Patrimpas 2004/11/05 11:01 #4018

Los Angeles Lakers-San Antonio Spurs [email protected] (topsporte)

Cia turbut daug komentaru nereikia..Spursai ziauriai geros formos, viskas pas juos normaliai, zaidzia gerai, dunkanas varo savo zaidima, atsigaves ir ginobilis ir kiti...o leikeriu fronte nieko naujo..bryantas zaidzia vienas,meto kaip visada klisai, pries tokias komandas tuoj labiau jam nelabai sekasi zaisti..spursai prisimins play-off'us paskutinius, o shakilas isvaziaves uz juru mariu,niekas lakeriu neisgelbes,visas foras ir viska san antonijus pramus..

  • bloodhound prieš 19 metų #4085

    na nezinau as koks ten pas tave planas buvo,bet sita stafke praejo tik del to,kad wariors nesugebejo apsiginti.. juta padare savo,ir wariors imete tiek kik ir turejo imest,tik va patys tai nusigrybavo gynyboj..

  • aviepisa prieš 19 metų #4084

    graziai stafke pralindo, bet kaip ir viskas pagal plana: GSW maziukai padare savo, o jutoje dominavo aukstaugiai, atviras zaidimas daug tasku, puikiai isijunge naujasis izaidejas kuris progoguoja TIK atakuojanti krepsini...

  • Litas prieš 19 metų #4076

    juta tikrai nezaidzia totaliai ginybinio krepsinio ... vat koks pvz detroitas zaidzia visiska ginybini krepsini bet ir tie sugeba pamust didelius totalus ... manau sis totalas jutos ir steitu turetu but ovet tik steika rinkciausi mazesni 3/10 ar 4/10 ...

    o del philadelphijos 100% pritariu sian ir pastebejau sia stafke 99 taskai tai tikrai gana daug ...

  • bloodhound prieš 19 metų #4074

    tai kad juta zaidzia visiskai gynybini kasi.. pas wariorrs visaip pasitaikydavo,bet si sezona netekus dampiero aiskiai matosi,kad jiems truksta tiek jo tasku,tiek jo atkovotu kamuoliu po savo ir varzovo krepsiais.. per paskutines 5 wariors varzybas over 175 buvo vos viena karta.. pas juta per paskutines 5 varzybas over 175 buvo 2 kartus.. paskutini karta su lakers jie pasieke over tik del to kad los angeles paskutini kelini visiskai nesigyne ir praleido 35tsk.. kiek prisimenu nuo praeito sezono tai dauguma jutos rungtyniu isvykoj baigdavosi nerezultatyviai.. kazkaip rezas mazdag 89:83 svieciasi... na bet sitos stafkes teko atsisakyt del sixers'u tikiuosi nesuklydau pakeisdamas..
    labai jau sitos rungtynes man primena vakarykstes: Portland 78 - Golden State 75..
    beto ir pat sakiai kad nera pagrindinio izaidejo.. o be pagrindinio izaidejo zaidimas puolime gaunasi chaotiskas,neparuosti metimai ir t.t. todel bus bandoma atsigriebt gera gynyba.. nors is kitos puses NBA izaidejas nera jau toks svarbus kaip europoj

  • aviepisa prieš 19 metų #4071

    norejau rasyt jutos/wariors total maziau 175,bet gautusi priestaravimas auksciau esanciam komentarui,todel renkuosi sita..

    blood, butinai parasyk kodel taip manai...

  • bloodhound prieš 19 metų #4069

    Philadelphia 76ers -99.5 1.75 Orakulas 7/10
    norejau rasyt jutos/wariors total maziau 175,bet gautusi priestaravimas auksciau esanciam komentarui,todel renkuosi sita.. aisku stafke su klaustuku,nes fyniksas turbut labaiu atakuojanti,nei gynybine komanda.. taciau trizenklis skaicius butu prabanga iversono sixers'ams.. zaisdami su nelabai megstanciu gintis bostonu sixers'ai pelne 98tsk.. taciau beveik 30 is ju ketvirtam keliny.. marionas,richargdson ir stoudmire neturetu leisti labai reikstis sixers priekinei linijai,todel dar didesnes atsakomybes imsis iverson'as.. o cia labiau tiketina netaiklus metimai ir klaidos.. manau filadelfijos krepsininkai neturetu imest daugiau nei po 2tsk per minute..

  • aviepisa prieš 19 metų #4065

    Golden State - Utah Total 172.5 Over @ 1.926 pinnacle 7/10

    Nieko nemanau del siu rungtyniu nugaletojo, sezono pradzia, utah pagrindinis izaidejas traumuotas, todel rizikinga speti nugaletoja. Bet komandos turi spragu tam tikrose vietose, GSW neturi rimtu aukstaugiu ir nera kam uzdengti tokiu bigman'u kaip Kirilenko, Boozer... Priesingai Utah komandoje, Arroy gavus trauma, naujasis izaidejas McLeod labiau rupinasi puolimu nei ginyba, Giricek irgi neblizga ginyboje, kas suteikia puiku sansa gerai suzaisti GSW maziukams, kurie gali primetiti laabai daug tasku, jei tik maziau demesio skirsi ju ginybai.

    Prognozuoju atvira zaidima visas rungtynes, o totalas 172 taskai, manau, siek tiek permazai...

  • Litas prieš 19 metų #4064

    Ir kuris cia gi kofu nesurase ??? .....

  • aviepisa prieš 19 metų #4061

    Kai dedat cia iviki tai kofus surasykit, ir dar poto pamastykit ar uz toki kofa apsimoka statyti.

  • Litas prieš 19 metų #4043

    /LAKERS-SAN ANTONIO(-4)/ @1.75 Orakulas 6/10

    Dar jei pirmose cempionato rungynese lakersai sugebejo pasipriesinti bei nugaleti devreri jau antrose rungtynese atsiskleide tikras ekipos pajegumas 104-78 patirtas sutriuskinimas pries Jazz ... ekipa tikriausiai bus lenteles viduryje ir geriausiu atveju pretenduos i atkrintamasias varzybas ... tuo tarpu subyrejus lakersu ekipai san antonijaus siekiai siu metu pirmenybese daug didesni ... ekipai laikoma viena i is pagrindiu pretendenciu i cempionu titula ..

    Probably lineups:

    SPURS
    http://www.nba.com/media/playerfile/tony_parker.jpg http://www.nba.com/media/playerfile/emanuel_ginobili.jpg http://www.nba.com/media/playerfile/bruce_bowen.jpg http://www.nba.com/media/playerfile/tim_duncan.jpg http://www.nba.com/media/playerfile/radoslav_nesterovic.jpg
    Parker - Ginobili - Bowen - Duncan - Nesterovic

    LAKERS
    http://www.nba.com/media/playerfile/chucky_atkins.jpg http://www.nba.com/media/playerfile/kobe_bryant.jpg http://www.nba.com/media/playerfile/caron_butler.jpg http://www.nba.com/media/playerfile/lamar_odom.jpg http://www.nba.com/media/playerfile/chris_mihm.jpg
    Atkins - Bryant - Butler - Odom - Mihm


    DUNCAN T. 23+ @1.75 Topsport 8/10

    lakers priekine linija tures daug problemu sian stabdydami duncana ... Kolkas gana prastai atrodantis Odomas vargu ar susidoros su duncanu o i pagalba kaip ir nera kam ateit nes lakersu suolas labai trumpas ... + dar kazkam reikia uzdengt nesterovic kuris bet kada gali issauti ir sumest nemazai kamuoliu ...

  • Hardy_Bad_boy prieš 19 metų #4036

    Toronto Raptors-Detroit Pistons 2
    PHILADELPHIA-PHOENIX 2

    na detroitas islaike savo pagrindine sudeti tik neteko vieno turko(nepamnu kokio) priekine linija papilde mcdyes, beje jie vel yra tarp pretendentu i titula. raptoriai raptoriai, nieko jie gero nerodo, carteris zvaigzde bet jos nesimato, o pries pistons visiems sunku, nes jie gerai ginas, rose ir netaip atrodo kaip anksciau,chris bosh nemanau kad ziauriai varys pries tokia pistons priekine linija, be situ 3 zaideju gal dar alston gali mest...manau pistons nesunki pergale.
    Toronto Raptors KTS -82.5+
    manau cia bus 1

    philai su pheonix, na philuose namatau geru zaideju, iverson vienas valdo, dar gal pora meta taskus, bet apie pheonix tai truksta zodziu, komanda sustiprejo labai labai. be marion ir amaro, dar atejo nash quetinas, kurie labai pades siai komai. pheonix pirma geima sutriuskino hawks kurie man panasus i 76ers, tik ten lyderiai walkeris ir haringtonas. taigi nemanau kad sian 76 pavyks sustabdyti pheonixo zvaigzdes!

  • Anonimas prieš 19 metų #4034

    hilas Raso:
    na dar manau siandien neblogas yra Gasolis +16 duoda omni, bei Mingas -17 topsport. gal kas turit apie tai kokiu minciu?


    -19+/GASOL P. 1.75 10.00 1.75 ash tai desiu -19 cia topsport, nes jis ne vienose varzbose nera sumete 19 tashku taigi desiu -19 .




    na gal tu ir teisus del Gasolio, o ka manai del Mingo -17 topsport, jis ir tiek nera sumetes

  • vivec prieš 19 metų #4031

    na dar manau siandien neblogas yra Gasolis +16 duoda omni, bei Mingas -17 topsport. gal kas turit apie tai kokiu minciu?

    -19+/GASOL P. 1.75 10.00 1.75 ash tai desiu -19 cia topsport, nes jis ne vienose varzbose nera sumete 19 tashku taigi desiu -19 .

  • hilas prieš 19 metų #4030

    na dar manau siandien neblogas yra Gasolis +16 duoda omni, bei Mingas -17 topsport. gal kas turit apie tai kokiu minciu?

  • gintazas prieš 19 metų #4024

    kaip manot siandien del Kobe Braynto? topsport duoda 25, as manau kad permes nes ten daugiau nelabai kam ir mesti yra. laukiu pastabu

    Nu siandien del Kobe's taip - sunku pasakyti, seip aisku jis meta, bet SA garseja gera gynyba, todel ash asmeniskai duociau 6/10 unit'u

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Futbolo statymai ir sporto prognozės (582 ats.) Perron
Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
TopSport (7 ats.) Ernestas As
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas

Svarbiausios diskusijos

Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta  (34 ats.) pirmas
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai (112 ats.) Top
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse (43 ats.) Razynka
Lažybų blokavimas internetu (11 ats.) LaRumba
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos (4 ats.) SMEGENYNE
Apie neteller (6 ats.) LaRumba
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje (139 ats.) fizruhas
Lažybų bendrovių suvenyrai (13 ats.) pirmas
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos (5 ats.) mazas_Bwin
Skrill (buvę Moneybookers) (7 ats.) evaldasn