donatela 2005/06/19 14:02 #30804

Pora statymu is sios dienos beisbolo rungtyniu:

1)
CLIVLEND-ARIZONA [email protected] 5/10
OMNIBET

Nors visos lazybu bendroves labai nuvertina ARIZONOS galimybes pasiekti pergale sios dienos rungtynese, bet as pasirinkau butent sia  komanda  del keliu priezasCiu.:
1. CLIVLEND klubas jau yra laimejas 8 rungtynes paeiliui, o ARIZONA patyre 3 pralaimejimus .
2. Abieju klubu pitCeriu rezultatai siame sezone irgi gerokai skiriasi, ARIZONA pitCerio S. Estes rezultatas (5-4 ), CLIVLEND pitCerio J. Westbrook - (3-9). Kaip matote ARIZONA pitCeris turi teigiama  sio sezono rezultata , o CLIVLEND pitCeris tikrai nepasizymi gerais rezultatais 3 pergales is 12 rungtyniu. O ir komandu rezultatai zaidziant atitinkamai namuose ir isvykoje labai panasus, Clivlendas namuose 16 runtyniu laimejo ir 13 pralaimejo, o Arizona klubas laimejo 17 rungtyniu ir pralaimejo 18.
Todel manau kad sios dienos rezultata  labiausiai gali nulemti komandu pitCeriai.

2)
BOSTON-PITSBURG 1@1,40 8/10
TOPSPORT

Akivaizdzia  BOSTONO persvara  siose rungtynese manau lemia keli faktoriai, tai komandos rezultatai zaidziant namuose (21 rungtynes laimetos ir 10 - pralaimeta), ir puikus pitCeris siose rungtynese tai M.CLEMENTE (7-1) ir tuo labiau Bostono klubas paskutinias rungtynes namuose pralaimejo, o kai rodo statistiniai duomenys namuose jie pralaimi tik kas treCias rungtynes.

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti