bloodhound 2004/11/02 13:36 #3831

UNICAJA-PANATHINAIKOS 1 1.70 Omnibet 8/10
idomiai cia su sitom rungtynem gavos pacia pirma diena kai idejo pasiula,nusprendziau kad tai bus lengva unicaja pergale.. praeita savaite jau abejojau jos pergale,taciua dabar vel gryztu prie pradines nuomones unicajos sudetis tikrai galinga:
garbajosa - vienas ispanijos rinktines lyderiu
pepe sanhez - vienas geriausiu eyurolygos izaideju,savo sugebejimus parodes olimpiadoj zaisdamas argentinos rinktinej..
w.hermann - tikrai geras zaidejas,turintis gera suoli,ir neblogai zaidziantis tiek puolime kiek gynyboj.. gaila nerodo tos formos kuria turejo,pries ivykstant nelaimei su jo seima..
Pietrus - jau keleta sezonu rungyniaujantis eurolygoj zaidejas,kuriuo labai patenkintas unicajos treneris..
Risacher - senukas,bet uztat zaidimas koks! kai reikia,visada pataikys koki trajaka.. sis prancuzas tikrai nepaskutinej vietoj unicajos komandoj..
o dar prisiminkim kad Malaga turi frana ir Bremeri pastarasis itin puikiai rungtyniauja ispanijos cempionate.. atrodytu tokia sudetis turetu sluoti visus nuo kelio,taciau.. iskovoje pergale pirmma ispanijos ture,poto malaga patyre 4 pralaimejimus is eiles.. bet visi nedideliu skirtumu.. paskutinis pralaimejimas buvo isvykoj barcelonai 2tsk skirtumu.. po sio pralaimejimo panasu kad unicaja atsigavo.. iskovotos 2 pergales,paskutine is ju,vakar isvykoj nugaleta Pamesa..
Panathinaikos ir toliau treniruojama obradoviciaus.. todel galima skayt ir si sezona ju principai nesikeicia.. svarbiausia gynyba siame sezone graikijos klubas iskovojo 6 pergales is eiles(4 is ju taures varzybose),taciau savaitgali praloshe nekaip atrodanciam olympiakosui.. todel galima sakyt kad nera ju gynyba tokia jau nepraeinama.. iki paskutiniu varzybu,panathinaikos savo varzovams leisdavo imest vidutiniskai vospo 64sk taciua olympiakas jiems sumete beveik 20tsk daugiua.. PAO visiskai priklausoma nuo 2 zaideju.. tai j.lakovicius ir hatziverto.. kuio sestadienio mache su olympiakos nebuvo.. aisku kad graikams negales padeti ilgametis ju zaidejas ir kapitonas F.Alvertis..
panathinaikos,kaip ir unicaja turi ilga atsarginiu zaideju suoleli.. todel dauguma komandos zaidjeu zaidzia po 20-30min.. aiskiai matyt kad vissika metmu laisve tri lakovicius,kuris nesidrovi pramest per rungtynes po 4 trajakus,ir 5 dvitaskius taciau sis verzlus gynejas,neretai meta po kokiu 10 baudu per rungtynes.. nezinia kaip komandoje pritaps v.scepanovic,kuris nuo isvykimo is belgrado,jau 2 metus nedemonstruoja zaidimo.. be lakoviciaus,hatziverto ir middletono,daugiau nieks aiksteleje nepraleidzia daugiau nei 25min
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
OLYMPIAKOS P.-CLIMAMIO 2 1.48 TopSPort 8/10
tereikejo olympiakosui savaitgali praloshti,ir nieks i juos rimtai neziuretu.. bet jei komanda sugeba nugalet panathinaikosa,tai reiskias nera ji tokia jau beviltiska.. taciua.. paziurejus i ju sudeti,tai geriausias graikijos klubo zaidejas atrodo Kazlauskas.. jei ne jis,tai graikai galetu pamirsti apie pergales eurolygoj.. bet va Jonas yra Jonas,ir jis tikrai kazka sugalvos.. na bet tikiuosi ne pries bolonijos kluba italu klubas pagaliua issprende problema,ir dabar tai netik tritaskininku komanda,bet turinti ir padarius priekines linijos zaidejus.. Rancikas,Mancineli,Smodis,Lorberkas.. pirmi du siuo metu ypac gerai zaidzia italijos lygoj.. na ir aisku gynejai,kurie viena suz kita geresni.. pozzeco,basile,vujanic,belineli.. uztenka kad bent vienam is ju kristu,ir jis vienas gali istraukt komanda.. ypac tada kai varzovas panasus i olympiakos siuo metu bolonija pirmauja italijos lygoj,iskovojusi 7 pergales is eiles paskutines 5 pergales dvizenklio skaiciaus skirtumu,paskutines 2 ypac ispudingios,laimeta virs 30tsk.. praeitam sezone buvo kazka spanasaus,kai ispudingai zaide ir visus triuskine,po nauju metu jau buvo visiskai kitokie.. siais metais manau tos duobes nebus,nes komandos sudetis daug lygesne,ir nereikia 2 ar 3 zaidejams visa sezona arti.. na taciau bet kadangi vis delto,tai pirmas turas ir dar isvykoj,tai susilaikau nuo 10 unitu.. bet sitos varzybos to vertos

  • BURCE prieš 19 metų #4276

    na as saves nelaikau specialistu bet manau del grynos pergales tai tikrai neverta galvoti. Visu pirma Macabis zaidzia namuose, o tai jau ne Kaunas pirmos eurolygos rungtyne namuose susikaupimas didelis pries savus ziurovus Manau del rungtyniu su Zalgiriu tai Macabis atvaziavo pasiimti lengvos pergales ir nivertino galimo Zalgirio pasipriesinimo, bet galutinis variantas buvo visi zinom koks Ir jei Macabi namuose sulos is keturiu bent du tokius kelinius kaip Kaune ketvirta Montepaschi bus tikrai sunku

  • Makiavelis prieš 19 metų #4275

    MACCABI-MONTEPASCHI
    labai patrauklios sios rungtynes man atrodo. ypac duodama fora +6,5 montepschi. ar uztektu tiek? makabis man per rungtynes su zalgiriu atrode blankiai. ir kaip timinskas sake: "jei ne paskutinis kelinys, tai ne taip viskas tragiskai pasibaigtu". o montepschis gal galinga si sezona zengia. kokios nuomones del sitos foros? gal net montepasch grynos pergales verta?

  • Hardy_Bad_boy prieš 19 metų #4050

    zinau litas zinau:)))))

  • Litas prieš 19 metų #4045

    Visiems buna duobe ... keletas neispetu ivykiu dar nera visiskas nusivaziavimas ... buna kad neeina stafkes nors ir ka bedarytum ...

  • Hardy_Bad_boy prieš 19 metų #4038

    marco nusivaziavai

  • bloodhound prieš 19 metų #3991

    L.Foirest +9 1.7 Orakulas 8/10
    rungtynes turetu but rezultatyvios,nes ir po ortezas,ir tuo labiau TAU yra puolancios komandos.. Foirest -puikus snaiperis,ir visai realu kad vien trajakais jis surinks tuos 9tsk.. tiesa jis gryzta po siokios tokios traumos.. o ir amzius turi svao itaka,taciau jis zais pries savo buvusi kluba,o dazniausiai zaidejai gerai suzaidzia pries savo buvusius klubus.. taip pat cia ir sioks toks minusas,nes ivkovicius zinos kaip dengti si snaiperi..
    rungtynes turetu but itemptosir visai realu kad ju pabaigojeprireiks foirest'o trajaku ar taikliu baudu.. dar vienas minusiukas,tai kad jis megsta greit susirinkt prazangas savaitgali jis zaide pirmas rungtynes po traumos.. per 2oin pelne 8tsk..tritaskiai 2/3.. siandien tikiuos,gaus daugiau laiko palosht..

  • Marrco prieš 19 metų #3988

    Paortez - Ceramica(-5) 2 @1.90 @centrebet 7/10

    Ceramica gal ir atrodo neformoje, bet poros pralaimetu rungtyniu ACB tikrai ish visu jegu stengsis nugaleti prancuzijos kluba. Nors ir Paortezas zhaidzia namie ir ceramica po skaudzhiu pralaimejimu, fakto vieno nepakeisi - tai nera lygios komandos. fora 5 vistik yra shiektiek mazhoka. Macijauskas su kiekvienom rungtynem zhaidzhia vis geriau ir geriau. Tikiuosi jo rezultatyvaus ir naudingo zhaidimo, kuris pades Ceramicai laimeti bent 10 tashkeliu.

    Macijauskas 17.5+ @1.70 @topsport 7/10

  • Marrco prieš 19 metų #3987

    Scavolini - Olimpia(+6.5) 2 @1.75 @TopSport 7/10

    Trechiose rungtynese ish eiles dedu priesh Scavolini. Nors ir praita karta nesunkiai nugalejo Avelino namie, ju bedu ten nesibaige, ir toliau labai prasta padetis komandos viduje, nestipri trenerio pozicija ir t.t. Olimpia puikiai zhaidzhia adrios lygoje ir nemanau kad scavolini dabartineje padetyje laimines tokiais skirtumais eurolygoje.

  • Marrco prieš 19 metų #3985

    Krc vakar bishki ne kas gavosi (apie 4 unitus minuso) nubet shian reikia pasitaisyt.

    Realas(-10.5) - Cibona 1 @1.90 @centrebet 7/10

    Chia panashus variantas kaip vakar su Montepaski kuri nesunkiai triushkinu silpnesnius varzhovus. Pernai Cibona puikiai zhaide eurolygoje ir adrios chiampionate, tachiau shiemet nepakeichiamai pasikeite. Ir jau tikrai nera tokia pajegi kokia buvo. Realas pagaliau pirma karta per daug metu sugebejo suurti labai stipria rimita komanda galinchia kovoti net ir del eurolygos chiamiono titulo. Pirmos rungtynes ir tikrai niekas net negalvos nuvertinti silpnesniu varzhovu.

  • Highlander prieš 19 metų #3971

    Antonios Fotsis (Real Madrid) PT -10.5+ 1.70 --- 1.70 Orakulas
    -17+/FOTSIS A. 1.70 13.00 1.70 topsport

  • bloodhound prieš 19 metų #3907

    jau buvau pasiruoses imti MdP su -15,o cia vos -11 siulo oi bus patriusknti prancuzai man rodos..

  • Marrco prieš 19 metų #3888

    M.Zukaukas 4+ @1.80 @omnibet 5/10

    Zukauskas su kiekvienom rungtynem zhaidzhia vis daugiau ir daugiau laiko, pelno vis daugiau ir daugiau tashku. Tad jam duodami 4 tashkeliai zhaidzhiant priesh labai silpna eurolygos komanda atrodo tikrai mazhoka.

  • Marrco prieš 19 metų #3887

    Montepacshi(-11) - Asvel 1 @1.75 @omnibet 8/10

    Monte puikiai zhaidzhia Legabasket. Per sezono pirmus 8 turus pralaimejo tik karta po labai atkaklios kovos ishvykoje Romai. Montepaski pasizhymi tuo, kad zhaisdama namie priesh silpnesiunius varzhovus juos dazhnai triushkina labai labai dideliais skirumais. Apie asvel komandos zhaiima kalba skaichiai: ish paskutiniu 13 rungyniu laimejo tik karta . Manau chia turetu buti sutriushkinimas daugiau nei 20 tashku

  • Marrco prieš 19 metų #3885

    Unicaja(-3.5) - Panathinaikos 1 @1.90 @centrebet 10/10

    Gaila kad nespejau paimti Unicaja pergales @1.7, bet ir shis statymas man atrodo tikrai geras. Vistik ispanu komandos namie zhaisti moka. Panathinaikosas praloshe ishvykoje priesh tikrai prastai atrodanty Olompiakosa o ir tai kashka turetu sakyti. Unicaja pasistiprinusi pora neblogu zhaideju tikrai turetu nesuniai nugaleti graikus.

  • Marrco prieš 19 metų #3884

    Olimpiacos - Skipper 2 @1.50 @Centrebet 9/10

    Olimpiacosas shy sezona jau ne tas kuris buvo praita sezona nors ir pernai neblizgejo. Shiemet Olimpiacosas prastai pradejo savo shalies chiampionata. Pirmame ture netiketas pralaimejimas teorishkai silpnesnei Ionikos komandai, antrame ture ishvykoje praloshe irakliui ir tik trechiame ture ishkovojo pirmaja pergale priesh panathinaikos namie.
    Skipper irgi prastai pradejo kovas Legabasket. Pirmi turai jiems buvo labai sunkus, vienas ish ju pasibaige pralaimejimu. Komandos lyderiai zhaide tikrai prastai (Basiles pirmu triju rungyniu tritashkiu pataikymas 3/24, Vujanichiaus irgi neproodai. Bet paskutiniuose turuose Skipper snaiperiai jau pradejo isimetyti, ir Skipper triushkina savo varzhovus dideliais skirtumais. Legabasket jau suzhaisti 8 turai ir Italu komandos jau daug mazh susizhaidusius, tuo tarpu graikijoje dar tik sezono pradzhia + naujas Olimpiakos treneris per toky trumpa laika negali rodyti rezultatu. Skipper jau demonstruoja ta zhaidima kuris juos nuvede pernai y Eurolygos finala.

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti