• Rieshu`Tas prieš 19 metų #19765

    New York Yankees-Boston Red Sox [email protected] 10/10 +5
    San Francisco Giants-Los Angeles Dodgers [email protected] 10/10 +4.5
    Tampa Bay Devil Rays-Toronto Blue Jays 2@2 7/10 +7
    LA Angels of Anaheim-Texas Rangers [email protected] 10/10 +4.5

    Nyy turi daugiau stimulo pergalei pries Brs.Jie turbut dar vis jaucia nuoskauda po praejusiu atkrintamuju varzybu ir nores irodyti kad ju pralaimejimas buvo tik atsitiktinis.Si sezona nyy jau laimejo pries bostona, ir ta pergale jiems dave tik dar daugiau pasitikejimo savo jegomis.Be to Brs nerodo tokio zaidimo koki jie rodo praejusio sezono pabaigoje ir yra tikrai susilpneja.itaka turetu daryti ir tai kad nyy zaidzia namie, jiems tai tikrai pades. Statymas omnibete

    Sf komanda Springt traininga rytu konferencijoje baige turedama geriausia rezultata rytu konferencijoje ir demonstravo labai subrandinta ir rezultatyvu zaidima.uo tarpu LaD sias metais tikrais nepasieks tokiu rezultatu kaip pernai.Is ju vaidmeni turetu perimti LAA.taigi lengva Sf pergale garantuota. Statymas omnibete.

    Vakar sios dvi komandos buvo susitikusios ir Torontas svente pergale.Kaip jau minejau toronto komanda si sezona palieka labai gera ispudi ir tikrai per "atostogas" atrodo labai sustipreja.Ju rezultatai ypac pagereja visuose srityse.Manau kad si komanda taps savotishka Nba Phoenix "suns".Tb yra nenuspejama, nuotaikos komanda ir sunku nuspeti kaip jie atrodys siandien.Taciau jeigu torontas galvoja apie si sezona rimtai, tai svaistyti tsk( kad ir sezono pradzioje) nederetu.Siuo metu Tr tikrai pajegesni. statymas omnibete.

    Susitinka Spring trainingo Lyderiai ir autsaideriai. Tikri nemanau kad praejus vos porai dienu po ST texas butu pasiekes gera forma.O anaheim atrodo ispudingai ir pradziuginti savo gerbejus pergale pries beviltishkus priesininkus jiems galetu sutrukdyti tik Osama Bin ladenas. Statymas Omnibete.

  • Rieshu`Tas prieš 19 metų #19761

    Statyta: 4
    Laimeta: 2
    Pralaimeta: 2
    Balansas: -4.55

  • Rieshu`Tas prieš 19 metų #19563

    Baltimore Orioles-Oakland Athletics [email protected] 7/10 +4.9
    Tampa Bay Devil Rays-Toronto Blue Jays [email protected] 7/10 +4.55
    Philadelphia Phillies-Washington Nationals TS(-9) [email protected] 7/10 -7
    Schuettler.R- Zib.T [email protected] 7/10 -7


    Baltimore spring training pasirode labai ispudingai.palyginus su praeitu sezonu jiem toks rezultatas tikrai geras.Dbr jiems tereikia zaidziant pirmasias reguliariojo sezona
    rungtynes islaikyti toky savo zaidimo stiliu ir pergale turetu but ju rankose.Baltimorei turetu padeti ir namu sienos. Statymas Omnibete.

    Tbdr ir Tbj amzini priesininkai.Jie kiekviena sezona yra vienas salia kt turnyrineje lenteleje ir kovojo del patekimo i atrintamasias.Ju dvikovos buna lb idomios ir kartais net ispudingos.Si kart dedu uz toronta kadangi jie puikiai pasirode spring training ir pasipilde pora geru zaideju sugebejo greitai per trumpa laika suderinti savo zaidima.Manau kad siuo metu torontas stipresne ekipa. Statymas Omnibete.

    Tarp Phillies ir Nationals labai sunku nuspeti kuri komanda laimes. Taciau sios ekipos yra nerezultatyvios(ypach WN) ir priesininkams niekada neleidzia per daug isijausti i zaidima galvodamas vien tik apie gynyba. Del to manau nesunkiai turetu praieti -9 Ts. Statymas Omnibete.

    Sie du tenisininkai Buvo susitike 3 kartus. 2 kartus laimejo Shuetleris, o trecioje dvikvoje jis del traumos buvo priverstas pasitraukti. Taciau paskutinis ju machas buvo zaidziamas lb senai ir Dbr ju pajegumas tikrai ne toks apyligis kaip siulo omnibetas. Siandien jie zais ant clay dangos, kuri daug palankesne yra butent schuetleriui.Galima pasitelkti ir statistika.Per dvejus paskutinius metus Shuetleris ant Clay suzaide 35 machus is kuriu 22 laimejo.Tuo tarpu T.Zib viso labo 8 machus is kuriu laimejo tik 2.Taigi dedu uz Shuetlerio pergale. Statymas Omnibete.

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti