sanulam 2005/03/17 10:02 #16198

Nykoping - Oskarshamn 2 @3.05 (expekt) 6/10
Leksand - Skeleftea? 2 @3.55 (gambookers) 6/10

2 valju betai. Nykopingas namuose labai stiprus, bet ne tiek stiprus, kad Oskarshamnui - vienai geriausiu komandu lygoje duotu kofus virs 3. as manau Oskarshamnas yra favoritai ir toks kofas mane labai dziugina.

Tas pats Su Leksandu. Surinkta superine komanda, kuri pagadins kraujo tiek malmei tiek brynes ir turbut kovos del paciu auksciausiu vietu t.y vietos Elite. Bet... Su skeleftea jie lose 2 kartus siemet ir abu kartus gavo. Tiek namie tiek isvykoje. Ir po to kofas 3.55???

  • sanulam prieš 19 metų #19710

    As jau pasimokiau su Nykopings, kada jie isigudrino isvykoje iveikti Brynu , ir nunese mano combo, ir kofas dar uz Brynu  buvo katastrofiskai mazas, 1.20 berods

    su charakteriu bjaurybes - atsisako kapituliuoti nors tu ka (kaip IKO padare) nors sansu toliau iseiti - mizeris.

  • Aidizz prieš 19 metų #19701

    Zopa 5-3 nykopingas laimejo. Blyn, nejaugi Skelefteo ir siemet kaip jau 200 metu is eiles subyres lemiamu momentu????? O Nykopingas su tokiu zaidimu dar isigudrins i elita patekti netycia...

    As jau pasimokiau su Nykopings, kada jie isigudrino isvykoje iveikti Brynu , ir nunese mano combo, ir kofas dar uz Brynu  buvo katastrofiskai mazas, 1.20 berods

  • sanulam prieš 19 metų #19676

    Zopa 5-3 nykopingas laimejo. Blyn, nejaugi Skelefteo ir siemet kaip jau 200 metu is eiles subyres lemiamu momentu????? O Nykopingas su tokiu zaidimu dar isigudrins i elita patekti netycia...

  • Makiavelis prieš 19 metų #19627

    nu topse vel 1.80

  • sanulam prieš 19 metų #19523

    Nykoping - Skeleftea 2 @1.75 (gamebookers) 7/10

    Kai viena komanda isduria kita 8-0, ir po to seka atsakomosios rungtynes, tiketis normaliu kofu beviltiska. Todel buvau maloniai nustebintas, kai pamaciau tokius kofus uz Skeleftea. Jie realus - atspindi tikra situacija. Skeleftea zymiai geresne komanda, bet izeidimas 8-0 reikalauja kraujo kersto. neliesciau tokiu rungtyniu reguliaraus sezono metu, bet dabar, kai skeleftea su 13 tasku laimineja kvalifikacini turnyra, o 2 artimiausi persekiotojai turi po 10 - apie joki atsipalaidavima sneku buti negali. Rungtynes bus itin kietos ir atkaklios. Poros tasku skirtumu Skeleftea turetu laimeti. Ne bankeris, jokiu budu, bet neblogas statymas.

  • wigga prieš 19 metų #18376

    jo 3-2 gal ir nepateisina 1.6 kofo, bet 1.82 tai turetu

  • sanulam prieš 19 metų #18371

    Skeleftea labai rimtai pareiske apie ketinimus zaisti Elite. 4-0 isvykoje - net siek tiek geriau negu tikejausi. Idomiausia, kad muso ne NHL chebra, o vietiniai pacukai.
    Malme laimejo, bet blyn, sekanciose ju su tokiu kofu neliesiu - pabaigoje tik Nurminen istempe runggtynes. 3-2 ne toks rezas kuris pateisintu kofa 1.6

    vat AIK 8-2 reiskia kad 1.3 buvo geras kofas. Nors Boros ir pirmi imuse pacia pirma minute.

  • sanulam prieš 19 metų #18315

    po 10 minuciu ir 3 bankiu Oskarshamnas isvare is aikstes savo pagrindini vartininka.

  • sanulam prieš 19 metų #18089

    beje, jei kam reikia kofo palei 1.3 i tapeta - imkit drasiai AIK prie Boros (Playit, pvz). AIK pergale garantuoja jiems vieta kitais metais Alsvenskan. Komanda siemet surinkta jauna, bet labai nebloga, o kai dar prisisjunge gynejas Mattias Norstrom (maziau besidomintiems ledu - pasaulio cempionas su beveik 700 NHL rungtyniu patirtimi - 3 lygos komandoje !!!) jie isvis neblogai atrodo.

  • sanulam prieš 19 metų #18088

    Oskarshamn - Skeleftea [email protected] (gamebookers) 9/10

    po ilgo lauzymosi nutariau ir sita stavke pavadinti verta pasidalinimo su placiaja visuomene. As pats uzdejau be didesniu dvejoniu, bet paprastai siulau tik tuos statymus, kur valju neabejotinas. cia ant ribos - kofas mazokas, nes Oskarshamn grynaveisle namu komanda ir ju kaime juos labai sunku isp.... reguliariame sezone jie aplose skeleftea namuose, bet nuo to laiko pasikeite keleta aplinkybiu:

    1. Tada dar Skeleftea vartuose nestovejo NY Rangeriu vartininkas Mike Dunham
    2. Drake Berehowsky ir Chad Hinz (abu is Toronto) dar nebuvo kaip turi buti susizaide su komanda
    3. Skeleftea mirk gyvenk nereikejo laimeti tu rungtyniu, kad islikti tarp 2 komandu kitais metais zaisianciu elite
    4. Oskarshamn buvo pilns sudeties. Dabar per rungtynes su Malme 2 bicai buvo traumuoti, vienas is ju - Mattias Beck nebezais siemet. Alexander Johansson ne taip sunkiai susizeide, bet pries skeletus nelos. Komandai neturinciai zvaigzdziu ir besiremianciai susizaidimu ir charakteriu - didele netektis.

  • KACKIS prieš 19 metų #18078

    topsporte 1.82 kofas.

    Ir as ta  pastebejau... manau, ryt is ryto reiktu paimt

  • Makiavelis prieš 19 metų #18076

    topsporte 1.82 kofas.

  • sanulam prieš 19 metų #18069

    Nykoping - Malme 2 @1.6 (Gamebookers) 9/10

    Pliusai
    1. Po to kai nykopingas padure Brynes sumazeja pavojus, kad ju neivertins.
    2. Malme stipresne komanda.
    3. Malmes treneris padare butinus pakeitimus - isskyre gyneju pora, kuriai esant aiksteje buvo sumusama 90% bankiu i malmes vartus ir pasodono ant suolo simuliantus, ardziusius drausme komandoje. Plius nebelaukkia stebuklu is Atlantos kapitono McEachern, o bando losti patys.
    4. jei malme situ nelaimi - gali ruostis zaisti alsvenskan. Elitas liks tik prisiminimuose.
    5. Nykopingas turi pora geru puoleju (pvz NY Islanders praejusiu metu jei neklystu rezultatyviausias zaidejas Trent Hunter, Walenberg'as, dar pora) ju didziausia beda - vartininkas. Kazkada losdamas uz Brynes jaunius jis buvo superdaug zadantis busimasis NHL profas, bet taip ir neisejo nieko. Jam imus malme.

    Minusai
    1. kadangi praejusiose malme auklejimo tikslais laike ant suolo nerodancius noro zaisti, teko losti tik 3 grandimis. I pabaiga visi buvo padoriai nusivare nuo koju. Bet laimejo. jei treneris ir vel bandys daryti ta pati - gali neuztekti sveikatos chebrai.

  • Makiavelis prieš 19 metų #16313

    o tu mums paaiskink to kvalifikacinio etapo esme? kaip jis vyksta?

  • sanulam prieš 19 metų #16309

    Et, Skeleftea skeleftea... 4-4 baige pagrindini laika. Lodariai. Oskarshamnas geriau - nors paskutine minute ir praleido 2 bankes, bet vistiek laimejo 4-2.

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti