• Maklerys prieš 19 metų #24181

    statymas nr. 28
    27/11/15/1
    esamas bankas: 21,77
    2005-04-30
    NBA; 21:00
    Washington - Chicago [email protected] 10/10
    Gamebookers

    Washington ekipa, kad ir namuose, bet manau pralos. sioje komandoje trys zaidejai zaidzia ir tempia komanda  ir taip niekada nelaimesi, nes trys pries daugeli Chicago's krepsininku, tai tikrai nelaimes. Chicago krepsinikai yra puikiai susilose, o treneris paskirsto laika , visiems daug maz, tad zaidzia visi panasiai ir indelis i pergale buna neprastas is visu. siandien manau, kad ir jau pirmaujantis serijoje 2-0 Chicago issivers 3-0 ir taip dar labiau sukomplektuos Washington ekipos galimybes. Sekmes.

  • petriukas prieš 19 metų #24173

    ZENIT-LOKOMOTIV under 2,5 golo. kofas 1,6 Statymas omnibet.

    Nors as nesu profesionalas bet manau kad si stafke turetu eit kaip ledas. visu pirma reiketu pasiziuret paskutinius zenit ir loko grajus- per paskutinius ketverius metus zenin namie su loko lose 4 kartus ir rezultatai buvo 0-0, 1-1, 0-2 ir 0-0 taigi aiskiai matyti kad per 4 grajus vos 4 ivarciai, t.y. vos po viena. galima velgi pamineti kad loko si sezona nelabai nori pulti- per 6 grajus vos 4 ivarciai taciau gynyba galima vadinti auksine- vos 1 praleistas golas. zenit siuo atveju gynyba nelabai pasizymi taciau velgi namie per 3 grajus vos 2 praleisti golai. kas musu laukia siandien? manau totalus gynybinis futbolas. Sunku butu patiketi kad kuri nors komanda nuo pat pirmo teisejo svilpuko tiesiog uzguls varzovu vartus ar prades abi komos lost atvira futbola. pabaigai noreciau dar pridurti kad topsport ir orakulas duoda tik apie 1,5 uz underi. tiesa reikia pridurti kad rusijos futbolas siek tiek sunkiau nuspejamas taciau mano giliu isitikinimu jei siandien butu 3 ir daugiau golo tada as padaryciau vienintele isvada- futbolas yra nenuspejamas!!!!!!! SEKMES!!!

  • orakul prieš 19 metų #24172

    Spejimas Nr.30
    Bankas: 102,67
    Data: 05/04/30 22:00
    Sporto saka: Krepsinis
    salis: JAV
    Lyga: NBA
    Varzybos: SA Spurs v DEN Nuggets -1.5/+1.5
    Pasirinkimas: 2
    Koficientas: @1,91
    Patikimumas: 7/10
    Lazybu bendrove: Gamebookers

    Nuggets sezono gale irode, kad yra labai galinga ekipa, ypaC zaidziant namuose. Atkrintamosiose varzybose dar karta  irode savo galia , kad zaidzia atkrintamosiose ne atsitiktinai. Isvykoje pirmosiose rungtynese buvo Spurs iveikti. Todel manau, kad Nuggets tikrai stengsis neprarasti namu aikstes pranasumo ir iveikti vienus is NBA favoritu. Manau turetu rungtynes but apylyges, todel renkuosi Nuggets pergale su fora. Sekmes.

  • stevenash prieš 19 metų #24166

    bankas 103.05
    nba
    kas daugiau imes tasku:
    SURA, Bob (Houston)
    TERRY, Jason (Dallas) @4.10
    HOWARD, Josh (Dallas)
    JAMES, Mike (Houston)
    WESLEY, David (Houston)

    centrebet 10/10

    Na nera man kur trauktis reikia pliuso,tad manau terry bus rezultatyviausias,nes praeitos rungtynes jam buvo nesekmingos,be to jam nekrito o Terry charakteris yra stiprus tad po prastu rungtyniu daznai seka geros rungtynes,jo konkurentai yra stirus bet manau jis realiausias pretendentas.Mavs lyderis Nowitzkis zaidzia gerai ir susilaukia daug demesio tad atsiras erdves Tery ,manua jis gali issaut,o kalbant apie Sura,Wesley,na jie gerai suzaide praeitas rungtynes tad susilauks demesio ir jie nera pajegus suzaisti 2 kartus pajegiai,tad belieka James kuris game 1 issove ir dabar yra lengvai uzdengiamas bei Howard,kuris labiau gynybinio plano zaidejas.

  • Angliukas prieš 19 metų #24162

    3/Washington-Chicago 1.52 13.00 2.13 (1)

    Renkuosi Wahingtono pergale nes:

    Burtininkams nera kur trauktis... Jie atsilikineja serijoje 2-0 ir siandien pralaijmeje praras beweik wisus shansus isheijti i kita etapa... Manau, Chikaga tikrai nera stiprese uz Burtininkus, nes abiejose rungtynese Cikagoje nesiseke Jamisonui, vieneriose nepaejo Hughesui... Wienas Arenas ish komandos zaide stabiliai ir naudingai per abu macus...
    Manau, kad i sias rungtynes Washingtonas ziures kaip i swarbiausias sezone ir bandys pasiimti pergale... Beje Wizards zaidzia namie, kur pralaimi retai... Tai dar wienas pliusas, nes ziurowams kurie jau ishtroshke play off'u reikia padowanoti pergale...

    5/10 TopSport

  • Callous prieš 19 metų #24148

    Statymas: 28
    Bankas: 26,74
    27/12/15/0

    Coventry-Derby 2 @2.35 Orakulas 10/10

    Coventry komanda tupinti 22oje vietoje ir nieko pasiekti ji nebegali ,zaidzia tik del to kad reikia,nieko pasiekti ji jau nebegali..Dreby komanda turi dar kovoti del geriausios komandos vardo ir gali dar pakilti auksciau ,dabar ji yra 5oje vietoje ir 1 tasku atsilieka nuo 4oje vietoje esancios Preston komandos,laimejimo atveju Derbis uzimtu jos vieta ir butu 4oje vietoje,Prestonas taip pat stipri komanda bet norint neuzleisti Derbiui 4os vietos teks pasipriesinti gerai pries stipriaja Wigan komanda..taigi Derby gali lengvai uzdirbti keleta tasku ir pakilti laipteliu aukstyn!

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti