Ierichon 2005/11/26 13:45 #47947

Ar Jus ieskote maziausiu koeficinetu?
Ar Jus noretumet buti isdurtas?
Ar jus zinote blogiausia Lietuvos bendrove?
Ar Jus zinote kad mes norime isknisti is Jusu paskutinius litus?

Tuomet Jums reikia atvykti pas mus.
Mes viso to siekiame.

http://www.orakulas.lt.

isteigta 2003 m. kovo men., UAB "Orakulas" savo veiklu  pradejo 2003 metų birzelio menesio pradzioje. Tuomet Vilniuje buvo atidaryti du pirmieji lazybų punktai. Netrukus punktų tinklas buvo ispletotas didziuosiuose Lietuvos miestuose, o kiek veliau ir atokesniuose salies miesteliuose.


siuo metu visoje Lietuvoje veikia 40 "Orakulo" lazybų punktų.



Darbuotojai


imoneje dirba apie 130 darbuotojų (visi pi... kofus is Pinnacle ir Marafono). Lazybų programu  kasdien nuraso is uzsienio bendroviu bukmekeriai, patirties sioje srityje nechera neturintys.

Visiems lazybų tarpininkams, dirbantiems "Orakulo" lazybų punktuose, organizuojami mokymai (kaip isdurninti losejus, kurių metu jie supazindinami su lazybų verslo specifika bei kysiu davimo subtilybemis.

Pvz. lazybu tarpini9nkes Doviles dailidienes vyras buvo idarbintas musu bendroveje, siuo metu duoda kysius losejams. Si pareiga buvo suteikta ivertinant Doviles stukacinima ant nuolatos laiminciu loseju. Mes dziaugemes, kad pus mus dirba tokios Doviles.


Lazybų programa


Kasdien losejams siuloma speti daugumos populiariausių sporto sakų varzybų rezultatus, o sportinių ivykių su rasas nuolat papildomas visuomeniniais, politiniais bei kulturinio gyvenimo ivykiais, sulaukianuŲiais didelio populiarumo tarp losejų.


Kontaktai


Centrine buveine


Kauno 3a, Vilnius


tel.: +370 5 233 23 83

faks.: +370 5 233 25 92


Email:[email protected]


Generalinis direktorius

Andrius Alisauskas


Pletros direktorius

Vytautas Mieliauskas

Email:[email protected]

  • ponas_eurolyga prieš 18 metų #50402

    lerichonai uzteks bedawotis ir nebandai orakulo uzdaryt busiu prisirakines pries duru ir darysiu bado akcija nes is kasko gyvent tai reikia Lietuvoj

  • Ierichon prieš 18 metų #50273

    tik mazytis skirtumas, kad orakulas ar omnis iskart patvirtina stavke, o cia . pastatysi, tada bukas pamastys o gal ir nebloga stavke, reik anuliuoti

    pochmeliauskalas iskarto netvirtina stavkiu, nes nuchmielnina i ofsora patikrinti kofu.
    Kai kofai ofsore mazesni, pochmeliauskinas stavke anuliuoja ir istryna is losejo istorijos.

  • wigga prieš 18 metų #50138

    tik mazytis skirtumas, kad orakulas ar omnis iskart patvirtina stavke, o cia bl pastatysi, tada bukas pamastys o gal ir nebloga stavke, reik anuliuoti

  • Ierichon prieš 18 metų #50122

    panasiai buvo tikrai, nes net forumuose ne karta rase
    Bet as nesuprantu ar topsport yra tokia silpna kompanija, kad nesugeba padaryt taip kaip sudakulas su omnibetu padare zymiai anksciau ar cia specialiai isdurt losejams toks sh padarytas

    Topsportas isties tai daro specialiai, komanda silpna.
    Viskas vyksta tai pat kaip ir sudmieliauskele

  • wigga prieš 18 metų #50117

    panasiai buvo tikrai, nes net forumuose ne karta rase
    Bet as nesuprantu ar topsport yra tokia silpna kompanija, kad nesugeba padaryt taip kaip sudakulas su omnibetu padare zymiai anksciau ar cia specialiai isdurt losejams toks sudas padarytas

  • Paranoid prieš 18 metų #50116

    ble....geras,staniulio internetines lazybos lanksciausios ir geriausios pasaulyje padedi babkes,o paskui paziuri,kad atsauktas ivykis pzdc. niekuo nekaltas,jokia kliurka,bet randi parasyta"bukmeikeris neprieme statymo" tik idomu po kiek laiko pranesa,tas vadinamas bukmeikeris,kad stafke nepriimta zodziu pastatatai ir lauki,lauki ir lauki kada tas bukmeikeris priims statyma apsurdas,ble...kaip tokia kontora gali vadintis lazybu bendrove niekaip nesuprantu gal kam taip panasiai buvo,jeigu staniulis taip daro tai nafik isviso....

  • Rimo prieš 18 metų #50109

    Tope tarpininkes geriausios. Vakar nuejau pervest pinigu ant saskaitos. Sakau noriu pervest pinigus ant saskaitos. Ishsisiepe iki ausu ir sako taip dviprasmiskai: as to dar niekad nesu darius Sakau nu avansa papildyt. - as to dar nebandziau niekad, palauk paskambinsiu. Stovejau 10 min. kol jinai ten viska aiskinosi. Krc dabar tai juokas ima, nes toks ydomus elgesys, lyg is dangaus butu nukritus. Sedi nieko nedaro ishsisiepus, poto uzvarto kokia labai dviprasmiska fraze Lazybu punkto ir kasininkes vardo neminesiu etikos sumetimais. Gal jums buvo kokiu panasiu atsitikimu su kasininkem?

    Orakule nuejau atsidaryt saskaita. Naujoke tokia dirbo, tai skambino skambino, o ten irgi niekas gerai nesupranta. Tai kokia 40 minuciu laukiau atsistojes, po pats viska pasidariau. Dar, tiesa, parodziau kaip lietuviskos raides isijungia, kaip isheit is jos sistemos i interneta ir t.t.

  • prieš 18 metų #50064

    nezinau kiek cia Ierichin parases tiesa, bet nuotaika tai pakelia paskaicius
    Pvz. lazybu tarpini9nkes Doviles dailidienes vyras buvo idarbintas musu bendroveje, siuo metu duoda kysius losejams. Si pareiga buvo suteikta ivertinant Doviles stukacinima ant nuolatos laiminciu loseju. Mes dziaugemes, kad pus mus dirba tokios Doviles.

    ierichonai dziaukis kad mano vyras, kuris neturi nieko bendro su orakulu, neperskaite situ nesa moniu. Pries kliededamas pasitikrink informacija , kad ji netaptu smeiztu.

  • Anonimas prieš 18 metų #48073

    Svecias tu cia per daug neisivaizdink. Su savo fiziniais duomenimis. Nes galima tokius lengvai nugesinti.

    As juk ir sakau kad nenaudosiu ju. Sitoks budas - kai nieko daugiau nemoki ir galvoji jog fizinem priemonem gali ispresti problemas. Ir seip absurdiska,nutruktgalviska,vaikiska kovoti jega pries zinias/prota. Nelygios jegos

  • lex prieš 18 metų #48072

    SveuŲias Orakulo advokatas.

  • Anonimas prieš 18 metų #48071

    [
    losejui: "Musu bendrove noretu iteikti Jums dovana, paduoda maiseli, kuriame yra butelis vyno".

    .

    Girdejau apie tokius prieskaledinius pernykscius triukus.

    O pasirasyti ar reikejo,gavus buteli?

  • Donadonis prieš 18 metų #48070

    Svecias tu cia per daug neisivaizdink. Su savo fiziniais duomenimis. Nes galima tokius lengvai nugesinti.

  • Anonimas prieš 18 metų #48069

    Neblogas biznis. Turi pazystama arba nuo taves priklausanty zmogu is vlpk ( priklausyti = irasytas pokalbis, usfiksuotas pazeidimas, pelno dalyvis) ir uzverti sia institucija su savo skundais. Atsakingi pareigunai, nors ir zinodami kad skundo tyrimas baisgsis nesekme - vietiek tiria, atlieka procedurinius veiksmus. Po to susisieki su tuo, ant kurio parasei skunda - ir pasiulai sutvarkyti problemas. Arba gasdini jog bus problemu, nes turi priejima prie vlpk ir gali itakoti sprendimo priemimui. Pacituoji ka nors kas galetu buti zinoma tik atsakingai institucijai ir skundo atsakovui (info zinoma is bendrininko) - ir vualia! Kadangi institucija turi isnagrineti visus skundus - gali prirasyti ju begale ir atsakova galu gale usknisa ir jis susimoka tau.
    Visko ko reikia - gerai ismanyti istatymus:) Mokslini laipsni turinciam zmogui - tai nesunku. Viskas gal butu ir gavesi - jei butum perskaites irasinejancio telefono instrukcija. Perskaityk ta skyriu apie pokalbiu irasinejima
    Tu juk gauni babkes is musu booku. Neesme us ka, nesvarbu kokia tu ten versija tam pateisinimui esi sugalvojes. Galbut man reiktu pasiulyti tiems mokantiems apsauga nuo taves? t.y. nuslopinciau tavo nora rasyti tuos skundus ir santazuoti (apie fizinius dalykus cia nesneku, nes tai greiciausias ir lengviausias budas ir ne taip skauda. Ant naru atsiskleistu tavo tikrasis veidas)

  • Anonimas prieš 18 metų #48066

    Siuo metu VLPK nagrineja prasyma del orakulo veiksmu.
    Jeigu mano prasymas nebus patenkintas tuomet sekantis prasymas bus del bendroves veiksmu siekiant papirkti loseja, kysio davimas.
    Yra audio irasas.

    O tu galingas su savo tais skundais. Bet audio irasai neturi jokios galios siuo atveju, ir ne kysio davimo byloje. Pasidomek kaip turi buti uzfiksuotas kysio davimo faktas. Hhahahaha:) ( galbut juo gali pagasdinti ir pasantazuoti vlpk darbuotoja, nes nedaeis viskas iki teismo, todel kad greiciausia jau jis butu atleistas iki to).
    tiesa.... kokia ten pas tave kaina kad parasytum skunda i vlpk? a?

  • dzUnans prieš 18 metų #48060

    Ieruchon tu kiekviena savo zingsni, pokalbi irasineji

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Futbolo statymai ir sporto prognozės (582 ats.) Perron
Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
TopSport (7 ats.) Ernestas As
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas

Svarbiausios diskusijos

Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta  (34 ats.) pirmas
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai (112 ats.) Top
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse (43 ats.) Razynka
Lažybų blokavimas internetu (11 ats.) LaRumba
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos (4 ats.) SMEGENYNE
Apie neteller (6 ats.) LaRumba
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje (139 ats.) fizruhas
Lažybų bendrovių suvenyrai (13 ats.) pirmas
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos (5 ats.) mazas_Bwin
Skrill (buvę Moneybookers) (7 ats.) evaldasn