Cash 2006/07/13 11:17 #64596

2006-07-13 Informacija

2006m. liepos 13d. dekretu Nr.676 Lietuvos Respublikos Prezidentas, vadovaudamasis Lietuvos Respublikos Konstitucijos 84 straipsnio 10 punktu ir atsizvelgdamas i Vyriausiosios tarnybines etikos komisijos 2006 m. balandzio 13 d. sprendimu  Nr. KS-15, sustabde Valstybines losimų prieziuros komisijos nario Petro Naviko igaliojimus, kol byla bus isnagrineta teisme. Dekretas isigalioja nuo jo pasirasymo dienos.

Tai kaip galima tiketis objektyvių sprendimų losejų atzvilgiu jei net pas save organizacijoje nesusitvarko. Gal kas plauŲiau zino uz ku  nusalintas?

  • Cash prieš 17 metų #65509

    vienas losejas lauke ne karys.. kol nebus loseju asociacijos tol ir vlpk ir didzioji bendrove darys ka nori..

  • Butaforas prieš 17 metų #65450

    mane ta VLPK irgi neseniai pavede, buvau padares statyma kur topsport eilini karta gryba pripjove, atvaziavo dvi grazuoles prirase mokyklini sasiuvini mano parodymu, laukiau apie 2men. po kuriu atsiunte laiska su vienu sakiniu "topsport wiska atliko twarkingai", nors po to statymo pasiula pradejo daryt su visa zaidejo pawarde.. tai susidariau toki ispudi kad jie ten i viena ranka musa su tom kontorom

  • Ierichon prieš 17 metų #64692

    Lerichon, siulau tau isleis autobiografine apysaka "Lesbimieliausko ir sudakulo bajeriai". Manau tai butu viena perkamiausiu knygu.

    Aciu labai . Sunsnukiai turi buti zinomi.
    Gal padengsi knygos leidybos islaidas? As tai jau trecia savo nama pralosiau is tu suknistu lazybu. Tikrai sunku gyventi pasidare.

    Pasamdysiu uz paskutines kapeikas meslo vezima, kad lesbimieliausko kuuuuurvai - zmonai ir tokiai pat prietrankai Dailidienei ant galvos suuuuuda ispilti

  • Gilas prieš 17 metų #64686

    Lerichon, siulau tau isleis autobiografine apysaka "Lesbimieliausko ir sudakulo bajeriai". Manau tai butu viena perkamiausiu knygu.

  • Ierichon prieš 17 metų #64641

    Svarbiausia pamirsau pasakyti.

    Sudziakulams do lampochi tas P.Navikas. Maza figura buvo, beje dar neaisku ar nuteis ar pripazins nekaltu.
    Ju pagrindine viltis sedi auksciau LR Seime. Ten tas bachuras gerai vertinamas, tuo paciu stumia sudakulo interesus. Tik viena problemele yra, mazyte tokia.

    Sis LR Seimo narys buvo pakeites partija (apsisvarino nuo praeities sleifo), bet kas zino ta praeiti, supras ir tai, kad politines partijos keitimas nera tas budas pradeti gyvenima is naujo.

    Koks sudakulas toks ir LR lazybu pasaulis

  • Ierichon prieš 17 metų #64634

    Tai kaip galima tiketis objektyviu sprendimu loseju atzvilgiu jei net pas save organizacijoje nesusitvarko. Gal kas plaCiau zino uz ka  nusalintas?

    Panasu, kad geju mafija ( lesbimieliauskas + sudakulas) su siuo kadru intensyviai draugavo

  • fanatikaz prieš 17 metų #64611

    http://www.laisvaslaikrastis.lt/modules ... int&sid=41



    Oi pacukas buvo...

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti