungtynes su taip pat ne pacios stipriausios sudeties Makabiu. Pralaimeta 25 taskais, be jokiu vilciu apie pergale, nuo pat pirmuju minuciu atiduota iniciatyva ir jokiu pozityviu zenklu. Bodiroga ne formoj, Navarro taip pat, Duenes traumuotas, Ilievski zaidzia ne pilna jega. Vaizdelis tikrai nekoks. Nematau, kodel Joventut negaletu siame derbyje namuose pasiimti pergales, arba bent jau nepralaimeti dideliu skirtumu, ypac turint galvoje, kad Barsa isvykose zaidzia "nuo gynybos" ir rungtynes dazniausia nebuna rezultatyvios.

0-5/TAU CERAMICA-ALICANTE [email protected] Topsport 9/10
Alicante toliau lieka didziausiu netiketumu ir misle siame ACB sezone, nors ji turi pakankamai stipria pagrindine sudeti, ypac gerus legionierius, todel tokie rezultatai ir neturetu ypatingai stebint. Vienintelis ko Alicante neturi, tai garsus vardas, bet kaip sakoma zaidzia ne vardai, o zaidejai ir Alicante si sezona ta puikiai irodineja. Siaip ar taip vieninteles pralaimetos rungtynes siame sezone ir tos pacios ant bangos buvusiam Realui. Bet bukai vis dar nelaiko Alicantes elitine ACB komanda, pries kelias dienas buvo galima gauti @2.33 uz Alicantes pergale Orakule, dabar, deja, tenka imti handicap'a, kuris Topsporte visai neblogas.
Apie Ceramica manau daug rasyti nereikia, visi matome, kaip TAU sekasi paskutiniuose turuose Eurolygoje, ypac iskritus Macui, Gruodzio 9 buvo paskelbta, kad Macas nezais 2 savaites, taip kad tikrai nemanau, kad treneriai ryztusi leisti ji ryt i aikste pakankamai nesvarbiose varzybose, kai po keliu dienu laukia svarbi Eurolygos dvikova su Pau - Ortezu. Prie Maco traumos dar galima prideti kritusia Scola forma, kas taip pat labai stipriai atsiliepe komandos zaidimui, vis dar nieko gero nerodanti David'a ir gauname visai nekoki vaizdeli. Vienintelis Calderonas demonstruoja super forma ir dazniausiai tempia komanda, bet vienas lauke ne karys

  • Wampyras prieš 19 metų #7422

    DKV Joventut - Winterthur F.C. Barcelona 81 - 73
    Unelco Tenerife - Pamesa Valencia 59 - 78
    Tau Ceramica - Etosa Alicante 97 - 82

    na 3/4 nera blogai, tik truputi sunervavo tas, kad Macas visgi zaide ir pakankamai ilgai O info apie tai pries rungtynes niekur nebuvo galima rasti, net ispanu kalba... Scola su Splitteriu tai parode kazka nerealaus, kartu imete 22/27 dvitaskiu . Zodziu Alicantei pavyko atsilaikyti pries TAU puolima tik 2 kelinius, o gale TAU igijo ir solidu pranasuma. Dar gerai pasiseke, kad Alicante imete lygiai 82 taskus

  • Wampyras prieš 19 metų #7401

    Dar 2 ivykiai su trumpais aprasymais, nes siuo metu neturiu laiko, tiesiog mano galva tai taip pat verti demesio statymai:

    5-0/TENERIFE-PAMESA [email protected] Orakulas 7/10
    Nors Tenerifei, kiek teko skatytyti ispanu naujienas, ir labai reikia pergales, kad issaugotu savo sansus kovoti del Karaliaus Taures, visgi netikiu, kad jie pajegus iveikti kad ir nukraujavusia Pamesa, kurioje jau atsigavusi pagrindine priekine linija, o taip pat atvyko naujas grajokas, kelis metus trynesis NBA - Bryce'as Drew. Kaip bebutu vis dar laikau Tenerifes komanda viena silpniausiu visoje ACB. Vienintelis pliusas Tenerifei namu sienos, taciau nemanau, kad ir jos siuo atveju pades isvengti pralaimejimo mazesniu nei 10 tasku skirtumu.

    -81+/ALICANTE [email protected] Topsport 8/10
    Apie Alicante - TAU jau rasiau. Tik nesuprantu, kodel kazkas pastate nemaza pinigu suma uz under ir tokiu budu pakele Alicantes totalo over koficienta iki @2, TAU retai kas neimeta 80 tasku, gynyba viena is labiausiai skyletu visoje ACB, ypac jei kalbesime apie rimtesnes komandas. Taip, Alicante daznai zaidzia pakankamai gynybini zaidima, taciau jie moka ir pulti, todel nemanau, kad to nedarys pries Ceramica. Vienintelis minusas siuo atveju yra zaidimas isvykoje, taciau toks kofas sitam totalui yra tikrai labai neblogas

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
TopSport (7 ats.) Ernestas As
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas
Neteller skelbimai (2 ats.) Egidijus Egidijus

Svarbiausios diskusijos

Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta  (34 ats.) pirmas
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai (112 ats.) Top
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse (43 ats.) Razynka
Lažybų blokavimas internetu (11 ats.) LaRumba
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos (4 ats.) SMEGENYNE
Apie neteller (6 ats.) LaRumba
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje (139 ats.) fizruhas
Lažybų bendrovių suvenyrai (13 ats.) pirmas
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos (5 ats.) mazas_Bwin
Skrill (buvę Moneybookers) (7 ats.) evaldasn