pirmas 2011/09/14 23:34 #138744

deja, bet buvai teisus... na**** tokios paskutines minutes.

  • donas21 prieš 12 metų #138745

    kad gale imsis iniciatyvos makedonu negras buvo is kart aisku, bet kad musu dundukai neisnaudos savo priekines linijos tai nu nx, puse rungtyniu ju centrai lose su 4 prazangom ir nei vienas 5 negavo, kur dingo agresyvumas po krepsiu ple.Lietuviam jau ne pirma karta koja pakisa laisvos dienos, kol aria is eiles kiekviena diena viskas lyg gerai tik pertraukele ilgesne ir viskas. Kazkaip abejoju jog siandien atsities.

  • LaRumba prieš 12 metų #138710

    Tiketos pardavimuose kažkiek bilietų atsiradę ir kas įdomiausia po ketvirtfinalių rodoma ir prognozuojama kad žais Lietuva pusfinalyje (taip pakelia kainą dvigubai praktiškai bilietams)...

    EuroBasket 2011 Pusfinalis: (86) Laimėtojas (79) – Laimėtojas (82) (Planuojama, kad žais Lietuva)
    2011 rugsėjo 16 21:00, penktadienis Žalgirio arena Kaunas Prekyboje nuo 369,00 Lt


    O kas jei nepraeis ketvirtfinalio tai pinigų tikrai negražins nieks ) ir bus jų „krabų“ prognozės per niek kai reikės eit į bet kokias varžybas.

    O dar lietuviai matosi visi optimistų optimistai ir į 6-nio varžybas dėl 5-8 vietų pilna pilniausiai bilietų mažiausiomis kainomis, o 1-4 vietoms ir pusfinaliams belenkiek užkeltos kainos.

    Esant situacijai, kad loš su stipriausiomis kitos grupės komandomis sakyčiau visai Value bet‘as nusipirkti pigiai bilietų į 6-nio varžybas, kur galima pamatyti paskutines lietuvių varžybas, o tie kur nusipirko (-s) į finalus galės už kelis kartus brangesnius bilietus žiūrėt įvairių tautų varžybas

    p.s. reik tikėtis mano prognozės dėl lietuvių pralošimo vis dėl to neišsipildys ir nusipirkti bilietai bus tiesiog gražaus krepšinio žiūrėjimas..

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti