bloodhound 2004/11/10 10:38 #4286

N.Hatzis +11.5 1.75 Orakulas 7/10
reik palaukt ka pasiulys omnibet del sito zaidejo.. topsportas arba neduoda jo,arba as nematau Hatzis yra neabejotinas komandos lyderis,taikliai metantis is visu poziciju,daznai imasi iniciatyvos ir verzias po krepsiu,taip isprovokuodamas prazangas.. baudas meto taikliai..praeitam ture jis zaide vos 17min ir pelne 5tsk.. taciua tuomet visa komanda sugebejo imest vos 57.. beto hatzi tose rungtynese denge ne kas kitas,o bodiroga.. siandien greicausiai ji priziures salenga ar timinskas.. ne vienas is ju neprilygsta bodirogos gynybai.. ypac dainius visi zino kas yra graiku fanai,todel tai dar vienas pliusas kodel hatzis turetu imet tuos 12 taskeliu..

  • Angliukas prieš 19 metų #4730

    Top sporte siulau padeti 185 M-A/-14+/ZISIS N. 1.75 14.00 1.75 2004/11/17 21:40 Nes nematau geresnio pasiulymo ju pasiuloj... Pries Zalgiri atenuose jis sumete 14 tashku niekeno nedengemas... Zinant MDP gynyba 14 tashku jam neimanomas dalykas....

  • Hardy_Bad_boy prieš 19 metų #4322

    nu ka beneton nepavede! tris kart valio beneton!!!! siska dievas... /

  • bloodhound prieš 19 metų #4315

    Praskevicius -8 1.75 Orakulas 6/10
    praskevicius nepatenka i pagrindine sudeti,si sezona kazin arbuvo imetes dvizenkli skaiciu tasku.. praeitose varzybose nors ulker ir traiske savo varzovus,bet prashkei nedave daug zaist.. siandien kova bus atkaklesne,todel galima tiketis kad ir siandien daugiau 18min nezais.. 8tsk jam tikrai per daug.. kazkaip pilnai uztektu 2 dvitaskiu ir vieno trajako 6 unitai tik del to,kad pats ant jo dejau nedaug.. bet siaip manau bent 8 unitu vertas statymas,tuo labaiu kad imetus lyiai 8,pinigai grazinami..

  • bloodhound prieš 19 metų #4292

    Trefl - Real 2 1.43 Orakulas 8/10
    netiketai real praeitam ture susimove pries cibona.. bet tai buvo arba juoda diena real'ui,arba deramai neivertinti varzovai.. kad real tikrai pajegi ekipa,parodo jos rezultatai ispanijoj kur iskovotos visos astuonios pergales.. po pralaimejimo cibonai,savaitgali real isvykoj nepaliko jokiu sansu leidos komandai,kuri buvo sutriuskinta 30tsk..reik tiketis uz pralaimejima cibonai jie nusiteike issiliet net tik ant ACB komandu,bet ir eurolygoj.. ziurint i ju zaidima ispanijoj tai panasu kad real megsta patriuskinti savo varzovus,ir siandien galima butu bandyti juos imti su -5.5.. arba suporuot su tanokos pergale pries glyniadaki.. aisku lenkijos cempionai nera labai silpna komanda,taciau siandien jie zais pries komanda kuriai 2 pralaimejimai si eiles neatleistini.. beto real vienodai gerai zaidzia tiek isvykoj,tiek namie..
    vos 8 unitai del real zaidimo praeita sezona uleb taurej.. tada irgi neblogai atrode ispanijoj,madrido krepsininkai mego pagrybaut uleb cup'e

  • bloodhound prieš 19 metų #4291

    GLYNIADAKIS A.-BEARD 2 1.43 TopSport 9/10
    manau iki vakaro beardui liks kofas apie 1.20.. ne del to kad beard sumes galybe tasku,bet del to,kad tas glyniakis nezinia ar sugebes perkopt 10tsk riba.. topsportas matyt pamate jog su realu praeita savaite jis pelne lygtais 15tsk ar pan.. taciau tai vieninteles jo gerai suzaistos rungtynes si sezona.. startiniam jis nepasirodo.. zaidzia maximum 20min.. gal sireikapagaliau susiprotejo,kad jei nori is beard naudos,tai ji reikia maitinti kamuoliais,ir pack turetu siandien zaisti ant to kad kuo daugiau perdavimu tanokai.. na bet ir be tu perdavimu jis 14tsk turetu susirinkt,o tiek lyniadakis nebent per 2 rungtynes imes..

  • Hardy_Bad_boy prieš 19 metų #4290

    beje orakulas
    Benetton Treviso-Opel Skyliners H(0-19.5)
    duoda 1.75
    o ts duoda uz
    0-18/BENETTON-SKYLINERS 1.55

    kofai kris reik greiciau kazka mastyt

  • Hardy_Bad_boy prieš 19 metų #4288

    Benetton Treviso-Opel Skyliners H(0-19.5)
    cia manau bus variantas 1, todel kad sky nera tokio lygio komanda kaip beneton, joje tik pora nigeriuku kurie kartu sugeba imest 30t, o tai tikrai nesukels problemu benetonui, kuris ir pora nigeriuku turi(geresniu zymiai). fora turetu padaryt manau del siu dalyku:
    1. visu pirma isvykoj pirma tura benetonas nusileido cska tik 1t! suzaide ispudingai, atsilikinedami 12 ar kiek ten vos neisplese pergales pries realia favorite laikoma cska.
    2. pirmas macas sio eurolygos sezono namie! irodys kad jie buvo verti pergales pries cska, ir irodys su kaupu.
    3. patirtis
    4. skyliners namie sugebejo pralaimet ulkeriui 30t skirtumu!
    5. benetonas zino kad turnyrinej lentelej daug kas priklauso ir nuo tarpusavy zaistu macu ir nuo imestu ir praleistu t santykio, taigi manau nebloga + tasku jie gali sian pasidaryt.

    Benetton Treviso KTS -87.5+ 2

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti