Gandrius 2006/05/29 13:59 #62426

Suburiau is Monako kvalifikacijos 10 su kapeikom koeficientu . Tapete buvo Schumacherio ir Alonso Head-To-Head (stauŲiau uz Alonso). Kaip zinia, visi schumacherio kvalifikacijos laikai kiek veliau buvo anuliuoti, nes jis parode tikru ji menkystos veidu . Triobet pergalu¦ uzskaite MS ir laimejimo neismokejo. stai triobet pasvarstymai (pacitavo taisykles): "Pasibaigus kvalifikaciniam vaziavimui uzregistruojami Grid Position rezultatai a¢?‚¬" oficialus FIA rezultatai. Veliau sekanuŲios baudos/pakeitimai rezultatų nebepakeis". Nezinau, ar uŲia man dar rasinet ku  i informaciju  ar jau pasiduot???

  • Litas prieš 17 metų #62584

    .

    exexe ...

  • triobetas prieš 17 metų #62443

    Atsiprasau neprisiregistravau, uzmirsau, kad LFF nera atminty ......

  • Anonimas prieš 17 metų #62442

    ka jus cia norit aiskintis per VLPK ar advokatus, dundukai jus, mes gi Lietuvoj nelegalai ir nieks jokiu jusu teisiu negina, kaip noresim taip ir mokesim, ka nematot kad cia jau nepirmas neaiskumas ir ka nors pasieket (nebent tie kur iki 10 lt. statet). Bet statyt visvien pas mus reikia, nes Varanavicius isrinktas antrai kadencijai, patys suprantat..

  • chignix prieš 17 metų #62437

    Ko jums nepatinka taisykles ju. Viskas ten aiskiai juodu ant balto parasyta, jog uzskaito, tai ka paskelbia iskart po kvalifikacijos. Tolesni teiseju, FIA ir t.t veiksmai lazybu ivykiui nebeturi reiksmes. NUstokit uzpakaly ieskot riesutu, o geriau patys supraskit ka skaitot.

  • Anonimas prieš 17 metų #62436

    pinnacle staciau head - to -head (kvalifikacija) Alonso - Schumacher uz alonso, bei pralaimejau. Ir tai yra visiskai teisinga. Rezultatai buvo paskelbti iskart po varzybu, tokie rezultatai visada yra uzskaitomi ir tai yra normalu.
    Pagalvok kas butu, jei pvz., po penkeriu metu butu susaukta dar viena komisija ir ji nusprestu, kad schumacher neturejo buti diskvalifikuotas, tipo tada is vienu turetu atimti pinigus ir atiduoti - kitiems

  • bambuks prieš 17 metų #62435

    Vakare atsiusiu,darbinis kompas. Nors nezinau kuo tau tai gali padeti. is pradziu uskaite pole shumi, po to alonso ir galiausia atitaise kad pole laimejo menkysta.

    Parodziau firmos teisininkui triobeto taisykliu punkta:
    "Pasibaigus kvalifikaciniam vaziavimui uzregistruojami Grid Position rezultatai - oficialus FIA rezultatai. Veliau sekanuŲios baudos/ pakeitimai rezultatų nebepakeis."

    1.Pasibaigus kvalifikaciniam vaziavimui uzregistruojami Grid Position rezultatai - oficialus FIA rezultatai.

    Konstatuojame fakta: kvalifikaciniu vaziavimu rezultatai uzregistruojami/uzfiksuojami remiantis FIA Grid Position.

    2.Veliau sekanuŲios baudos/pakeitimai rezultatų nebepakeis.

    Konstatuojame fakta - veliau sekusios baudos/pakeitimai pakeite rezultatus.
    Taigi 2 sakinys - debiliskas,nelogiskas taisykliu punktas. Juk po baudos pasikeite rezultatai, o jie tvirtina jog veliau sekancios baudos/pakeitimai neturi itakos rezultatams. Isverte,parase ir patys nesuprato ka. Jeigu jie butu panaudoje kitoky zodziu junginy,zodzio galune - nebutu jokiu interpretavimu. Siulau pasidaryt siu taisykliu prnt screena, susirasti 3-4 kurso teises studenta (itraukti i lazybas ) ir paprasyti teisines pagalbos (tuo atveju jeigu gaila 200-300lt advokato konsultacijom).

  • Strazdelis prieš 17 metų #62434

    nat ai jei yra reglamente parasyta kad baudos rezultatu nekeicia tai ir nekeicia. taigi jau ismokejo tiems kas state us Shumi

  • Anonimas prieš 17 metų #62433

    TS uzskaite Schumo pergale kvalifikacijoj.

  • Gandrius prieš 17 metų #62432

    Gal gali atsiųst man tu  printscreenu  [email protected] PLYZ PLYZ. Jau Julija is triobet pradejo svaiuŲiot, kad as stauŲiau uz Alonso pergalu¦ lenktynese. Darosi idomu.

  • bambuks prieš 17 metų #62431

    Blyn atitaise kad MS pole, nors turiu dar prnt scrna kur buvo uskaite Alonso. Gal kas kitose bendrovese state? kaip traktavo sita ivyki?
    IKURKIT LOSEJU ASOCIACIJA, kuri atstovaus musu interesus. Ta pati vlpk nagrines visus asociacijos skundus, nes bus visai kitoks teisinis statusas nei vienas fizinis asmuo-losejas.
    qrva matka tiek panasaus pobudzio puslapiu ant Lt, ismoket laimeti ir pliusuoti, tai padekit apginti savo teises. Is nario mokescio iseitu kox vidutinis advokatas....

  • Gandrius prieš 17 metų #62430

    Greiciausia didele suma uzdeta buvo ant h2h
    Galima kelt skandala, reiktu visiems ivykiam vienodai traktuoti taisykles. Nenubiedniesiu nuo 10 eur jei neuskaitys pole.

    Tu uŲia rimtai, kad tau uzskaite, ar maustai? siaip butų geras man argumentas kovoje uz teisybu¦.

  • bambuks prieš 17 metų #62429

    Greiciausia didele suma uzdeta buvo ant h2h
    Galima kelt skandala, reiktu visiems ivykiam vienodai traktuoti taisykles. Nenubiedniesiu nuo 10 eur jei neuskaitys pole.

  • Gandrius prieš 17 metų #62428

    man tai uskaite triobets Alonso pole

    Tai kapec, pole uzskaito, o Head-To-Head ne???

  • bambuks prieš 17 metų #62427

    man tai uskaite triobets Alonso pole

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti