sanulam 2005/03/06 05:23 #14712

Velgi pabandysiu apzvelgti atkrintamuju antra rata. Nors jis zymiai sunkiau spejamas negu pirmas, bet pora momentu yra idomiu.
Frolunda-Lulea.
Daug ka rasyti turetu buti beprasmiska. Jausmas toks, kad cia vienas is nedaugelio ivykiu, kai kofai uz frolunda turetu buti 1.000000
Realus kofai sukasi apie 1.3 ir jie saziningi - atspindi ir komandu pajeguma ir galima VF atsipalaidavima po pirmuju - tona uzduodanciu rungtyniu. As asmeniskai neliesiu frolundos pergales siuokart - neverta. Jei paziuresit i Betingadvaisus, pirmasias rungtynes visi tipsteriai-asai vertino kaip neaiskias, ir konsensusas buvo tik vienu klausimu - under 5.5 Visi tikejosi, kad frolunda apguls savus vartus ir tik ginsis. As dejau atvirksciai, nes logiska atrode tokia schema - pirmos rungtynes, bandom juos apstulbiniti, laimeti - puolam. namie visgi. Isvykoje nelaimesi. Pasirodo, buvau teisus - Lulea lose kaip berazumiai - be gynybos, bet kokia proga kibdavo i gerkle bande sukelti mustynes ir t.t Vartininka pakeite, bet Frolunda ramiai muso bankes viena po kitos pasinaudodama netiksliais pasais ir beatodairisku puolimu. Plius pacios frolundos vartininkas grybavo (2 is 3 bankiu - vakiskos - tik jo kalte) rezultatas - 10 ivarciu. Dar neziurejau kofu, bet manau uz under sitose rungtynese kofai bus uzkelti, ir as planuoju tuo pasinaudoti. manau 4-1 realus rezas - nei frolundai bus noro/reikalo draskytis i pabaiga, nei lulea realiai tikesis laimeti Scandinavium'e. Mazdaug 7/10 uz under 5.5

  • wigga prieš 19 metų #14909

    tai ka visi uz florunda statom?

  • draska prieš 19 metų #14855

    Iveskite i situacija, cia Vastra jei laimi sekancias varzybas tai eina toliau ar kaip?
    Koks rezas Lulea su Vastra?

    iki4ergaliu,dabar 2-0

  • lupuss prieš 19 metų #14852

    Iveskite i situacija, cia Vastra jei laimi sekancias varzybas tai eina toliau ar kaip?
    Koks rezas Lulea su Vastra?

  • sanulam prieš 19 metų #14835

    malunas, o tu mane nuo farjestdo atkalbejai! bet frolunda geram tapete praejo.dar kai uz 1.35 topse paemiau tai labai puiku:)

    O praejusiame etape nuo farjestado neatkalbejau?

  • Makiavelis prieš 19 metų #14822

    malunas, o tu mane nuo farjestdo atkalbejai! bet frolunda geram tapete praejo.dar kai uz 1.35 topse paemiau tai labai puiku:)

  • wigga prieš 19 metų #14803

    Bofors 4-2 nors ir sunkiau negu tikejausi. Sekanciame etape Bofors su Oskarhamnu minkysis. Sunku jiems bus. Gaila - mano viena megstamesniu komandu. Su charakteriu tokia.

    tai tokiu paciu rezultatu kaip ir pries 2 dienas laimejo..nesuprantu livescore.com rodo, kad rungtynes 20val prasides...

  • sanulam prieš 19 metų #14800

    Bofors 4-2 nors ir sunkiau negu tikejausi. Sekanciame etape Bofors su Oskarhamnu minkysis. Sunku jiems bus. Gaila - mano viena megstamesniu komandu. Su charakteriu tokia.

  • sanulam prieš 19 metų #14798

    Aisku mano totalui over tai labai gerai, bet 3 bankes per nepilna minute.... oj modo modo

  • sanulam prieš 19 metų #14797

    kodel frolunda dar neissivaziavusi?

    Nenuotaikoje dar. tikejosi kad lulea vartininkas vel kas antra smugi praleidines ir dirbti isvis nereikes. (Na gerai - kas ketvirta praleidinejo is tikro )

  • Makiavelis prieš 19 metų #14796

    kodel frolunda dar neissivaziavusi?

  • sanulam prieš 19 metų #14795

    centrebet uz bofros siulo 1.65 jei ka

    Super. deja - neturiu ten saskaitos.

  • wigga prieš 19 metų #14770

    centrebet uz bofros siulo 1.65 jei ka

  • sanulam prieš 19 metų #14719

    Bofors - Almtuna 1 @1.6 (Gamebookers) 9/10

    Aprasymas beveik tas pats kaip ir uzvakar. Lemiamos trecios rungtynes. Bofors namuose, almtunoje 1 pasveiko, bet dar 4 ne - nematau sansu Almtunai. 2 kelinius jie laikysis, bet treciame jegu pritruks - per kuda jie komanda.

  • sanulam prieš 19 metų #14714

    Na ir 2 paskutiniai. Sodertelje turbut gaus bet netikiu linciopingu, tad situ neliesiu. Gal tik totala under - jei bent jau 1.7 pasiulys.
    Djurgordenas gavo pirmas nuo timro (kaip ir tikejausi) bet reikia pasakyti, kad ir Kapanen vartuose parede keliolika stebuklu, ir fortuna djurgordenui visa laika rode tam tikras kuno dalis. Jie buvo verti kokiu 3 bankiu, bet nepavyko. Meistriskumo stoka ar nevezucha? Manau ir tas ir tas, bet siek tiek prisibijau Djurgordeno sitose - kvepia lygiosiomis. Neliesiu.

  • sanulam prieš 19 metų #14713

    Farjestad - Modo. Farjestado chebra pries pirmas rungtynes labai pasaipiai aiskino, kad jiems tai dar px, bet Modo turbut deda i kelnes - jie negali sau leisti pralosti namuose. niekaip. Ir mes pasinaudosim ju nervais.... Situacija apsiverte - dabar farjestadas ispausti i kampa. Skirtumas tas, kad jie labai priklauso nuo 3 zmogenu charos soray ir gerberio. Gerberis suzaide vienas geriausiu rungtyniu karjeroje, ir viestiek jie gavo. Nes Modo zaide stulbinanciai. Jei ne Gerberis.... Ar tures jis tiek pat pasitikejimo ir sitose? Po pralosimo? Expekt siulo 3.35 uz Modo ir as dziaugsmingai imu. Kaip ir Pinakl 1.9 uz +0.5

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti