safe 2006/06/09 20:04 #63159

Lietuvos lazybų bendrovese losejai, statydami uz busimus pasaulio futbolo uŲempionato laimetojus, dazniausiai renkasi Brazilijos, Anglijos, Vokietijos, Argentinos ekipas. Tarp prognozuojamų rezultatyviausių zaidejų visuose lazybų punktuose dominuoja brazilai. Kaip DELFI penktadieni sake trijų Lietuvoje lazybas organizuojanuŲių bendrovių atstovai, jauuŲiamas didelis losejų susidomejimas uŲempionatu, manoma, kad populiarumu ir statymais jis gali pralenkti iki siol vykusius sporto renginius.

Lazybų bendroves losejams siulo lazintis del visų 32 uŲempionate dalyvaujanuŲių ekipų rezultatų.

Bendroves "Omnibetas" vyriausiasis lazybų tarpininkas Mindaugas Stanelis DELFI sake, kad per uŲempionatus statymai padideja 40 proc.

"Kiekvienu  dienu  jauuŲiamas vis didesnis sujudimas, jei anksuŲiau per menesi zmogus pralosdavo simtu  litų, tai dabar jis biudzetu  padidina 50-100 proc.", - sake M.Stanelis.

Jis teigia, kad statyti dideles sumas norinuŲių yra nuolat, tauŲiau istatymai reikalauja daugiau nei 3500 litų statanuŲius registruoti, todel losejai dazniausiai apsiriboja sumomis iki 3500 litų.

"Per si uŲempionatu  statanuŲių po 3 tukst. litų yra ne vienas," - sake "Omnibeto" vyriausiasis lazybų tarpininkas.

Penktadieni losejai daugiausiai state uz Vokietijos pergalu¦ pries Kostu  Riku .

Anot M.Stanelio, losimo bendroves klientai mano, kad nugaletojais taps Anglijos, Brazilijos ar uŲempionato seimininkų Vokietijos ekipos.

"Populiariausi yra anglai ir brazilai, uz pirmuosius pastauŲius 100 litų galima laimeti 800 litų, o uz antruosius - 600 litų. Maziausiai tiketina, kad uŲempionatu  laimes Saudo Arabijos ar Trinidado ir Tobago komandos, lazinantis del jų pergales galima laimeti 600 kartų didesnu¦ sumu  nei buvo statyta. Lazybose del naudingiausio zaidejo favoritas yra brazilas Ronaldinho, i ji dedama daugiausiai viluŲių", - aiskino "Omnibeto" vyriausiasis lazybų tarpininkas.

Stato uz ryskius favoritus

Lazybų bendroves "Top Sport" direktorius Dainius Gulbinas DELFI sake, kad sprendziant is besilazinanuŲiųjų aktyvumo iki uŲempionato, jam lygių nera.

"Tai pats didziausias pasaulio sportinis ivykis, daug kas pripazista, kad tai idomiau net uz olimpiadu  - nors ji yra visapusiska, tauŲiau tiek azarto ir tokios intrigos ten nera. Be to, futbolas yra populiariausia pasaulyje sporto saka, kuri taip pat yra pati idomiausia lazinimuisi. Jei dar lietuvių komanda dalyvautų, tai butų neisivaizduojamas aziotazas", - sake "Top Sport" direktorius.

Jis teigia, kad daugiausiai galima islosti pastauŲius, jog Trinidadas ir Tobagas finale zais su Togu, tauŲiau, anot jo, tai jau "yra kosmosas".

"Mazas sumas stato nuolat, tauŲiau 100, 200, 500 ar tukstantis litų jau nieko nebestebina", - paklaustas apie sumas, kurios statomos lazybose, sake D.Gulbinas.

Jis pastebi, kad besilazinantys dazniausiai stato uz ryskius favoritus taip tikedamiesi daugiau islosti.

Anot jo, daugiausiai lazinamasi del vyksianuŲių varzybų nugaletojų, pavyzdziui, pirmųjų rungtynių penktadieni favoritai yra vokieuŲiai, o sestadienio - anglai.

D.Gulbinas sako, kad tarp spejamų uŲempionato laimetojų yra ryskus favoritų ketvirtukas - Brazilija, Anglija, Vokietija ir Argentina.

"Per si uŲempionatu  mes siulome lazintis del neiprastų statymų, ko per kitus renginius nedarome, pavyzdziui, siulome speti, kuri komanda prades rungtynes, kuris vartininkas pirmas palies kamuoli, kuri komanda pirmoji kamuoli ismus i uzribi", - aiskino D.Gulbinas.



AFP/ Scanpix
Jo teigimu, losimų bendroves klientai dazniausiai stato, kad rezultatyviausiu uŲempionato futbolininku taps brazilai Adriano ar Ronaldo, argentinietis Hernanas Crespo, prancuzas Thierry Henry.

State 500 litų, laimejo 15 tukst. litų

Lazybų bendroves "Orakulas" Projektų vadovas Arunas MickeviuŲius DELFI sake, kad per si pasaulio futbolo uŲempionatu  bendrove siulo lazintis del neiprastai daug - 1500 skirtingų lazybų ivykių.

"Tikrai susidomejimas bus didesnis nei per Europos futbolo uŲempionatu , prognozuojame, kad nenusileis didiesiems krepsinio ivykiams", - aiskino A.MickeviuŲius.

Jis teigia, kad lazybos del pasaulio futbolo uŲempionato rezultatų pritraukia ir niekada anksuŲiau nesilazinusių zmonių.



AFP/ Scanpix
Jo teigimu, lietuvių losejai brazilus laiko uŲempionato favoritais - jų koeficientas yra 3,4 , o Vokietijos - 8,5, Argentinos ir Anglijos po 9, Italijos - 10.

Anot A.MickeviuŲiaus, dazniausiai manoma, kad rezultatyviausiu zaideju taps brazilas Ronaldo, jo koeficientas yra 9, o jo kolegos Adriano - 10.

"Orakulo" projektų vadovas teigia, kad lazintis siuloma del visų dalyvaujanuŲių komandų, pavyzdziui, Trinidado ir Tobago komandos laimejimas vertinamas tukstanuŲio koeficientu. Anot A.MickeviuŲiaus, lazybų bendroves klientai stato ir uz siu  komandu .

"Niekas netikejo, kad graikai taps Europos uŲempionais, uŲempionato pradzioje jų koeficientas buvo apie pora simtų, tada statytojų buvo nedaug, o po paskutiniųjų grupių rungtynių, jų koeficientas buvo trisdesimt, tada vienas losejas pas mus pastatu¦s 500 litų laimejo 15 tukst. litų", - pasakojo A.MickeviuŲius.

A.MickeviuŲius teigia, kad losejai labai noriai lazinasi, ar kurios nors komandos pagrindiniam treneriui bus parodyta raudona kortele.

siemet kas ketverius metus vykstanuŲiame pasaulio futbolo uŲempionate Vokietijoje astuoniose grupese varzysis 32 geriausios pasaulio ekipos. a??†empionatas prasideju¦s birzelio 9 dienu  truks visu  menesi.



saltinis delfi.lt

  • safe prieš 17 metų #63160

    vel orakulas skundziasi vienkartiniu minusu ))

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Futbolo statymai ir sporto prognozės (582 ats.) Perron
Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
TopSport (7 ats.) Ernestas As
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas

Svarbiausios diskusijos

Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta  (34 ats.) pirmas
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai (112 ats.) Top
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse (43 ats.) Razynka
Lažybų blokavimas internetu (11 ats.) LaRumba
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos (4 ats.) SMEGENYNE
Apie neteller (6 ats.) LaRumba
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje (139 ats.) fizruhas
Lažybų bendrovių suvenyrai (13 ats.) pirmas
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos (5 ats.) mazas_Bwin
Skrill (buvę Moneybookers) (7 ats.) evaldasn