Draculs 2004/09/29 23:05 #1841

As aisku gal ir mazai nusimanau bet sitas man labai uzkliuvo.
2034 AMICA WRONKI-VENTSPILS 1.26 4.00 7.53 2.61 2004/09/30 19:25
Visu pirma as nudegiau skaudziai kai Ventspilis zaide su bronby ir kai tiek isvykoi tiek namuos buvo lygiosios ir Ventspilis pateko i kita etapa.
AMICA WRONKI nemanau kad yra gera komanda bent is rezultatu lenkijos lygoi nesimato kad butu. Prie sito ji dar daug gereu zaidzia isvykose nei namuos 3 0 2 1 3:05 namuos ir 3 2 1 0 7:02 isvykoi. Cia aisku sitas nieko daug nereiskia ir koeficiantai duodami uz komandas tikrai tokie ir turi bet man labai jau itartina.

Man atrodo kad ivkio baigtis 02 su koeficiantu 2.61 tikrai neblogas pasirinkimas.

pakomentuokit kasnors placiau kas zinot.

  • Enrique22 prieš 19 metų #1933

    Orakule buvo kofas 3.17! pataciau uz zenita, bet vistiek nelaimejau parma sushiko reikala

  • KriKun prieš 19 metų #1920

    Zenitas 3.17 manau tikrai nieko vertas . Jau dabar kofas pashokes iki 4.7. Gal ish shalies atrodytu kad komandai laimejus tokiu rezultatu 4.7 nesveikas kofas antrose runtgynese, Bet ash vistiek dzhiaugiuosi kad spejau pastatyt uzh RedStar @1.9, nes dabar jis zhaibishkai krenta

    Uz 4.7 tikrai buvo verta uzdet. Kur cia buvo? Uzseni?

    Beje, Zenit laimejo
    Ir kas svarbiausia, ju pagrindinis tikslas buvo nepraleisti greito ivarcio, kuri jie praleido, bet paskui atsiloshe ir laimejo.

    Kaip Punteriai apsishiko? O mes? Su manim, mylymajam, pirmuose eilese?

    Nors kol-kas negaliu pasakyt ar verta buvo statyt ant Zenito, ar visdelto na halivu laimejo.

  • Ronaldoo prieš 19 metų #1908

    o kai pjusu manymu rapid - sporting. rapidas namie turetu laimet isvykoj pralosta 2-0 bet dar neviskas pralosta dabar namie zaidzia ir manau verta pabandyt uz 2.28

  • Enrique22 prieš 19 metų #1907

    Zenitas 3.17 manau tikrai nieko vertas . Jau dabar kofas pashokes iki 4.7. Gal ish shalies atrodytu kad komandai laimejus tokiu rezultatu 4.7 nesveikas kofas antrose runtgynese, Bet ash vistiek dzhiaugiuosi kad spejau pastatyt uzh RedStar @1.9, nes dabar jis zhaibishkai krenta

    cia gal ir as apsirikau, gal visdelto ir sudas tas zenitas , paprasciausiai kai rasiau komentara man taip atrode, bet veliau kai suzinojau kad nezais pagrindiniai zaidejai Zenito, tai iskart ir nuomone pasikeite, o dar kai kofas kilt pradejo, tai visai...

  • Marrco prieš 19 metų #1906

    Tu visishkai teisus: kas nerizikuoja tas negeria sampano
    Mane labai vilioja kofas uz Zenita 3.17 tikrai realu jiems laimeti

    Zenitas 3.17 manau tikrai nieko vertas . Jau dabar kofas pashokes iki 4.7. Gal ish shalies atrodytu kad komandai laimejus tokiu rezultatu 4.7 nesveikas kofas antrose runtgynese, Bet ash vistiek dzhiaugiuosi kad spejau pastatyt uzh RedStar @1.9, nes dabar jis zhaibishkai krenta

  • Marrco prieš 19 metų #1905

    Tipo manai mes patys negalim nueit ir pazhiuret puntertownas ka rasho

  • Anonimas prieš 19 metų #1901

    Red Star lost first match 4:0 in St Petersburg,but it could be much worse if Zenit players were more concetrated in some situations,because they were totally overplayed,so now all think they will have lack of motivation,but it won`t be the case here.Why?

    First of all,Red Star had two big defeats this summer (one against PSV 5:0 away and second against Zenit 4:0) and after that they changed coach,so instead of Petrovic,they hired young but very ambitious Dostanic who won first match on bench against Cukaricki away.Now,all players are motivated to show that this team has quality altought noone believe in them after these two high defeats.New coach said he won`t change much for this match,and it will play team that played most of matches this season,but what he will try to do is to motivate them to fight like it is 0:0 after first match.Only Dudic is doubtfull because he got injured in last match,but even he will probably be ready for this match.

    On the other side,Zenit comes to Belgrade with big advantage and it is sure that they won`t be higly motivated in this match,especially since they have final rounds in Russian championship where they are on first macth but expecting tough matches.Whats more important for this match is that Zenit will miss 5 regular players:Bistrov,Vestica,Siril,Radimov (captain)and best player Kerzakov who got injurie in last match,and coach decided not to risk with him because he is very important for this team.With all this absentes,Zenit is at least 50% weaker then in first match,and they will concetrate on defense mostly in this match.

    Red Star will be very motivated,and altought we can`t expect some hell of atmosphere because last bad performances on stadium,still they will have signifant support from fans,so with that boost,they have very good chances to win this match.

    moderated: paimta is puntertown... P.S. Mylim sveCius!!!

  • Arvydas prieš 19 metų #1899

    xebra cia slidu! skaiciau kad zenit penkiu zaideju neima zaist:kapitono dar 3 ir pacio pagrindinio kazkokio, tai nebent antra sudetis pavarys,bet labai abejoju:(gaila kad toki kofa reik mest

    butent, tuo labiau, kad zenitui dabar jegas reikes patauputi besibaigianciam shempionatui,nes CSKA nuo ju tik 2 tashkais atsilieka. Svarbesnis uzdavinys zenitui bus apsiginti,neleisti, kad butu ykaltos bent 2 bankes.

  • Arvydas prieš 19 metų #1898

    Ar kam teko daryti statymus, kai jau yvykis realiai buvo pasibaiges, o lazybu kontoros dar priiminejo statymus? Ar pinigeliai buvo ishmoketi ar tik grazinta statyta suma?
    Shit! Topsporte siandien vienas yvykis butu jau praejes, o statymai dar priimami. Bet ziopliai pastebejo ir pakeite laika! O ash jau buvau y taupkase nuejes su knygute :/

  • Elvis prieš 19 metų #1897

    Rangers (skotija) - Maritimo (Portugalija) [email protected] 8/10

    Rangers ypatinga demesi skyre siam maCui, nes po to, kai jie nepateko i CL, ju pagrindiniu prioritetu tapo UEFA Taure. Rangers siandiena  los beveik stipriausios sudeties, i sudeti grizta svarbus gynejas van der Gaag, o savaitgali buvo leista pasiilseti Prso. Rangers negales padeti Dragan Mladenovic ir broliai Gavin and Alex Rae.
    Maritimo nezais gynejas Eusa©bio, midfielderis Zeca and puolejas Zumbi.

  • Elvis prieš 19 metų #1896

    Maribor Lasko (Slovenija) - Parma (Italija) [email protected] 5/10

    MaCe namie Parma neivertino Mariboro, kurie nors ir yra labai silpna komanda siuo metu, sugebejo priversti Parma nervintis ir maCa  baige 2-3 Parmos naudai.
    siandiena  manau situacija bus tikrai kitokia, Parma zais paCios stipriausios sudeties, o savaitgali jie sulose 2-2 su Interu. Be to, pasktutineje Seria A lygos vietoje, esanCiai Parmai, butu labai svarbu patekti i kita  UEFA CUP etapa , nes naujieji Parmos remejai, yra pareiskę, kad daug kas priklauso ir nuo Parmos pasirodymo Europoje.
    Manau, kad nors ir paskutineje vietoje esanti Parma. tikrai nugales slovenijos vidutiniokus.

  • Elvis prieš 19 metų #1894

    Ferencvaros Budapest (Vengrija) - Millwall (Anglija) [email protected] 6/10

    Ferencvaros pajegiausia vengrijos komanda, siuo metu esanti pirmoje lygos vietoje.
    Millwall - 9 Anglijos pirmoje lygoje (nemaisyti su Premier).
    Praeitas susitikimas aglijoje, baigesi 1-1.
    MIllwall nespejo uzregistruoti UEFA taurei, vieno geriausiu dabartiniu savo zaideju, vidurio saugo ir playmeikerio Jo Tessem (pasiskolintas is Southampton).
    Ferencvaros siandiena  los be dvieju traumuotu startines sudeties zaideju.
    Realiai Ferencvaros uztektu apsiginti ir sulosti 0-0, bet nemanau, kad vengrai sedes rankas sudeje - turetu atakuoti ir musti patys, kad ramiau jaustis. Tuo metu Millwall tenka didesni spaudimas, nes jiems butin imusti ir as labai abejoju ar jiems tai pavyks.

  • Elvis prieš 19 metų #1893

    LEGIA-AUSTRIA 1 @ 1.95 6/10

  • IgZeM prieš 19 metų #1890

    MARIBOR-PARMA 2 @ 1.95 5/10
    Mariboras si sezona prastai atrodo , neseniai buvus stipriausia slovenu komanda dabar po 8 turu tik 6 su 11 tasku. Pakeistas komandos treneris tik neaisku kiek pageres zaidimas. Manau dabar svarbiau sava lyga jiems bus negu UEFA. Parma irgi kol kas kazko ypatingo nerodo , bet gali mushti isvykose , paskutinese isvykoje 2-2 su Interu baige , nors galejo ir laimet daug litu det gal ir neapsimoka , bet seip gana nebloga stafke turint galvoj kofa

  • IgZeM prieš 19 metų #1889

    LEGIA-AUSTRIA 1 @ 1.95 6/10
    nieko daug nezinau apie rungtynes , pas lenkus vienas svarbus gynejas traumuotas , apie austrus isvis bbz Pirmose austrijoje 1-0 laimejo sheimininkai , nors ir lenkai turejo progu imusht. Legia yra viena is stipriausiu turbut 3 gal lenkijos komandu , austria panasiia pas save. Paskutinese savo lygose : Gornik Leczna 1 : 2 Legia , Odra 0 : 1 Legia, pergales ne pries pacias gal stipriausias komandas , bet visgi isvykose . Austria - Austria V 3 : 0 Sturm , Sturm 0 : 2 Austria V. , dvi pergales pries cempionato vienus autsaideriu . Manau turetu namu sienos padet pakankamai stipriai Legiai siandien laimet

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti