LaRumba 2014/08/19 22:21 #140895

Sveiki,
šioje temoje galite užduoti klausimus Tonybet atstovui apie lažybas, kazino, pokerį. Priminsime, jog asmenines paskyras liečiantys bei bendro tipo klausimai turėtų keliauti Tonybet klientų aptarnavimo skyriui (https://lt.tonybet.com/contacts). Čia turite progą paklausti tai, kas įdomu/smalsu, kuo kvepia lažybų bendrovės virtuvėje, o taip pat padiskutuoti apie vieną ar kitą TonyBet pasiūlos eilutę. Temoje gali būti ne tik klausimai, bet ir Jūsų patarimai/pasiūlymai kaip pagerinti paslaugų kokybę.

Tonybet atstovas pasilieka teisę neatsakyti į klausimus, jei tai atsakymai į juos atskleistų komercinę paslaptį.

Jei temoje bus pradedami įžeidinėjimai, keiksmažodžiai nariai bus blokuojami, o galiausiai tema uždaroma.

  • tonybetas prieš 8 metus #141167

    Jei dar nežinote kaip mūsų svetainėje galite matyti krepšinio ir kitų sporto šakų rungtynes gyvai, paruošėme Jums trumpą instrukciją: https://lt.tonybet.com/straipsniai/nauj ... =314_459_0

  • tonybetas prieš 8 metus #141147

    Pireš pusfinalio mačą mūsų bukmekeriai paruošė Manto Kalniečio ir Milošo Teodosičiaus žaidimo analizę su tikimybėmis, kurio H2H ir pranašumai turėtų būti geresni šio vakaro mače: http://blogas.tonybet.com/kertine-pusfi ... s-kalnieti

  • tonybetas prieš 8 metus #141146

    Europos čempionato metu pristatome naujovę - visų EuroBasket mačų metu lažybose gyvai per pertrauką pateiksime statymus už abiejų komandų pagrindinių žaidėjų totalus.

  • tonybetas prieš 8 metus #141143

    Tai, kas įvyko vakar, buvo nesąžininga Lietuvos krepšininkų, fanų ir visų tikėjusių ir stačiusių už rinktinės pergalę atžvilgiu. Mes - už krepšinio pergales, todėl visiems, kurie lažinosi už mūsiškių pergalę grąžinsime pusę potencialaus laimėjimo sumos.

    Daugiau informacijos: https://lt.tonybet.com/straipsniai/nauj ... ems-fanams

  • Razynka prieš 9 metus #141085

    Visada kilo toks klausimas, kodėl lažybų bendrovės negali pasiūlyti sporto transliacijų su full screen funkcija? Ar techniškai neįmanoma ar tiesiog lažybų bendrovės nori jog žmonės stebėtų varžybas su pasiūla šalia, kad būtų postūmis pastatyti?

  • tonybetas prieš 9 metus #141080

    TonyBet savo klientams nemokamai rodys tiesiogines sporto transliacijas
    Viena didžiausių šalies lažybų bendrovių, TonyBet nuo šiol savo klientams teiks ir tiesioginių sporto transliacijų internetu paslaugas. Bendrovės atstovai teigia, kad sporto varžybas nemokamai stebėti galės visi registruoti TonyBet vartotojai.

    Tiesiogines sporto transliacijas internetu savo klientams siūlo dauguma didžiausių pasaulio lažybų bendrovių, o nuo šiol šia paslauga galės naudotis ir Lietuvos vartotojai. „Siekiame lygiuotis į rinkos lyderius ir neatsilikti nuo pasaulinių tendencijų. Didžiausios pasaulio lažybų bendrovės jau kurį laiką teikia tiesioginių sporto transliacijų paslaugas, tačiau Lietuvoje iki šiol to beveik nebuvo.

    Džiaugiamės būdami pirmieji, kurie savo vartotojams galime pasiūlyti itin didelį kiekį svarbiausių varžybų transliacijų,“ – sakė lažybų bendrovės TonyBet atstovas.

    Savo vartotojams TonyBet suteiks galimybę stebėti tiesiogines Eurolygos transliacijas, taip pat Ispanijos, Prancūzijos ir Italijos krepšinio lygų rungtynes, bei aukščiausių Prancūzijos, Italijos, Olandijos, Rusijos ir daugelio kitų futbolo lygų, bei Anglijos futbolo taurės mačus.

    „Žinoma, krepšinis ir futbolas susilaukia didžiausio sporto gerbėjų dėmesio, todėl pirmiausia rodysime kuo daugiau šių sporto šakų varžybų, tačiau neliks nuskriausti ir teniso, ledo ritulio, rankinio ir net badmintono gerbėjai. Internetinėje TonyBet svetainėje tiesiogiai transliuosime tokius turnyrus kaip US Open, bei Amerikos ledo ritulio lygos NHL susitikimus,“ – apie skirtingų sporto šakų transliacijas pasakojo TonyBet atstovas.

    Jis taip pat patikino, kad paslauga bus teikiama nemokamai visiems registruotiems TonyBet klientams. „Žinoma, jeigu žmogus tiesiog užeis į mūsų svetainę ir norės pasižiūrėti tiesioginę transliaciją, jis pirmiausia turės užsiregistruoti ir tik tuomet turės galimybę žiūrėti jį dominančias rungtynes. Vis dėlto, registracija mūsų svetainėje užtrunka vos kelias minutes, todėl tai tikrai neturėtų sukelti problemų norintiems nemokamai stebėti tiesiogines sporto transliacijas,“ teigė TonyBet atstovas.

    Galimybė tiesiogiai stebėti sporto transliacijas TonyBet svetainėje integruota kartu su lažybų gyvai paslauga, kuri leidžia vartotojui iš karto lažintis už stebimų rungtynių baigtis.

  • tonybetas prieš 9 metus #141049

    < ... >
    1.3. Šiame Reglamente esančios nuorodos į litus bus laikomos nuorodomis į eurus, perskaičiavus pagal oficialų lito ir euro kursą – 1 EUR = 3,4528 LTL ir suapvalinus pagal LR Euro įvedimo Lietuvos Respublikoje įstatymą iki dviejų skaičių po kablelio.
    < ... >
    9.2. Minimali statoma suma už vieną lažybų baigtį yra 0,5 (penkiasdešimt centų) EUR.
    9.3. Minimali statoma suma vienoje sisteminio statymo kombinacijoje yra 0,5 (penkiasdešimt centų) EUR.
    9.4. Maksimali laimėjimo suma bet kokiam statymui (viena lažybų kortelė) yra 10 000 (dešimt tūkstančių) EUR.
    < ... >
    15.3. Teniso varžybose vienam iš dalyvių nebaigus žaisti rungtynių, anuliuojami statymai už rungtynių nugalėtoją, taip pat anuliuojami statymai už teniso statistiką (eisai, dvigubos klaidos, padavimo greitis ir pan.) bei už tas lažybų baigtis kurios neįvyko iki įvykio nutraukimo arba kurioms įtakos galėtų turėti rungtynių tęsinys. Statymai už teniso statistiką (eisai,dvigubos klaidos, padavimo greitis ir pan.) bei už lažybų baigtis, kurios įvyko iki įvykio nutraukimo arba kurioms neturi įtakos rungtynių tęsinys, yra užskaitomi. (Pavyzdžiui, teniso rungtynės ATP Tour. Masters Series. Rome, ITA (Clay) Nadal, Rafael (ESP) - Federer, Roger (SUI) buvo nutrauktos esant rezultatui 6:4 1:6 0:3, nes Nadal, Rafael (ESP) atsisakė tęsti kovą dėl traumos. Statymai už baigtis 1,2, trečio seto nugaletojas 2, geimų suminis mažiau 24.5, antro dalyvio geimų pranašumas -2.5 yra anuliuojami. Statymai už baigtis antro seto nugalėtojas 1, geimų suminis daugiau 22.5, pirmo dalyvio geimų pranašumas -1,5, pirmo dalyvio setų pranašumas 1,5 yra uzskaitomi.).
    < ... >
    15.5. Jeigu turnyro metu teniso varžybos yra nutraukiamos ir nepabaigiamos tą pačią dieną, o yra atidėtos, lažybų baigtis nustatoma tada, kai šios varžybos bus sužaistos šiame turnyre (išskyrus atvejus, kai yra pakeičiama varžybų vieta. Tokiu atveju lažybos anuliuojamos). Tuo atveju, jei turnyro metu teniso varžybos yra nutraukiamos ir nepabaigiamos tą pačią dieną, o yra atidėtos, ir vienas iš dalyvių pareiškia atsisakymą dalyvauti varžybose – lažybos anuliuojamos. Jeigu teniso varžybos yra nutraukiamos ir nepabaigiamos žaisti tą pačią dieną, tai Bendrovė, nepaisant to, kad varžybos yra prasidėjusios, gali vėl (iki tol atlikti statymai lieka galioti, išskyrus Reglamente nustatytus atvejus, kuomet jie gali būti anuliuoti) siūlyti už jas lažintis naujai, t.y. siūlyti lažintis už šių varžybų baigtį kaip už naują įvykį, lažybų pasiūloje nurodydama rezultatą, kuris buvo užfiksuotas tuo metu kai šios varžybos buvo nutrauktos ar nepabaigtos žaisti.

  • Top prieš 9 metus #141046

    Nuo nauju metu pasikeite Tonybet reglamentas.Kokie svarbiausi pasikeitimai?

  • tonybetas prieš 9 metus #141043

    Ir ar tiesa, kad šilainiuose atsidarė TonyBet punktas? Kažką girdėjau, bet bendrovės puslapyje nėra naujos informacijos apie tai

    Viskas paruošta, punktas atvers duris, kai tik bus gautas LPT leidimas.
    95 proc., kad jau šią savaitę PC RIMI (Baltijos g. 58) galėsite įvertinti naujausią TonyBet punktą.

  • tonybetas prieš 9 metus #141042

    Ar įmanoma išsiimti pinigus be tonybet kortelės, bet žinant tos kortelės id t.y TNB***** ?

    Įmanoma. Reikia turėti asmens dokumentą. Ir veidas, žinoma, turi sutapti

  • Razynka prieš 9 metus #141041

    Ir ar tiesa, kad šilainiuose atsidarė TonyBet punktas? Kažką girdėjau, bet bendrovės puslapyje nėra naujos informacijos apie tai

  • Razynka prieš 9 metus #141040

    Ar įmanoma išsiimti pinigus be tonybet kortelės, bet žinant tos kortelės id t.y TNB***** ?

  • tonybetas prieš 9 metus #141039

    https://lt.tonybet.com/straipsniai/puslapio-atnaujinimai/daft-punk-ne-tai-tik-tonybet-tobuleja

    Sveiki norėjau paklausti ką būtent patobulinote po puslapio atnaujinimo?

    Tam tikras skiltis vizualiai bei padidinome tam tikrų modulių veikimo greitį.

  • tonybetas prieš 9 metus #141038

    geras klausimas, o šiaip savų suvenyrų kažkokių neplanuojate, kad ir nebūtinai už taškus?

    Suvenyrai gaminami specifinėmis progomis. Pavyzdžiui, didiesiems sporto renginiams ir su jais susijusioms akcijoms, arba TonyBet remiamiems įvykiams. Klausimas iš mūsų pusės: kas būtų įdomu, kokie suvenyrai/daiktai domintų?

  • tonybetas prieš 9 metus #141037

    Ar neplanuojate padaryti kazka panasaus kaip loyalty points? turiu omenyje kad uz kiekviena statyma/statymo suma gaunami butu taskai kuriuos galima butu isikeisti i tam tikrus siuvenyrus/bilietus/prizus ?

    Planuose buvo jau senokai. Bet vis atsiranda svarbesnių darbų sąraše. O ir tokios schemos suderinimas iki galo su LPT "šiek tiek" užtrunka. Tačiau vizijoje lojalumo programa yra.

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Futbolo statymai ir sporto prognozės (582 ats.) Perron
Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
TopSport (7 ats.) Ernestas As
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas

Svarbiausios diskusijos

Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta  (34 ats.) pirmas
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai (112 ats.) Top
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse (43 ats.) Razynka
Lažybų blokavimas internetu (11 ats.) LaRumba
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos (4 ats.) SMEGENYNE
Apie neteller (6 ats.) LaRumba
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje (139 ats.) fizruhas
Lažybų bendrovių suvenyrai (13 ats.) pirmas
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos (5 ats.) mazas_Bwin
Skrill (buvę Moneybookers) (7 ats.) evaldasn