Patrimpas 2004/11/09 11:15 #4236

Orlando Magai-Dallas Kaubojai 1@2( Omnibet )
kaip sakoma,du kartus i ta pacia upe neibrisi..cia ta graziai galime pritaikyti kaubojams, kurie sianakt vos vos vos neprakiso warriorsams ir taip isgelbejo Lita nuo pasaipu sis kartas nemeluos man taip atrodo, nes dallas jau pradeda sudeliaut, eina link pirmo pralaimejimo, oralandas atvirksciai-prakiso pries charlotes bobo kates paskutines varzybas, nusimete nuo peciu pralosimo nasta ir siandien turetu pries savus ziurovus suzaisti puikiai ir reabilituotis..

Wade 25.5- 1.75
nepatinka wade'as nors tu ka..paskutines dvejes varzybas sumete atitinkamai 28 ir 37...bet tikriausiai keitesi amerikoj menulio faze, okadangi jis labai juodas,tai trauke kamuoly is jo ranku tiesiai i krepsi,nes taiklumas nyvjybenas buvo jo..taip ilgai nesites,nors wizardai nera labai gynikai dideli,bet sikart vaida i vieta pastatys..jis is tikruju labai klisas ..

  • bloodhound prieš 19 metų #4284

    Kings po 3 kelinuku 25 tasku persvara, nu cia bloodhound prajuokinai mano labai subjektyvia nuomone siandien buvo verta tokiu kofu uz Toronta det

    taip ir atsitiko... kings po 3kel +21,ir stojakovic ant suolo...
    visad zaisdavo apie 40min,vakar vos 28...

  • chignix prieš 19 metų #4278

    Na kolkas nematau dideliu bedu, viskas beveik pagal plana Miami kaip ir reikejo tiketis 10 padare, carmelo permete savo, wade nesumete Kongs - Toronto irgi sauniai totalo nesumete sakyciau ganetinai gera dienele nba

  • Wampyras prieš 19 metų #4277

    nu blyn, pasirodo stipriai prasoviau pervertindamas Toronto galimybes apskritai siandien NBA durnoka diena, tie, kas "turejo" nepermest permeta, tie, kas turejo sumest - nesumete, arba sumete lygiai, pravalas vienu zodziu..

  • bloodhound prieš 19 metų #4272

    kuo toliau,tuo labiau atrodo kad carmelo ir stojakoviciaus unitus reiketu sukeist vietom...

  • Wampyras prieš 19 metų #4267

    Kings po 3 kelinuku 25 tasku persvara, nu cia bloodhound prajuokinai mano labai subjektyvia nuomone siandien buvo verta tokiu kofu uz Toronta det

  • bloodhound prieš 19 metų #4266

    Stojakovic +18 1.72 TopSport 8/10
    Kings nemeta 100tsk,tai ir Peja lieka su kokiu 15 taskeliu.. praeitose kings sumete trizenkli skaiciu ir iskart stojakoviciaus taskai pakilo iki 23.. si sezona karaliai zaide tris rungtynes.. visas isvyko,ir visas jas praloshe.. po nesekiu serijos gryztama i savo arena.. paeita sezona kings turejo viena geriausiu rodikliu NBA zaidziant namie,o tasku vidurkis siekdavo 104... siandien irgi nebus problemu sumest ta simtuka.. zinant kad peja tikrai puikus snaiperis,o rungtynese zaidzia vidutiniskai apie 40min beto paskutiniose rungtynese galima buvo pamatyt tikraji stojakoviciu iki tol buvo girdet kalbu kad jis tycia nenori zaisti,nes vasara jo neismaine.. siandien tikiuosi predragas nores paneigt visus tuos gandus,ir neleist kad kings fanai stebedami jo zaidima, susidarytu numone kad jis nesistengia kovot.. beto Kings arenoj jis visad neblogai svaido trajakus.. vienintelis kas siek tiek neramina,tai jog gali pagaliau ir bibby pradet selt,ir sumest kokiu 35tsk.. arba po 3kel kings susikraut 20-25tsk persvara,ir peja sodint ant suolo..
    p.s. omnibete tikrai vertas demesio atrodo statymas jog carter su stojakovicium padarys +38tsk.. netgi nezinau ka labiau apsimoka deti is situ dvieju statymu, nes kazkaip stojakovic man atrodo kad pelnys 24,o carteris apie 20..

  • bloodhound prieš 19 metų #4262

    Carmelo A. +17 1.72 TopSport 9/10
    lygiai ta pati situacija kaip su carteriu ir richardsonu.. pora blogiau suzaistu rungtyniu,ir total krenta.. taciau tokie zaidejai nezais blogai ilga laika.. beto carmelas siandien losh namie pries labiau megstanti mesti, o ne gintis sietla.. vakar carmelas imete isvykoj pries juta 17tsk.. kaip visad jis mete ~25 metimus.. siandien ne kiek neabejoju kad bus tas pats,tik va namu sienos gal pades jam imest bent 8 metimus.. o likusius taskus turetu susirinkt baudom po richardson pasirodymo vakar,siek tiek drasiau su taisunitais dabar..

  • Tampa prieš 19 metų #4257

    Na pabandysiu ir as duot patarima.
    ANTHONY C 17+

    Praejusiais metais vidurkis apie 20 pts per tris siu metu rungtynes atitinkamai 20,19,7,17
    7 ir 17 sumete rungtynese su Juta kurios priekine linija labai stipri ir gynyba gana nebloga. Siandien zaidzia namuose pries sietla kurio gynyba nera pavyzdine ir tiesioginis jo oponentas aiksteje R.Lewis labiau rupinasi puolimu nei gynyba.
    Tad labai tiketina ,kad Carmelo savo 20 tasku sumes.

  • chignix prieš 19 metų #4251

    Miami Heat( - 8 ) - Washington Wizards 1 1.5 8/10
    Miami nerealiai varo, namie pries silpna varzova, kurio priekine linija kaip retis... na nezinau itariu suvalgys juos. Ne 10/10 , nes kazkaip truputi gasdina jog 4 rungtynese miami neuzbuksuotu truputi

  • aviepisa prieš 19 metų #4243

    Chicago (+8.5) - Phoenix @ 1.971 pinnacle 3/10

    Situacija labai panasi i vakar dienios Dallas - GSW rungtynes, galima pilnai tiketis, kad Sunsai atsipalaiduos o Buliu naujokai parodys ko yra verti.


    Sacramento - Toronto. Total 203.5 Under @ 2.03 4/10

    Sitas statymas is pirmo zvilgsnio slidus gali atrodyti, nes Toronto sugeba imest >100tsk Detroitui, o Sacramento siaip atakuojanti komanda. Bet pasiknisus po praeiti, tai sios komandos labai neparankios viena kitai, kadangi sudetis nekazka pasikeite nuo preitu metu galima y tai atsizvelgti... Is Sacramento tikiuosi siose rungtynese susikaupimo ir ginybos, nes zemiau krist jau nebegalima po 3 pralaimejimu, dar + machas namie. O Toronto, mano nuomone, turetu jau po biski leistis is padebesiu.Prognozuoju totala ~190 gal ir maziau.

    siandien tiek ir mazom sumom... nematau nieko geresnio

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti