Cash 2005/12/10 01:32 #49244

Pries kelias savaites atsinaujinus puslapio isvaizdai, taip pat atnaujiname bei stengiames padaryti ji patogesniu narsyti bei ieskoti reikalingos informacijos.
Nesenai idejome statistika pagal kiekviena  menesi, bei visu nariu sarasa  pagal unitu skaiCiu, idejome paveiksliuko komentavima , noredami pasiziureti ant kiek pribrendom komentuoti turedami laisva  valia . Kaip pastebejome pasitaike zmoniu besistengianCiu "gadinti" komentarus, todel del pageidaujamo spejimu komentavimo teks palaukti kol realizuosime komentavima  su tam tikrais ribojimais.
Po keliu zmoniu klausimu "kur dingo sakuCiu skaiCiuokle?" nutareme atnaujinti "irankiu" (http://www.ltbet.com/?w=ir) skilti, patobuline tikslesni ir patogesni skaiCiavima  idejome ir sakuCiu skaiCiuokle. Ji tikrai pravers Eurolygoje, kai siuo metu uzsienio bukmekeriai pasimete po sensacingu Lietuvos komandu laimejimu kaip jas reiketu vertint, todel tikimes darys daugiau klaidu.
Taip pat primenu, kad LTbet.com galite pasiekti ir mobiliaisiais telefonais adresu wap.ltbet.com, jeigu jusu telefonas palaiko si formata .
Dziugu, kad po kosmariskiausio lapkriCio menesio, kai buvo pasiektas didziausias menesio minusas, kiek tik iki siol buvo, pradedame atsigauti ir "pliusuojame" deka tos sporto sakos, kuri lietuviams nesa  didziausia  pliusa  - krepsinio.

Jeigu turite kazkokiu pasiulymu lauksime ju elektroniniu pastu [email protected] (jei pageidaujate privatumo) arba parasykite "Pasiulymu" skiltyje ir su kitais lankytojais aptarsime tinkamiausia  varianta .

  • Cash prieš 18 metų #51710

    Neturite ka  veikti kol laukiate, kad prasidetu maCas ar siaip nieko neveikiate ir nezinote kuom uzsiimti, tai nuo siol galesite pazaisti ir viena ar kita  zaidima  esanti naujoje skiltyje Zaidimai -> http://www.ltbet.com/index.php?w=g .
    Jei zinote koki linksma  sporto zaidimuka  ant kurio buvote uzsivedes, duokite ir kitiems pasidziaugti atsiusdami ji mums.

  • Cash prieš 18 metų #50962

    Grazintas bei atnaujintas skyrelis "Kaip statyti?"
    ideta lazybu terminai
    Isplesta statistikos perziurejimo galimybes, nuo siol bus galima ne tik paziureti, kuris prognozuotojas turi daugiausiai unitu, bet taip pat ir kuris efektyviausiai prognozuoja (turi didziausia  pelno procenta , yeld).

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Futbolo statymai ir sporto prognozės (582 ats.) Perron
Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
TopSport (7 ats.) Ernestas As
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas

Svarbiausios diskusijos

Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta  (34 ats.) pirmas
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai (112 ats.) Top
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse (43 ats.) Razynka
Lažybų blokavimas internetu (11 ats.) LaRumba
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos (4 ats.) SMEGENYNE
Apie neteller (6 ats.) LaRumba
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje (139 ats.) fizruhas
Lažybų bendrovių suvenyrai (13 ats.) pirmas
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos (5 ats.) mazas_Bwin
Skrill (buvę Moneybookers) (7 ats.) evaldasn