KACKIS 2005/08/02 17:58 #36844

idomu, kaip uŲia dabar situacija...
Kur lazinasi ltbet.com lankytojai?..

siaip noretųsi suzinot ir apie bukmeikerių vykdomas akcijas-atrakcijas. Kas uŲia dar?.. Lojalumo programos, bonusai, konkursai... premijos uz naujai pritrauktus klientus per spec. nuorodas ar banerius...

Surasykit bendroves, kurių paslaugomis naudojates. Kokie privalumai? Kokie trukumai?

Pats naudojausi gamebookers.com, betandwin.com, centrebet.com. siandien atsidariau su skaitu  pinnaclesports.com.

  • LaRumba prieš 9 metus #141094

    nes nelegalizuota rinka (kitoms kaip bet365, unibet, triobet, pinnacle, betfair, sbobet dar px tai gerai...), bet to labai sukčiauja lietuviai ant bonusų ar dar kokių nesamonių tai niekas ir nenori dirbt dėl menkniekinių rinkų

  • Top prieš 9 metus #141072

    Siuo metu klientus is Lietuvos blokuoja birza Betdaq, Expekt, Tipico,bet-at-home.Bandat patekti i siuos puslapius pasirodo uzrasas Please note that you are attempting to access our site from a geographical location which is restricted and/or from an IP address which we block. If you have an account with us, please note that your funds are safe. You will be able to access your account normally as soon as you return to an approved geographical location and/or use a non-restricted IP address.
    Kokie bus komentarai..

  • tonybetas prieš 9 metus #141050

    ar kas nors pastebėjote, kad atsirado nauja bendrovė http://www.Stanleybet.lt?

    "Sena-nauja" turbūt reiktų sakyti. Po trijų bandymų atkeliauti į Lietuvą, pirmąkart kažką pradėjo realaus daryti. Bus labai įdomu stebėti, kuria kryptimi judės, ką naujo pasiūlys.

  • Nelaime23 prieš 9 metus #141045

    Duoda po 1,85 koeficientus, tai neverta dėmesio bendrovė.

  • LaRumba prieš 9 metus #141044

    ar kas nors pastebėjote, kad atsirado nauja bendrovė www.Stanleybet.lt?

  • tonybetas prieš 9 metus #141036

    Daug lietuviu dabar atbaidys kai bet365 prasyt pradejo net dvieju autorizacijos variantu, o tai sukciavo puse kita puse nezino is kur kokiu doku gaut
    Bet jos dvi blogai del mazesnes papildomos pasiulos ko pilni lietuviski punktai, tai todel dar punktai ir gyvent belenkiek metu, o jei uzdraus uzsienio losimus ir nemokes apeit tai dar labiau gyvens..

    Visų pirma, tai (tiek valdžios vyrų, tiek dabar Lietuvoje licencijuotų lošimo operatorių) noras sureguliuoti lošimų rinką nėra siekimas uždrausti lošimus užsienio bendrovėse. Tiesiog būtų normalu, jei ir tos kontoros mokėtų mokesčius.
    Ilgą laiką į tai "pro pirštus žiūrėjusi" UK pagaliau ryžosi susitvarkyti ir sureguliuoti rinką. Tai liečia ir lošėjus, kurie "išprašomi" iš bendrovių neturinčių UK licencijos (ta pati n kartų linksniuota Pinnacle atsisakė UK lošėjų), tiek buvo įspėji Anglijos futbolo lygų klubai, kuriuos remia įvairios lošimų bendrovės neturinčios licencijos UK.

  • LaRumba prieš 9 metus #141035

    Be kalbu geriausios bet365 ir Pinnacle bendroves, tiek del limitu, tiek del koeficientu ir siuo atveju bet365 del placios pasiulos bei varzybu transliaciju!

    Daug lietuviu dabar atbaidys kai bet365 prasyt pradejo net dvieju autorizacijos variantu, o tai sukciavo puse kita puse nezino is kur kokiu doku gaut
    Bet jos dvi blogai del mazesnes papildomos pasiulos ko pilni lietuviski punktai, tai todel dar punktai ir gyvent belenkiek metu, o jei uzdraus uzsienio losimus ir nemokes apeit tai dar labiau gyvens..

  • Razynka prieš 9 metus #141034

    Be kalbu geriausios bet365 ir Pinnacle bendroves, tiek del limitu, tiek del koeficientu ir siuo atveju bet365 del placios pasiulos bei varzybu transliaciju!

  • kalnierius prieš 10 metų #140599

    kad tas baltic bet sudu sudas, tegu uzdaro visus punktus

  • LaRumba prieš 10 metų #140598

    o vietinės matyt jau bankrutuoja?

    5.Leisti UAB „Baltic Bet“ uždaryti septynis lažybų punktus.

  • Lycas prieš 10 metų #140596

    Jo tipinis britiskas lazybu punktas, nu tie minksti pufikai nevisur buna dazniausiai paprastos kedu bet su lietuviskom ir tai ner ko lygint.. kitavertus cia nera pasiulos, tad jei noresi pastatyti uz krepsini ar koki tenisa, neiseis. Tik futbolo pasiula, o daugiau visi telikai ir bukletai ir tapetai del sunu ir arkliu lenktyniu:D crazy

  • LaRumba prieš 10 metų #140593

    radau senų nuotraukų su lažybų bendrovėmis ir kaip jos atrodo užsienyje
    http://public.fotki.com/laimek69/uk_betting_shops/
    http://images54.fotki.com/v210/photos/9/928702/3875025/Photo0140-vi.jpg

  • CUPID prieš 18 metų #37252

    Na kolkas dar nebandziau to daryt, bet atrodo 2% nuskaiciuoja jei iskart i kartacka pervedineja. Jei i moneybookers tai nieko nenuskaiciuoja.

  • AivarasM prieš 18 metų #37225

    noriu paklausti o, baw pinigus grazina atgal i korta ar per tuos visokius reikia moneybookers? cia tik pasitikslinimui

  • CUPID prieš 18 metų #37222

    Iskilo toks klausimukas del uzsienio bendroviu, tiksliau del BAW. Siandien pastaciau uz varzybas, kurios buvo atsauktos, bet pasiuloj dar buvo. Taip pat dar keleta noarmaliu vrzybu idejau. Po kazkiek laiko prie statymu rezultatu tas yvykis pazymetas zaliai (tipo praejo), o rezultatas CANCELED, bet bendras kofas nepakeistas. Tai va idomu pasidare, jei kitiems ivykiams praejus atsaukto zaidimo kofas nebus prilygintas 1

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti