• KriKun prieš 19 metų #2668

    Taigi cia apie Omnibeta. Nors, sutinku. Bukmekeriu jie neturi. Kofu nurashymas ir liniju balansavimas - ne bukmekeriu darbas.

  • Ierichon prieš 19 metų #2658

    Negaliu su tavimi sutikti.

    Bukmekeriai Lietuvoje nenustato koeficientu. Jie juos nurasho ir stebedami losheju statymus balansuoja linija. Toks darbas nereikalauja ipatingu zyniu ar sumanumo. Kropshtumo pakanka.

    Taip pat manau, kad yra kruva losheju, norinciu ishklausiti kursa (pagrinde nelabai patyre, ir neskaitantys teorijos Internete loshejai) - tokiu yra dauguma.
    Darbo noretu gauti kolkas darbo neturintys loshejai (pagrinde studentai) - takiu taip pat labai daug.
    Va tau ir prizo patrauklumas.

    Jeigu darba laimes normalu darba turintis zmogus - jis atsisakis,
    jeigu laimes studentas-loshejas, ji galima priimti praktikantu, paskui duoti jam nesudetinga darba, o paskui ir bukmekerio. Jis susidoros.

    orakulas bukmekleriu neturi, jie prisirinko giminaiciu ir draugu su kuriais anksciau dirbo. Tie zmones, kurie turi tempti pagrindine nasta yra bukmekeriai. orakulo bukmekeriai uzsiimineja tuo, kad skandina bendrove ir veda ja prie bedugnes.

  • KriKun prieš 19 metų #2657

    Negaliu su tavimi sutikti.

    Bukmekeriai Lietuvoje nenustato koeficientu. Jie juos nurasho ir stebedami losheju statymus balansuoja linija. Toks darbas nereikalauja ipatingu zyniu ar sumanumo. Kropshtumo pakanka.

    Taip pat manau, kad yra kruva losheju, norinciu ishklausiti kursa (pagrinde nelabai patyre, ir neskaitantys teorijos Internete loshejai) - tokiu yra dauguma.
    Darbo noretu gauti kolkas darbo neturintys loshejai (pagrinde studentai) - takiu taip pat labai daug.
    Va tau ir prizo patrauklumas.

    Jeigu darba laimes normalu darba turintis zmogus - jis atsisakis,
    jeigu laimes studentas-loshejas, ji galima priimti praktikantu, paskui duoti jam nesudetinga darba, o paskui ir bukmekerio. Jis susidoros.

  • Ierichon prieš 19 metų #2648

    Kopijuoju laiska, kuri surasiau Omnibet forume

    Sveiki Omnibet.

    Raso Jums toks vienas pilietis, kuris jau nusibodo visiems gretimame forume. Pakankamai senokai as norejau pakalbeti ir su Jusu firmos atstovais, bet vis buvo nepatogu trukdyti. Jeigu bus leista, noreciau isdestyti keleta minciu, del Jusu vykdomu akciju ir kitu dalyku.
    Mane, kaip toki personaza dazniausiai keikia, bet yra ir tokiu, kurie to nedaro; todel tiesiog gal tam tikri mano pamastymai gal Jums nepakenktu, arba galit nekreipti i tai jokio demesio.
    Turiu sioki toki labai kuklu mokslini laipsni ir dar kuklesne patirti lazybose, todel is esmes palyginus su Jumis esu kaip ir niekas. Paprastas zemiausio lygio losejas besikrapstantis tokiose dziunglese siulomu ivykiu.
    Jus desimt savaiciu renget tam tikra zaidima, su tam tikrais prizais ; kuris isties buvo labai idomus, nes dalyvavo mano vienas pazystamas, kuriam labai patiko ; ypatingu rezultatu jis nepasieke, bet tai ir galima buvo tiketis. Dazniausiai tokiose zaidimuose laimi "laimes kudikys" , tai yra atsitiktine persona, kuriai del tam tikru aplinkybiu pasiseke. As asmeniskai nedalyvavau, nes suprantu, kad mano galimybes yra per menkos. Praeito zaidimo nugaletojai isties gavo pakankamai gerus prizus, nei tie kurie pries tam tikra laika sugebejo pakliuti i TOP 3, kitos bendroves zaidime. Jums puikiai viskas pavyko.
    Dabar naujas zaidimas. Kaip jau buvo parases vienas losejas tai yra gryna nesamone. As is esmes pritariu tik sio losejo idejai del nelabai tinkamai parinkto prizo. Jus turesite 10 zmoniu, kuriems pavyks laimeti etapus. Na beabejo, kam neidomus toks prizes, tie ir nedalyvaus. Bet bus atrinkti sie zmones, kuriems bus taip idomu pasiklausyti pradedancio bukmekerio kursa.
    Nezinau, kas destys tuos uzsiemimus, bet jei sis zmogus bus is bukmekeriu, tai jis tikrai nesakys svarbiausiu dalyku, kurie yra igyjami patirties deka.
    Trumpai tariant bukmekeris neatskleis losejui, ka ir kaip jis daro, bus bendros frazes ir bendri pakomykai, kuriu prirasytas pilnas internetas. Todel, net drisciau teigti toki fakta, kad bukmekerius turetu ruosti handikaperis.
    Zinot as pakankamai ilga laika uzsiimineju finansais, ju analize, rizikos vertinimu ir panasiai; todel manes asmeniskai toks Jusu siulomas prizas net nedomina. Galvoju, kad jei koks nors zmogus noretu buti bukmekeriu jis turi buti arba stipriu matematiku arba labai stipriu ekonomistu.
    Bukmekerio darbo ypatumai yra tokie, kad jam reiketu isklausyti pradzioje finansu valdymo kursa, o tik po to bumekerio pradziamoksli.
    Turiu tokia nuomone apie lazybas. Ivykio rezultata galima sumodeliuoti tam tikrais matematiniais modeliais, tiktu matematikas.
    Reikia stebeti akciju "ivykiu" kainas "koeficientus", ir moketi atlikti vertinima - tiktu ekonomistas.
    Tai yra sunkus darbas ir nekiekvienas sutinka dirbti toki darba. Kazin ar tarp tu desimties zmoniu etapo laimetoju Jus rasite zmogu su tokiais polinkiais? Tuomet jei Jus siulote priza - bukmekerio darba, tai Jus turetumet kreiptis i vadybininku arba matematiku profesorius, kurie atliks toki darba. Dar tiktu zmogus, turintis informacija apie parduodamas rungtynes, jam nekeliami ypatingi reikalavimai, jam reikia tureti ?« rysius +. Toks zmogus atnestu Jums daugiau pinigu, nei bukmekeris su savo skaiciavimais.
    Kitas veiksnys yra toks. Tarkim losejas ismano siuos dalykus ir jam tikrai gerai sekasi, ar Jus galvojat, kad jei toks losejas laimetu turnyra jis eitu dirbti bukmekeriu ? Tikrai neitu - ne tokie pinigai. Jis savo galva uzdirbs arba uzdirba daugiau. Prasymas toks, jei galit, kol dar nepervelu - pakeiskite priza, kad butu daugiau norinciu sudalyvauti.
    Man isties yra keista, Jus manote, kad bukmekeris turi gerai spelioti rezultatus ? Tikrai ne. Todel labai keista, kad pagal tokius kriterijus yra atrenkami zmones, kuriems siulomas darbas.
    Gal del tokios priezasties Jus ir surasinejat savo lazybu programa, kuri isties atrodo keistokai. Tarkim futbolo foru surasymas.
    Pirmajai komandai (-1), o antrajai (+0,5).
    Na isties dar tokiu dalyku kitur neteko matyti. Ir Jus ir as suprantame, kodel taip yra daroma, bet nejaugi sunku parasyti vienodas tvarkingas

  • Cash prieš 19 metų #2121

    noreciau kad ir utenoj butu omnibet

    Ikurk

  • DiaVolo prieš 19 metų #2059

    noreciau kad ir utenoj butu omnibet

  • Diegas prieš 19 metų #1989

    Girdejau, kad uzsienyje tokie dalykai praktikuojami. Pakankamai geri losejai verbuojami dirbti bookams(daryti konkreCiu lygu analizes ir prognozes).
    cia, manau, yra OmniBeto triukas prisivilioti profesionaliu loseju i kita  pusę. Tik, ko gero nevykęs, nes nemanau, kad nors vienas profesionalus losejas Cia dalyvaus. Ir nemanau, kad Lietuvoje pakankamos apyvartos, kad kuri nors lazybu bendrove galetu moketi padoru atlyginima . Nors ta  kursa  isklausyti butu visai idomui ir, manau, naudinga.

  • Anonimas prieš 19 metų #1988

    taigi cia vel tapetuotoju campionatas kas didesni tapeta ikirs tas tures didesni procenta kazkokia nsmn kad tapetuotoja dirbt priimtu, kita vertus pabandyt visada galima

  • Cash prieš 19 metų #1960

    a rimtai ce tipo akcija kas nori but ozhys

    tai laimim o po to basinsim

  • IgZeM prieš 19 metų #1959

    a rimtai ce tipo akcija kas nori but ozhys

  • IgZeM prieš 19 metų #1958

    nu idomu idomu ce kazkas idomu butu nuvaryt i tuos kursus paziuret kokiu pasaku papasakotu tik dirbt as bent nenoreciau ciuju , man irgi atrodo kad darbas nekox ten lawkia langus valyt omnibete..

  • mirtinas prieš 19 metų #1957

    ne nu is tikro lempa cia butu jei is internautu y bukmeikerius eitu. taigi info teketu pz..

  • bloodhound prieš 19 metų #1952

    siaip tai nujauciu ne bookmeikeriu padarys,o eiliniu kasininku:)) ir jibenins nugaletojas uz minimuma kiaura diena

  • bloodhound prieš 19 metų #1951

    nu negi teks darytis omnibeto korta..... o kas del tu kursu... nueisi,ir pasakys: atsikeli ryte, uzeini i didziausius stafkiu saitus uzsieny... surandi maziausia kofa uz tam tikra ivyki,ir ji dar sumazini nuo 0.05 iki 0.1

  • Cash prieš 19 metų #1950

    tai tegul pasako atlyginmo dydi... gal net neapsimokes dirbti

    man uztektu ir tu 16h kurso nes abejoju ar ilgai laikytu paeme, bet tik siaip del lazybu virtuves zjbs butu!!!

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti