Litas 2007/02/06 18:22 #74753

Gana populiarus sis ralis Lietuvoje ir kiek pamenu visada i ji susirenka tikrai nemazai palyginus zmoniu. Ralis vyks vasario 9-10 dienomis. Greiciu ruozu marsrutu kolkas nezino niekas, ne stai yra neskelbiama, taciau musu megstamas bukmekeris TopSport jau duoda pasiula. Taciau ar jie daro klaida taip darydami? Visu prima ta pasiula nera pilna.
i Visaginu  is Estijos atvyksta pasaulyje zymaus ralio lenktynininko Markko Martino suburtos "MM-Motorsport" komandos lenktynininkai Martinas Rauamas ir Raineris Ausas, vairuojantys galingus SUBARU Impreza WRX STI Spec C automobilius, specialiai raliui parengtus garsioje "Prodrive" bendroveje.
Kodel negaliem statyti kad nugales Martinas Rauamas Jo kolega Aus siulomas uz @8. Taigio kodel ensiulomas uz Aus pranasesnis pilotas?
Nors abu lenktynininkai jauni, jie jau spejo pasizymeti 2006 metų Estijos ralio uŲempionate. M.Rauamas pernai ne tik iskovojo sios salies uŲempiono vardu  N4 klaseje, bet ir tapo uŲempionato bendrosios iskaitos nugaletoju.
TS kazkaip stebuklingai sugeba izvelgti Girdauskas S./Urbonas P. pergale ir siulo uz juos @1.50 koficienta , taciau tai yra juokinga, nematau nei veinos priezasties, kodel jie turetu buti favoritais. Apie siuos du straipsniuose nieko neuzsimenama ir tas yra labai keista. Taciau gal as cia kazko nesuvokiu? Jei kas turit kokiu minciu labai laukiu.
O ts siulau ideti i pasiula Rauama ir nesidaryt sau gedos.

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti