• Litas prieš 17 metų #79439

    Nu del anglu dabar galiu pritarti. Anglu puolimas dabar nuosmukyje ir kad jie mustu 5 ivarcius, kad ir Andorrai sunku jau isivaizduot. Anglai paprasciausiai vaziuoja is tiesu 3 tasku ir 0:2 jiems butu jau labai pakankamas rezultatas. Tiesa sias rungtynes los Ispanijoje, ispanu auksciausios lygos Espanyol stadione. Del netekciu nzn nei vienoj ekipoj taciau 3:0 anglams sociai atrodo.

    Taip pat manau geras statymas uz Portugalus. Koficientas is tiesu padorus kai kuriuose lazybu bendrovese.

  • Ierichon prieš 17 metų #79438

    Siandien nusimato svarbios rungtynes. Pateikiu keleta prognoziu ir labai noreciau isgirsti pasisakymu is jusu del dvieju matchu.
    Neina apsispresti del Bulgaria - Alabania (0.00:1.75) nors lyg arciau pirmojio pasirinkimo ir Italy - Scotland (0.00:1.25).
    Jeigu bus nuomoniu noreciu jas isgirsti. Pateikiu dar kelis savo samprotavimus.

    Azerbaijan - Finland (1.25:0), pasirinkimas 2, seimininkai beviltiskai nuo visu gauna

    UKRAINA - LITHUANIA (0:1.5), pasirinkimas 1, ir labai tiketina 2-0, 3-0. Deja R.Poskus nor sir yra geroje formoje (pagal Liubinska), bet jam tiesiog neduos suzaisti A.Timoshiuk ir jo draugai gynyboje. Na apie puolima Ukrainos be zodziu, super. Sudeciu nemaciau bet Sevcenko ir Voronin nepakeiciami.

    Czech R. - Cyprus, (0:2.5), pas. 1.Cekams butina pakelti savo reitinga po netiketos nesekmes namuose pries Germany. Atvaziuoja silpna ekipa bus kur atsigriebti.

    Georgia - Faroe Islands (0:2.5), 2 . Fora nustatyta is dangaus ir ne I tema. Nukstukai atsilaikys.

    Serbia - Portugal (0.25:0). 2. Matyt Serbija dar neatsigavo po WC -2006, kur visi jiems sparde uzpakalius. Pralaimejimas sestadieni Kazachstanui apskritai kelia juoka. Portugalija stipri, visi pagrindiniai zaidejai "varo" turtingose komanduose (Chelsea, Barca ir t.t.)

    Andorra - England (4:0), 1. Cia irgi nykstukai atsilaikys. Anglijai reikia ramiu 3 tasku, o ne rezultato 8-0

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti