• Saronas_Jasikievicius prieš 17 metų #71542

    sorry triobet ir orakulas turejo but is mazosios raides

  • Saronas_Jasikievicius prieš 17 metų #71541

    Zinok kuo toliau, tuom daugiau tokiu atsiras. Juom daugiau laimi, juom didesnem sumomis statai, juom visi kisa pagalius i ratus. Prie Triobet galima prijungti sportingbet, fonbet, betcity, bwin, interwetten, unibet ir dar keleta maziau zinomu bukmekeriu.

    Esi velniskai teisus. unibet , bwin ar koks bet365 niekuo negeresnis uz ta ispeikta Viruso ir kitu Triobeta. Netgi blogesni,nes juose nesedi Julija,kuri su savo juokingais iki aps... emeilas pakelianti nuotaika Ir kaip pasake Alisauskas is Orakulo pinigai yra viskas,o pliusuojantys klientai yra niekas. Ir taip yra VISUR.

  • Virusas prieš 17 metų #71538

    Taip, tu visiskai teisus.

  • hai prieš 17 metų #71536

    galvoju, kad reikia paciam atidaryti lazybu bendrove uzregistravus ja "babaju salose". Vis vien visi tik pinigus nesa, o jei kas nepatinka gali atsaukti ivyki ir viskas bus "OK". Nes kuo toliau - tuom as vis labiau isitikinu, kad visos lazybu bendroves dirba vienodu principu, vienaip ar kitaip mazindamos max. statomas sumas laimintiems...

  • hai prieš 17 metų #71534

    betfaire man patinka "live" pasiula.

  • Virusas prieš 17 metų #71531

    O kuo tau betfair taip patinka? Koef. ten nedidesni ir pasiulos mazai. Gal tik duoda statyt didelem sumom, sito nezinau, nes neturiu ten saskaitos. Jei taip, tai reikes ja atsidaryt, nes kiti bailiai statyt duoda tik asaras, o jei dar nuolat laimi, tai visai sumazina statymus iki ibsurdisku.

  • hai prieš 17 metų #71501

    Zinok kuo toliau, tuom daugiau tokiu atsiras. Juom daugiau laimi, juom didesnem sumomis statai, juom visi kisa pagalius i ratus. Prie Triobet galima prijungti sportingbet, fonbet, betcity, bwin, interwetten, unibet ir dar keleta maziau zinomu bukmekeriu.

  • Virusas prieš 17 metų #71498

    Ko jus cia tiek laiko jau liejat pagieza ant to triobet? Paprasciausiai nestatykit ten, nes ten susirinkus aiski kompanija, kuri apsiginklavusi savo nesveiku reglamentu ir iesko durniuku. Nekiskit jiems savo pinigu. Ar jus visi tokie naivus ir dar nepasimoket?
    Ten istisai padaromos tipo "netycines klaidos", po kuriu statymai aisku buna anulioujami, o jei ivikio "netycia" neatspeji, tada tavo pinigeliai kaip niekur nieko nuplaukia ir niekas su tavim nesikalba. Aisku, jei tu vienas pastatysi kelis litus, tai tu niekam neidomus, bet jei daug kas pasinaudojo "netycine klaidele" ir atspejo, o triobet apturejo dideli minusa, tai garantuotai ivikis bus anuliuotas. Tai vienintele bendrove turinti toki nenormalu reglamenta. Ir parodykit man nors viena, kurioj butu padaroma tiek kaip jie vadina "akivaizdziu klaidu". Tai absurdas. Isvada aiskesne negu aiski ir nera ko ten kisti savo pinigus. Jau turejot laiko tai suprast.
    Nepasakosiu savo "nuotykiu" triobet'e, bet apie tai jau knyga galeciau parasyt ir as jau pasimokiau, todel kitiems noriu patart, kad neliskit i ta aferistu bendrove.
    Jau zinau kad cia yra "geradariu" ( bent jau vienas tai tikrai ), kurie mano pranesima pakomentuos savaip, nes jau uztektinai cia pasiskaiciau, bet tikiu kad kai kurie ateis i prota ir pamirs kas yra triobet. Sekmes statant saziningose bendrovese.

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Futbolo statymai ir sporto prognozės (582 ats.) Perron
Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
TopSport (7 ats.) Ernestas As
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas

Svarbiausios diskusijos

Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta  (34 ats.) pirmas
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai (112 ats.) Top
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse (43 ats.) Razynka
Lažybų blokavimas internetu (11 ats.) LaRumba
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos (4 ats.) SMEGENYNE
Apie neteller (6 ats.) LaRumba
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje (139 ats.) fizruhas
Lažybų bendrovių suvenyrai (13 ats.) pirmas
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos (5 ats.) mazas_Bwin
Skrill (buvę Moneybookers) (7 ats.) evaldasn