chignix 2005/10/10 12:22 #43047

Na ka siandien prasideda nba ikisezonines varzybos, taigi sie pasiulymai nera rimti, daugiau zaidimo formoje, na ar idomumo delei keleta litu pabandyt uzdet.

Wizards - Cavs, Cavs -1 @1.80 Omnibet 5/10 ( na dabar orakulas idejo i pasiula Cavs +1 uz 1.8, tad cia geresnis pasirinkimas )

Taigi aisku cia remiuosi "popieriniais" faktais, bei praejusios ezono zaideju pajegumais. Taigi Cavs si tarpsezoni labai sustiprejo, isigijo daug galingu naujoku ( D.Marshall, L.Hughes, D.Jones ir kitu ne tokiu ryskiu). Zinoma ikisezonines varzybos skirtos komandai susizaist, atrasti geriausia taktika ir panasiai, tad dazniausiai cia komandos lyderiai zaidzia 20-25 minutes, taciau manau Cavs pagrindiniai zaidejai los ilgiau, nes:

Planuojamas startinis penketas

PG Damon Jones
SG Larry Hughes
SF LeBron James
PF Donyell Marshall
C Zydrunas Ilgauskas

Siame penkete net trys naujokai, tad jiems reikia susizaidimo, ko pasekoje manau treneris duos jiems daugiau laiko aiksteje. Dar viena pliusa atnesa L.Hughes, jis perejo is wizards komandos, taigi daugiau ar maziau suteiks informacijos apie sia komanda. Kalbant apie atsarginius zaidejus, tai jie taipogi pakanakamai galingi ir neturetu gadinti vaizdo.
Atsarginiai:

F Drew Gooden
F-C Alan Henderson
F-G Luke Jackson
F-G Ira Newble
G Eric Snow
F Anderson Varejao (nezais del traumos, jo pozicija turetu uzimti M.Andriuskevicius)

Taigi sie atsarginiai nera tie zaidejai, kurie tik epizodiskai galetu zaisti, takrim Gooden realiai kovos del startinio penketo vietos su Marshall, Henderson, Snow yra labai aptyre nba veteranai. Turbut silpniausia vieta Andriuskevicius, taciau nemanau jog jei jis zais gaus daug minuciu, visgi jis dar per silpnas nba. Na tai is dalies yra gerai, nes tuomet Centro pozicija keiciant Ilgauska uzims galingesni ir labiau patyre zaidejai.

Dabar Wizards komanda:
Praejes sezonas siai komandai buvo tiesiog nuostabu (pateko i antraji playoffu etapa), sio ivykio "kaltininkai" buvo trys - A.Jamison, G. Arenas ir L.Hughes, taciau pastarasis perejo i cavs ekipa, dabar Arenas'ui bus sunkiau pelnyti atskus, nes Hughes atiduodavo daug rezultatyviu eprdavimu butent Arenas'ui (na bus sunkiau bent jau kol isizais komandos naujokai). Na komanda pasipilde tokiais gerai perdavineti kamuoli
galinciais zaidejais kaip A. Daniels, C.Atkins dar galima prideti trecius metus nba lygoje pradesianti J.Hayes, taciau naujokams reikia pritapti prie komandos ir pagauti zaidimo ritma, o Hayes tuos pora metu buvo atsarginis ir daabr jei isleis i startini penketa manau vaikinui reiks priprast prie didesnes atsakomybes, truputi kitaip pradet ziuret i zaidima.

Planuojamas startinis penketas;

PG Gilbert Arenas
SG Jarvis Hayes
SF Caron Butler
PF Antawn Jamison
C Brendan Haywood

startiniame penkete tik vienas komandos naujokas - C.Butler, taigi aiksteje tures daugiau laiko praleisti atsarginiai zaidejai, nes butent jiems labiausiai reikia pritapti prie komandos. Na atsarginiai nera blogi,
G Chucky Atkins
C Calvin Booth
G Antonio Daniels
F Jared Jeffries
F Michael Ruffin
C Etan Thomas

taciau arba jauni ir perspektyvus arba dar nepritape prie komandos. Velgi reiktu nepamirsti ir to psichologinio dalyko, kad vienas praejusiu metu lyderis zais priesininku komandoje. Na pasirinkimas paremtas daugiau statistiniais dalykais ir zaideju pavardemis, bei kazkiek psichologiniais pamastymais, tad nereikia tiketis super gero rezultato Sekmes.

P.S primenu, jog cia daugiau idomumo delei ir tam, kad po truputi isivaziuot i nba ritma.

  • chignix prieš 18 metų #44434

    va ziuriu TS +4 jazz siulo

  • fanatikaz prieš 18 metų #44433

    siandien noreCiau vel pries Hawks mestelt.. sianakt Memfis nepavede ir laimejo, gal sianakt ir NOH padarys ta  pati? noreCiau kokiu nuomoniu isgirst

  • chignix prieš 18 metų #44427

    Siandien mano akimis labai geras pasirinkimas Jazz +3. Denverio treneris stengiasi tausoti zaidejus, ypac tuos kuriuos daznai kamuoja traumos. Siandien gali nelosti Camby, Martin, Russel bei dar keletas, na bet kokiu atveju manau siandien denveris bus nepilnos sudeties. Jazz zais namie, na kolkas ju rezultatai neispudingi, bet tai priklauso nuo prasto pataikymo, po keliu pastaruju varzybu treneris tai ypac pabreze, todel manau siandiena turetu but pagerejas pataikymas. Siandien didele tikimybe jog i aikste pirma syki ieis Boozer, o tai didele paspirtis jazz, beto jei nebus denverio aukstaugiu sis vyrukas tures daug laisves. Paskutines ikisezonines varzybos, zaidziama namuoe, denveri treneris tausoja zaidejus, na man viskas krypsta i jazz puse.

  • chignix prieš 18 metų #44414

    Clippers vel dziugina, grazu sezona jiems matau

  • julkiz prieš 18 metų #44411

    Memfis ir vel saunuoliai

  • Rytas prieš 18 metų #44409

    SAS. Ir vel atnese jie pinigeliu, laimejo 3, kai fora dave -8. Prasides sezonas ir daugiau uz ju pralaimejimus nestatysiu

  • Maklerys prieš 18 metų #44376

    Betandwin'e Detroit "Pistons" (+5.5) @1.91 gal ir nieko ziurisi.

  • Rytas prieš 18 metų #44345

    As siandien eiliny karta imsiu tuos kurie zaidzia pries SA Spurs. Philai dar duoda 8 fora Pinnacle. Spurs zaide 8 rungtynes, 1 pries paskenduolius laimejo 7 taskais. Karta jau zaide pries Phila ir gavo 12 tasku. Netikiu kad jie laimes, dar pridekim 8 taskus Philai, Popoviciaus poziury y priessezonines ir gausime 76ers pergale. Statistika baisi cempionams.

    Dar galima paimt Detroita, bet cia atsargiau. Abi komandos zaidzia neblogai, bet Detroitas jau yra praloses Mavsam namie. Nors tai gali ir but pagrindinis ju pergales faktorius, kadangi tai yra viena is nedaugelio komandu su charakteriu. Blogiukai nores revanso pries minkstakunius is Dalaso.

  • Maklerys prieš 18 metų #44333

    siandien vieni geresniu mano manymu pasiulymu, tai butu Omnibet bendroveje:

    Dallas "Mavericks" - Detroit "Pistons" (+4) [email protected]
    -88+/Detroit "Pistons" [email protected]

    Na sie pasiulymai sudomino tai siaip del idomumo ir pastaCiau vienam bilietuke, bet nedaug, nes priessezonines labai jau pavojinga...

  • julkiz prieš 18 metų #44332

    Atlanta Hawks-Memphis Grizzlies H(4-0) 2
    Siandien tikiuosi vel Memfio grazaus pasirodymo Bet gal kas zinot kokiu naujienu apie rungtyniu sudeti? Gal kas kokiu traumeliu turi ar susirguliavo?

  • Maklerys prieš 18 metų #44328

    Jo pritariu Chignix, jau nuo vakar ir as atostogauju iki sezono pradzios... O per LNK treCiadieniais apzvalga, o rungtynes lyg ir rodys sestadieniais.

  • chignix prieš 18 metų #44326

    Ai isvis geriausia palaukt antradienio ir normaliai statyt

  • gorro prieš 18 metų #44325

    Nu bent jau Portlandas islaiko savo stiliu....pagarba jiems..

  • chignix prieš 18 metų #44309

    Clippers, Houston, SA toks beviltiskas bandymas

  • Makiavelis prieš 18 metų #44308

    nu nebent san antonio ...

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Futbolo statymai ir sporto prognozės (582 ats.) Perron
Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
TopSport (7 ats.) Ernestas As
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas

Svarbiausios diskusijos

Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta  (34 ats.) pirmas
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai (112 ats.) Top
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse (43 ats.) Razynka
Lažybų blokavimas internetu (11 ats.) LaRumba
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos (4 ats.) SMEGENYNE
Apie neteller (6 ats.) LaRumba
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje (139 ats.) fizruhas
Lažybų bendrovių suvenyrai (13 ats.) pirmas
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos (5 ats.) mazas_Bwin
Skrill (buvę Moneybookers) (7 ats.) evaldasn