• Makiavelis prieš 18 metų #32953

    katastrofa... ta pinda stepanova sianakt su reboundais tikrai pavare

  • draska prieš 18 metų #32951

    fyniks laimejo 73-61.

  • Makiavelis prieš 18 metų #32886

    taistepanova po kase savo groziu baide negres......

    tai gerai,kad kad seatlas turi jackson ir sue bird baltaodes...nebus ka baidyti...

  • draska prieš 18 metų #32883

    tai stepanova ju keturis tik sugrebe...cia jau veteranaes kamilos daugiau nuopelnas buvo,kuri ju 14 paeme..

    taistepanova po kase savo groziu baide negres......

  • Makiavelis prieš 18 metų #32882

    tai stepanova ju keturis tik sugrebe...cia jau veteranaes kamilos daugiau nuopelnas buvo,kuri ju 14 paeme..

  • draska prieš 18 metų #32879

    nieko,komandalaimejo rebountus gvigubai:))o tai sis tas.

  • Makiavelis prieš 18 metų #32878

    nu nzn, ar verta ta feniksa imti, tada jau geriau visai nelosti, bet as imu seatla. naujoke suzi batkovic stormo komandoje irgi gerai prsitaiko...visose lostose trijose rungtynese pelne daugiau nei 10pts. o spepanova negasdina labai...nu imete sianakt 4pts ir ka?

  • chignix prieš 18 metų #32872

    Jo kazkaip ir man phoenix labiau prie sirdies, nestabilios tos sietlo bobikes

  • draska prieš 18 metų #32869

    kolega siandien dejau fyniksa su 2.5kofu.....ten atrodo ruse stepanova pradeda losti, o vodickova sam znaies..

  • Makiavelis prieš 18 metų #32866

    siek tiek dometis ta wnba pradejau, lyg ir neblogai einasi, tai nusprendziau pasidalinti mintim apie siandienines rungtynes...

    PHOENIX MERCURY-SEATTLE STORM(-1.5) 2 1.75


    Pastebejau,kad wnba rungtynes dazniausiai losiamos apytustese salese, todel namu pranasumas nevisada turi reiksmes, o tuo labiau,kai komanda seimininke yra viena is silpniausiu komandu, kaip siuo atveju feniksas.
    Is pradziu gal sunku butu apskritai prognozuoti,kuri komanda galetu laimeti,nes viskas is pirmo zvilgsnio gali atrodyti painu. Feniksas is 15 rungtyniu laimejo 4. seatlas 16- 8-8. bet fenikso pergales labia blankios-nugaletos los angeles sparks,tuo metu,kai si komanda dar buvo duobeje ir nesusiderinusi, taip pat absoliutus utsaideris charlotte ir du kartus palauzta san Antonio komanda,kuri irgi turi tik 5 pergales. Feniksas zaide paskutini karta sianakt su san Antonio isvykoje ir siandien vaziuoja namo, galbut jausis ir nuovargis. Seatle reikalai neblogi ir galetu buti dar geresni- nors komanda pralaimejo is eiles 4, taciau paskutines zaistas laimejo ir reikia tiketis,kad tai ir yra lipimas is duobes (juk seatlas praeito sezono cempionas), laimeta buvo pries sacramento-geriausia vakaru konferencijos komanda. Na ir tie pralaimejimai isvykose buvo labai nezymus, tuo labiau buvo losiama pries labai galingas komandas. Pvz, pralaimeta Houston 71-67, kai hiustonas siuo metu yra karsta komanda lygoje ir laimi jau 5 rungtynes is eiles. Pralosta minesotai,kuri irgi demonstruoja auksto lygio krepsini 73-70. na galima pamineti seatlo pergale pries komanda,kuri si sezona apskritai suklupo tik du kartus, tai conecticut.
    Svarbus momentas yra tai,kad po siu rungtyniu prasides pertrauka,kai zaidejos ruosiasi visu zvaigzdziu rungtynems, todel seatlas bus labai motyvuotas laimeti pries pertrauka ir persverti balansa 8-8 i savo puse.

    Si sezona seatlas jau yra palauzes feniksa isvykoje 67-78.

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti