• nG prieš 18 metų #52779

    ginevicius -9+ [email protected] topsport
    nu cia tai nerali stavke!!! tokio totalo Gineviciui dar neteko matyt.per praeitas rungtynes su Benettonu kai Ginevicius buvo vienintelis izaidejas jis pelne 8 taskus.taciau ketvirtadieni jau bus Andersonas. ir jei jis tikrai geros formos, tai Ginevicius manau gaus maziausiai perpus maziau laiko

    manau tikrai rimtas statymas jai Andersonas tikrai jau zhais.Net jai naujokui ir bus neipatingai sekmingas debiutas-aiksteje jis turetu praleist daug laiko,nes top16 ne vieta apsilineti ir derintis prie komandos.Tad i zaidima bus stengiamasi itraukt ji kuo greichiau(galbut net kazhka aukojant-bet nemanau kad jo forma galetu but prastesne uzh vido).

    Kitos mano stafkes

    AEK -78
    AEK nepasizhymi rezultatyviu puolimu (vid 67.1 pts)ir toki totala permete tik 2 kartus.

    Olimpiakos -77
    Manau turetu buti tikrai nelengva ishvyka i lenkija.Treflas namie yra kurkas pajegesnis ir demonstruoja tikrai nebloga gynyba.Pirmosios tarpusavio rungtynes baigesi 70-65 Kazlausko pergale.

    Pau Orthez-Montepaschi 2 @1.66
    Kofas neblogas.Chia paskutinis shansas ishokti i top16 traukini.Savo chiampe nugaletas Benetonas ir dabar koma 1 vietoi Italijoi.Manau nuotaika turetu but nebloga(tikriausiai ir forma nes nugaletas stiprus prieshininkas),tad tikiu ju pergale.

  • draska prieš 18 metų #52777

    o kiek vidas paskutini susitikima imete?sakalams?del to ta totala pakele..

  • Strazdas prieš 18 metų #52775

    seip ar taip vidui toks totalas tikrai per didelis.nemaciau dar tokio

  • [vabalas] prieš 18 metų #52774

    o jei anderson nezais arba jis nera geros formos, arba nepritaps pries komandos? kas tada?

  • Strazdas prieš 18 metų #52770

    ginevicius -9+ [email protected] topsport
    nu cia tai nerali stavke!!! tokio totalo Gineviciui dar neteko matyt.per praeitas rungtynes su Benettonu kai Ginevicius buvo vienintelis izaidejas jis pelne 8 taskus.taciau ketvirtadieni jau bus Andersonas. ir jei jis tikrai geros formos, tai Ginevicius manau gaus maziausiai perpus maziau laiko.

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti