• Virusas prieš 17 metų #72841

    Del mano statymu cia, kaip lankytojo - visiskai nekreipkit i juos demesio, nes cia as zaidziu visiskai vien del pramogos ir statau uz bet ka, kas tik bent kiek patraukia demesi. Realybeje statydamas realiais pinigais toli grazu nesisvaistau tokiais statymais.

  • Virusas prieš 17 metų #72840

    Dar apie sakutes, nes yra tokiu, kurie dar nelabai zino kas tai is tikruju yra. Pakomentuosiu savo kolegos is Siauliu zodzius: tie, kas stato po 2 Lt, sakutes pamirskit, nes ten reikia statyt ne tokias sumas. Buna kad reikia pastatyt tarim 2000, kad garantuotai laimet 50 Lt ir tai dar nereiskia, kad reikia ka tik suzinojus "tipo sakutes" stacia galva nest visus pinigus, nes reikia zinot viska: visu bendroviu kuriosia statai reglamentus (nepamirskit, kad jie dar ir keiciasi ir visada karts nuo karto reikia tuo pasidomet)viska reikia zinot iki smulkmenu, nes gali prarast visus pinigus.
    Dabar 2 dienas is eiles buvau pagaves "sakutes), bet tai nereiskia kad jas galima pagaut pastoviai. Buna kad apciuopiamas "sakutes" pagauni karta per menesi, nes bukai taip pat ne apuokai ir kuo toliau, tuo labiau darosi gudresni, todel nebukit naivus ir negalvokit, kad kaip sako mano kolega: paskambink man ir as tau ka nors visada pasiulysiu.

  • Virusas prieš 17 metų #72839

    Aciu uz gera nuomone, bet niekas is musu nera dievas ir as tikrai nesu. Pasukes man, kiekviena karta nesuzinosi garantuoto ivikio uz kuri statyt, nes garantuoto nera nieko. As taip pat tik prognozuoju, bet pradedantiesiems galiu patart, nes pats losiu 4 metai, esu isbandes visus statymu budus, visas strategijas ir t.t.. Apie metus pradejes statyt buvau minuse, po to igijau patirties ir kuri laika buvau mazdaug ant savu (nedideliam pliuse), o dabar jau geri metai esu pliuse ir gana dideliam. Per savo "karjera" maciau visko, kaip mano pazistami tampa nepagydomais ligoniais, stato kvailai ir juodai prasilosia, praranda seima ir pan. Maciau ir pazistu zmoniu, kurie tikrai protingai losia ir yra pliuse, bet tokiu yra tik vienetai ir tai naturalu, nes kitaip lazybu bendroves bankrutuotu.
    Kai kurie neteisingai supranta ka reiskia buti pliuse. Jei tu atspeji is eiles kelis kartus, kad ir 10, jei busi pliuse savaite ar daugiau, tai dar visiskai nieko nereiskia. Gali buti savimi patenkintas ir sakyti kad islosiu, jei esi apciuopiamam pliuse paloses tarkim bent puse metu.
    Zinau kad nieko per daug naujo nepasakiau losejam, kurie yra jau tikrai ne zali, bet visa tai norejau pasakyti tik pradedantiesiems, kurie daznai is eiles keleta kartu islose galvoja, kad lazybos jau bus jo pinigu kasykla. Del to bukit ramus - taip tikrai nebus, nebent tu esi koks nors palaimintas tam dalykui, bet stebuklais geriau netikekit. Lazybos norint islost reikalauja patirties ir pastangu, pinigai nekrenta is nieko, kaip ir visur gyvenime.

  • ruskis prieš 17 metų #72831

    nepralosk eiliniu 2lt topsporte,o geriau pasuk jam ir suzinosi

  • HaMLeT prieš 17 metų #72826

  • Silmarill prieš 17 metų #72825

    :) Ai cia vienos fyfos ir tiek ziniu..

    Nu jau

  • Virusas prieš 17 metų #72824

    Ai cia vienos fyfos ir tiek ziniu..

  • ruskis prieš 17 metų #72822

    turbut minuso zenklai pasirodea?:)gerai sukam taip toliau, kaip ten virusas pas tave su mergom, klaipedoj zinau grazios, prilekciau po gero bilieto

  • Virusas prieš 17 metų #72820

    Na nemanau, kad jie imtusi net tokiu krastutinumu..
    Bet ka omnibetas vakar padare, tai sunervino mirtinai, nors siaip jie su klientais taip nesielgia, bent jau man nera teke kad taip butu, iki vakar dienos. Nuejau ir paskambinau bukam ar man pakels koef 5 simtosiom jei statysiu 1000? Paprastai jie tokiu atveju pakelia (na ziurint koks ivikis), o vakar pasake kad nepakels ir tai dar nieko, nes pakelia ne visada, bet kai pasakiau spausdinti bilieta su tokiu koef koks yra, tai pamaciau kad dar numustas. Gerai sakau, malonu kad taip gerbiat klientus, tegu bukai statosi patys uz toki koef. Dar niekada taip OMNIBETAS nebuvo sunervines. Kad ORAKULAS klientu negerbia, tai jau tas senai aisku, nes kai tarkim zmogus stato kokius 5000 uz viena iviki ir aisku praso atspausdinti ne viena bilieta, kad nereiketu mokesciu moket, tai atspausdina pirma bilieta dar su tokiu koef koks buvo, o kai spausdina kita, jau buna numustas ir orakule taip buna visada. Bet OMNIBETAS niekada anksciau tokiu pasityciojimu nedarydavo. Zodziu, kuo toliau, tuo graziau...

  • ruskis prieš 17 metų #72819

    maladiec virususas kad tokiu zmogegeliuku daugiau butu

  • tomazito prieš 17 metų #72810

    Galiu pasiulyt neblogas sakutes. Nesu tipinis lietuvis, uzmokescio neprasysiu. Jei sudomino, skambinkit man asmeniskai: 8-677-82819

    O gal tau paskambino buku apsimetes losejas, ir todel nukrito kofai ?

  • Cash prieš 17 metų #72809

    sakutem reik daug laiko, investicijų nemazų, lazybų bendrovių taisyklių ismanymo ir drasos rizikuot det del galimybes bepaaiskinamųjų atsaukimų, kurie ypauŲ Lietuvoje daznai pasitaiko...

  • Spyro prieš 17 metų #72805

    as kad ir skambinau bet nespejau padet, kadangi welai grizau

  • Cash prieš 17 metų #72803

    Pasirodo dar liku¦ ir nesavanaudzių ir neieskanuŲių kiviruŲų tarpusavyje losejų
    Sekmes tau

  • Silmarill prieš 17 metų #72800

    Del manes tegul visi, kurie stato laimi, tik to visiems ir linkiu. Tegul laimi ir neleidzia krautis milijonu tokiems tipams kaip Staniulis, Alisauskas ir kiti veikejai.
    Sekmes visiems!

    Va uŲia tai losejas. Spaudziu desinu¦

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Futbolo statymai ir sporto prognozės (582 ats.) Perron
Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
TopSport (7 ats.) Ernestas As
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas

Svarbiausios diskusijos

Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta  (34 ats.) pirmas
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai (112 ats.) Top
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse (43 ats.) Razynka
Lažybų blokavimas internetu (11 ats.) LaRumba
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos (4 ats.) SMEGENYNE
Apie neteller (6 ats.) LaRumba
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje (139 ats.) fizruhas
Lažybų bendrovių suvenyrai (13 ats.) pirmas
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos (5 ats.) mazas_Bwin
Skrill (buvę Moneybookers) (7 ats.) evaldasn