buchas 2011/03/24 21:32 #138047

kazkaip numire ideja arba nesireklamuoja tie zirgai ar gal kas girdejot kaip kru nors vyksta?

  • pirmas prieš 14 metų #135220

    su sunim irgi atrode visiskai bus neidomu, bei kai paziuriu kokios eiles prie tu sunu ir kiek zmoniu susirinke tai atrodo, kad lietuva ne krepsinio, o sunu lenktyniu salis ..

  • rasheed prieš 14 metų #135218

    visiskai neidomu

  • evaldasn prieš 14 metų #135217

    Š.m. sausio 5 d. Valstybinėje lošimų priežiūros komisijoje įvyko susitikimas su žirgų totalizatoriaus Lietuvoje iniciatyvinės grupės atstovais - Lietuvos ristūnų sporto sąjungos prezidentu Arūnu Cicėnu, Lietuvos ristūnų sporto asociacijos vadovu Vytautu Einoriu, taip pat grupės atstovais Artūru Šatkovskiu ir Audrium Ričkumi. Iniciatyvinė grupė ketina imtis žirgų totalizatoriaus verslo Lietuvoje, kuriuo iki šiol šalyje dar niekas neužsiima.

    Susitikimo metu diskutuota apie žirgų totalizatoriaus verslo galimybes. Verslo atstovai domėjosi Azartinių lošimų įstatymo nuostatomis, reglamentuojančiomis totalizatoriaus kaip lošimų rūšies, organizavimą. Priežiūros komisijos nariai iniciatyvinės grupės atstovus supažindino su reikalavimais lošimų organizatoriams, lošimus organizuojančių bendrovių įstatiniam kapitalui, išaiškino licencijos išdavimo, įmonės steigimosi, bendradarbiavimo su Prancūzijos atstovais galimybes organizuojant šį verslą.

    Diskusiją Priežiūros komisijoje sutarta pratęsti po to, kai iniciatoriai susitiks su kitų valstybės institucijų atstovais ir išsiaiškins kitus jiems aktualius verslo reglamentavimo bei mokestinius klausimus.


    idomu idomu

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti