• mYsLiuS prieš 18 metų #51757

    Kas atsitiko Basilei?

    Susirgo gripu

  • mmd3 prieš 18 metų #51756

    LR -4 uz 1.85 omnibete... Visi zinome kaip Rytas zaidzia + Basile praleis rungtynes

    Kas atsitiko Basilei?

  • Sleepwalker prieš 18 metų #51753

    LR -4 uz 1.85 omnibete... Visi zinome kaip Rytas zaidzia + Basile praleis rungtynes

  • mYsLiuS prieš 18 metų #51752

    Siaip uz Barselona viliojantis koficientas , bet priesh savus statyti negalima ir siaip rytas turi sansu laimeti ir to maco man geriausia atrodo , kad rytas pralaimes 3 keliny kofas virs 2 rytui 3 kelinys buna uzkeiktas daznokai , o jei ir barsa kazkiek rodys jegos daugiau tai 3 kelinuka turetu paimti , o kitus 3 rytas ims

  • lafaa prieš 18 metų #51751

    kokios is to seka isvados...?:)

  • mYsLiuS prieš 18 metų #51727

    Treciadienio pasirinkimas CSKA vienas is geriausiu - Ketvirtadienio Makabi ir Gineviciaus 5 Overis neblogas statymas atrodo reix paskui aprasyti daugiau.

  • Makabis prieš 18 metų #51724

    Mujezinovic +9
    olimpiacos +71
    Unicaja-Cska 1 1.77
    Mujezinovicius igaves trenerio pasitikejima bei pastaruoju metu demonstruojantis tikrai nebloga sportine forma. Aiksteje taip pat praleidzia nemazai laiko, gali pataikyti ir is triju, ir is vidutinio, taip pat puikiai grumiasi po krepsiu ir nemazai tasku sumeta baudos metimais. Dar viena priezastis manau galetu buti ta kad mujezinovicius pirma tura su barsa imete tik 6t, todel tikiuosi kad barsa skirs jam maziau demesio...
    Nors olimpiacos nera ta komanda, kuri pasizymi tokiu galingu puolimu kaip pvz koks makabi, taciau ryt manau 71 turetu permesti, tuo labiau kad si komanda man atrodo dabar tikrai galingai ir i stambula vaziuoja tikrai nenusiteike pralaimeti. paskutinese dviejuose rungtynese pries MilanoAJ sumesti 89t, pries Makabi 95. Tuo tarpu ir efes nepasizymi ypatinga gynyba: pries olimpiacosa praleisti 75t, pries makabi 88t, pries ryta 72t, prokom trefl sumete 75t, cibona 77t, ir paskutinese rungtynese barsa 79t. Kadangi tikiuosi olimpiacoso pergales, 71t tikrai iveikiamas barjeras
    Na visi uz Cska ziuriu daugiau meta, taciau mano nuomone Unicaja siuo metu atrodo zymiai galingiau. Unicaja dabar tikrai ant bangos, 6 ju pergales is eiles vien eurolygoj, iveiktas netgi panatinaikosas, su kitais klubais taip pat ypatingu problemu nekildavo. Tuo labiau skaudus ju pralaimejimas maskvoj net 24t, manau turetu sukelti jiems papildomo stimulo namie sudraskyti rusus, tuo labiau kad siandien unicaja tikrai ne ta kokia buvo pries 6 savaites Maskvoj....

  • fanazz prieš 18 metų #51720

    Pasiulymai tokie:

    -159+/Climamio-Benetton [email protected] topsport

    Pirmose tarpusavio rungtynese sis totalas buvo permestas 20 tasku taciau as vistiek siulau under. Zaisdama namuose climamio praleido 55(AEK), 64(BAMBERG), 64(ZALGIRIS) ir 66(TAU) taskus.Pati imesdama atitinkamai 88, 94, 75 ir 86 taskus. Paskutinese varzybose su aek isvykoje buvo imesti 157 taskai, taciau as manau kad tai buvo varzovu nuvertinimo rezultatas nes praleido net 82 taskus. Benetton ne ta komanda kuria galima nuvertinti todel ir vel turetu gerai veikti ginyba.
    Benetton totala permete 4 kartus taciau tik karta jie tai padare varzovu aiksteje rungtynese su bambergu praeitam ture kurias jie pralose 85-92. Manau treneris padarys isvadas ir pasistengs kad jo komanda daugiau darbo idetu ginyboje. manau bus 140-150 tasku ir ne daugiau.

    -80+/Panathinaikos [email protected] topsport

    Apzvelgsiu PAO statistika nes mdp nelabai ka turi pastatyt pries siais metais demonstruojama graiku zaidima. Tik karta PAO neimete 80 tasku. tai buvo pralostos rungtynes su unicaja 82-79. visus kitus kartus jis buvo virsytas. Reikia pastebeti kad geriausiai besiginanciaiEL komandai graikai sugebejo imest 89 ir 92 taskus. Pirmos tarpusavio rungtynes baigesi graiku pergale 82-78. Dar reik paminet kad graikai yra antra pagal rezultatyvuma EL komanda imetanti vidutiniskai 84.3 tasko.

    0-8/Efes Pilsen-Olympiakos [email protected] topsport

    Daugiau nei 8 taskais turkai laimejo tik karta. pries pat naujuosius metus sutriuskine milano kluba 85-57. visus kitus kartus jie laimejo ne didesniu nei 7 taskais. Olympiakosdaugiau nei 8 taskais pralaimejo tris kartus. Visus tris isvykose barcai 16, rytui 11, cibonai 12. Paskutinese rungtynese pralose 6 taskais macabi isvykoje.
    Pirmas rungtynes po pratesimo 3 taskais laimejo turkai. Manau kad graikai sieks revanso todel rungtynes turetu buti itemptos. Siuloma fora yra didele dar ir del to kad abi komandos yra labiau gynybinio stiliaus. o kai zaidimas grindziamas gynyba skirtumas nebuna labai didelis.

    0-4/Pau Orthez-Ulker [email protected] topsport

    Apie si ivyki daug nerasysiu nes cia labiau remiuosi nuojauta ir prancuzo noru pasiekti revansa. pirmose rungtynese jie buvo gedingai sutriuskinti 55-87. Be to abi komandos dar realiai kovoja del vietos top16 ir namie reiketu nugalet tokius varzovus kaip ulker. Tuo labiau kad tolesniuose turuose prancuzu laukia isvykos i graikija ir rusija, namuose zais unicaja. Siam siulymui itakos turejo ir paskutinis pau orthez macas madride kur jie 4 taskais nugalejo real. tikuosi prancuzu pergales ne mazesniu kaip 5 tasku skirtumu.

    0-10/Zalgiris-AEK [email protected] topsport

    Pagrindine priezastis kodel siulau sita statyma yra ta kad zalgiris nuo aek gavo 15 tasku. Tai turetu buti pretekstu atsirevansuoti didesniu skirtumu. o kad jie gali tai padaryti irodo rungtynes su benetton. Nors pas mus ir nebebus tu rungtyniu geriausio zadejo taciau manau kad tai nedidelis nuostolis. nes pastaruoju metu ayuso zaide blogai. palyginus su pirmomis rungtynemis mes jau turesim tanoka. kuris po truputi atgauna savo forma ir vel zaidzia taip kaip zaide praejusi sezona. Aek isvykose pralaimejo visas rungtynes. 33, 15, 10 ,9 , 4 taskais. Tikuosi zalgirio pergales 15-20tasku skirtumu.

    0-13/Tau Ceramica-Union Olimpija [email protected] topsport
    -71+/Union Olimpija [email protected] topsport

    Pirmos rungtynes baigesi 17 tasku TAU pergale. Paskutiniame ture TAU nugalejo zalgiri 21 tasku o olimpija paskutinemis sekundemis pralose bambergui. Savaitgali ispanai pralose cempionato rungtynes paskutine vieta uzemusiai komandai todel nores reabilituotis pries savus ziurovus. Namie TAU praleido 69, 73, 59, 62 taskus. si totala permete tik zalgiris, Pirmose rungtynese olimpija imete 70 tasku. Pries savaite namie i vokieciu krepsi imete 57. manau kad imes 60-65 taskus.

    /-5+/GineviCius V. [email protected] topsport

    butent jis savaitgali rungtynese pries ventspils isejo i aikste starto penkete vietoj ayuso. 6 taskai gynejui kuris sugeba imest tritaski, perimt kamuoli ir lengvai pelnyt 2 taskus ar isprovokuot prazanga tikrai nera daug tuo labiau kad dabar jis turetu zaist daugiau .

    /-18+/Beard T. [email protected] topsport

    Paskutinese rungtynese su TAU pelne 17 tasku. savaitgali surenge tikra sou pelnydamas 40 tasku. zinoma kad bbl yra ne ta lyga pagal kuria galima orientuotis, taciau jis jaw isizaidzia. AEK priekine linija tikrai yra silpnesne uz ispanu todel tanoka turetu imest virs 20 tasku.

    Va kiek daug prirasiau tikiuosi kad praeis. Nu kagi jus galvojat?

  • aurizz prieš 18 metų #51706

    JO pritariu pilnai mysliui!! Spekit padet ant cska kol dar kofas nenukrito:)

  • mYsLiuS prieš 18 metų #51698

    Makabi ir CSKA pergales neblogai atrodo

  • Vicente prieš 18 metų #51697

    Unicaja- CSKA -149,5 koef. 1.85

    Uzsienio bendrovese totalas ydaug mazesnis: svyruoja nuo 143 iki 146 tasku, o

    Rungtynese tarp Unicaja ir CSKA zaidimas irgi neturetu buti labai rezultatyvus- abi komandos savo zaidima grindzia labiau gynyba nei puolimu. Ta patvirtina ir siu komandu Eurolygos rungtyniu statistika... CSKA paskutiniu 6 rungtyniu totalai: 124, 116, 131, 147, 141 ir 173... kaip matome, tik paskutinese rungtynese su "Panathinaikos" CSKA virsijo 149 tasku totala...
    Pirmame ture rungtynes tarp CSKA ir Unicaja klubu baigesi rezultatu 87:63... taciau tie 150 tasku buvo pelnyti didziaja dalimi vien tik del to, kad skirtumas tarp komandu buvo didelis ir nugaletojas aiskus... tuo tarpu siu rungtyniu scenarijus turetu buti visikai kitoks: Unicaja sieks atsirevansuoti savo varzovams ir rungtynes turetu buti atkaklios ir itemptos iki pat pabaigos.. tad komandos privales kovoti savo pagrindiniu ginklu, t.y gynyba... 8/10

  • Vicente prieš 18 metų #51696

    Is anksto rasau apie Eurolyga, nes tikiu, kad paskui koeficientai gali smarkiai pasikeisti...

    Cibona- Maccabi -157,5 koef. 1.8.

    Situ rungtyniu siulomas totalas uzsienio bendrovese yra gerokai mazesnis: nuo 151iki 156. Kalbant apie Cibona, uztenka paziureti vien i sios komandos sio sezono Eurolygos rungtyniu rezultatu statistika- nei vieneriose rungtynese nebuvo imesta daugiau nei 157 taskai, o daugumoje totalas yra 135-140 tasku... Komanda propaguoja grynai gynybinio stiliaus zaidima, todel sunku isivaizduoti, kad sis totalas galetu buti permestas, nes 160 tasku reiskia, kad abiems komandoms reikia pasiekti 80 tasku riba... o rungtynes nusimato atkaklios ir ta padaryti komandoms bus tikrai labai sudetinga... tuo labiau, kad ir pats Maccabi si sezona jau nezaidzia taip rezultatyviai ir ispudingai kaip ankstesniais sezonais- is 9 rungtyniu 157 tasku totala virsijo tik keturiose... Cibona sio totalo iki siol is 9 rungtyniu dar nevirsijo ne karto... tad akivaizdu, kad bukmeikeriai si karta siulo ryskiai per dideli totala... 9/10

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti