• chignix prieš 18 metų #52968

    As jums siulycviau idemiai lazybu reglamentus persiskaityti, o tada verkslenti.
    Omnibet savo kompetencija ir personalo profesionalumu galbut tikrai neprilygsta kitom bendrovem,Bent jau man malonus zmones pasitaikydavo.
    bet kur kitur jus galite ateiti, jei ne i topsporta,a r orakula su keliais gabalais ir apdeti ant vieno ivykio ir linija net nepajudes?
    ir neikas jusm nesako,kad jus turite lsoti kiekviena diena..pakanka kelis kartus per menesi su keiais gabalais nueiti i punkta.

    Oj kad tu zinotum ka nori sitos sudbendroves nori padaryt is lsoeju negalvotum taip gerai... Na bet jei matai siaurai tai dziaukis kol gali

    P.S kodel negali tukstanciais losti uzsienyje? Tikrai linija nepajudes ir kofai geresni.

  • Makiavelis prieš 18 metų #52966

    As jums siulycviau idemiai lazybu reglamentus persiskaityti, o tada verkslenti.
    Omnibet savo kompetencija ir personalo profesionalumu galbut tikrai neprilygsta kitom bendrovem,Bent jau man malonus zmones pasitaikydavo.
    bet kur kitur jus galite ateiti, jei ne i topsporta,a r orakula su keliais gabalais ir apdeti ant vieno ivykio ir linija net nepajudes?
    ir neikas jusm nesako,kad jus turite lsoti kiekviena diena..pakanka kelis kartus per menesi su keiais gabalais nueiti i punkta.

  • mYsLiuS prieš 18 metų #52961

    Lietuvos losejus, lyg zaibas sukrete dar vienas neitiketinas ir izulus lazybu bendroves Topsport poelgis.TopSport pradejo duoti uz teniso maCus , po 1.7 koficientus , anksCiau del tokiu panasiu dalyku , lazybu bendrove Orakulas susilauke is lazybu dalyviu daug priekaistu ir po mazu pakele koficientus.Geriausias pavyzdys yra siandienos maCas tarp Ferrer D.- Santoro F. 1.51 - 1.89 , anksCiau uz tokius pat analogiskus ivykius koficientai buvo 1.8.TopSport bendrove pastoviai isivelia i panasius ivykius ir dabar nevien internete galima surasti blogus atsiliepimus apie sita bendrove , bet ir per radija .TopSport tiesiog akivaizdziai apgaudineja zmones , galima prisiminti 2005m. vykusia  krepsinio zvaigzdziu diena  , kur lazybu bendrove TopSport dave ryskiai perdideli tasku totala.Daugelis lazybu dalyviu dziaugesi laimeja pinigu , bet paskui paaiskeja lazybu bendroves TopSport apgaule ir koficientai uz ta  ivyki yra prilyginti vienetui.TopSport vadovybe pareiske , kad buvo zaista po 8 minutes ir del to koficientai yra prilyginti vienetui.Daugelis lazybu dalyviu nepagailejo savo laiko ir parase ne viena  laiska valstybinei lazybu prieziuros komisijai ir lazybu dalyviai triumfamo po kurio laiko , o tas laikas nei daug , nei mazai 2 savaites , kada 85% zmoniu buvo apgauti ir jiems koficientai buvo prilyginti vienetui ir grazintos statymos pinigu sumos.Dar ta  paCia  diena "Oro karaliaus" konkurse liko apgauti lazybu dalyviai , nes dalyvavo zaidejas nebuves lazybu bendroves TopSport pasiuloje.Velgi , kas state uz Martyna  AndriuskeviCiu atgavo savo pinigus , o kur kiti dalyviai state , kad laimes kiti - liko apgauti eilini karta  TopSport bendroves.Na ir kodel sita bendrove kreCia pastoviai tokius sposus , ar perdaug lietuvos zmones laimi pinigu , ar arteja lazybu bendroves TopSport bankrotas?! Mieli Lietuvos Zmones , neleiskites apkvailinami TopSport bendroves , o kovokite uz savo teises , nenusileiskite TopSport aferoms!

  • chignix prieš 18 metų #52959

    SudasPort ir Sudakulas sudare lazybu bendroviu aljansa "uz lazybu bendroviu interesus" kadangi Omnibet nesutiko ieiti i si aljansa(jei butu ieje tai matytume 10% lazybu mokesti ir kofus max 1.75), tai dabar sudaljansis stengiasi pakenkti OMnibetui. Sitoms dviems Sudbendrovems butu naudinga jei Omnibet isnyktu, tuomet jie galetu nevarzo,mai tyciotis is loseju. As siulyciau paprasta dalyka - BOIKOTUOTI sias dvi sudbendroves. Nes kitaip prieisim kracha su lazybomis lietuvoje.

    P.S Sudasport ir Sudakulas veikla labai panaseja ir nusikalstama, deja tai labai problematiska irodyt, bet jei pavyktu tai smagumynu pamatytume

  • na prieš 18 metų #52956

    Trobut pastebejote,kad paskutiniu metu geriausia lietuvos bendrove Omnibet pradejo neduoti live statymu paklausus Omnibeto kodel paskutiniu metu nesiulomi live staymai buvo Omnibeto atsakyta,kad Topsportas ir Orakulas mus apskunde VLPK, del to dabar yra derinami iskile klausimai ir negalime leisti statyti "live" .
    Nejaugi vieninteleje lietuvos bendroveje kuri duoda live per kazkokes bendroves topsport ir orakula kuriu koficijantai yra tokie ubagiski ir baigia prarasti losejus del savo itin aukstu ,,koficijantu'' dar kenkia vienintelei normaliai benrovej lietuvoje ir stengesi pablogint losejams salygas lazintis cia yra visiskas apsurdas geda,kad topsportas ir orakulas apsizajevino nezinant aisq del kokiu priezasciu,bet stengesi pakenkti Omnibetui.

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Futbolo statymai ir sporto prognozės (582 ats.) Perron
Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
TopSport (7 ats.) Ernestas As
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas

Svarbiausios diskusijos

Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta  (34 ats.) pirmas
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai (112 ats.) Top
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse (43 ats.) Razynka
Lažybų blokavimas internetu (11 ats.) LaRumba
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos (4 ats.) SMEGENYNE
Apie neteller (6 ats.) LaRumba
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje (139 ats.) fizruhas
Lažybų bendrovių suvenyrai (13 ats.) pirmas
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos (5 ats.) mazas_Bwin
Skrill (buvę Moneybookers) (7 ats.) evaldasn