• donas21 prieš 14 metų #134313

    aha saunuolis!!! nors ir tikejau kitokio rezo:)

  • Villa prieš 14 metų #134312

    nes ?

    be problemu puikus kofiukas suejo!

  • Bodrowas prieš 14 metų #134310

    va ka as manau apie musu rinktines zaidima...
    pradedam nuo gyneju grandies. visiskas nulis - tiek gynyboj tiek puolime, vakarykstes rungtynes ejom taskas i taska, viskas lyg neblogai iseina mazutis atrodo, kad zaidejai nuleidzia rankas ir mintyse pasako nu ir vel gausim, nekalbu apie jomanta, kuris net neizaidejas, bet pasak treneriu puikus gynybos specialistas (nesamone) pirmi 4 tritaskiai i musu krepsi iskriejo butent po jo klaidu gynyboj... kalnietis negaliu nieko pasakyt, ""jis netinka rinktines zaidimui jis zaidzia greitai, astriai, izuliai padrikai, o tas netinka kurtinaiciui ir butautui nes ju komandos visad zaidzia drausmingai"" juokinga, nes nemaciau nei vienu tokiu rungtyniu, rungtynese su lenkais, butent reikejo delininkaicio kuris butu tikrai isvargines lenkus, priversdamas juos kibiau gintis, o netaip kaip mazutis su jomantu, kurie atsivare iki tritaskio atiduoda kamuoli dideliem ir laukia, kada vel gales kibt zaidejam i gerkles :d na kalnietis zaidejas kuris daro nemazai broko, bet jo zaidimas bent paaktyvintu rinktines puolima, kurio iki siol as nemaciau... delininkaitis zmogus kuris moka zaist ir tai parode, kuris moka pataikyt, moka netgi kamuoli varytis skirtingai nei musu pitbuliai, bet jis gi keicia mindauga ir viskas, juk jis moka izaist ta kamuoli tai kokio velnio tu vistiek statai ta jomanta izaideju?!!!!!!
    Lukauskis, Jasaitis, Maciulis, Kleiza - labai auksto lygio zaidejai, bet ju zaidimas stebina, na jasaitis dar suziba, lukauskis, kaip nesavas, maciulis jam tiesiog neduoda zaist, bet ir ta laika kur gauna stengiasi bent kazka daryt aiksteleje,. Kleiza - o ne jis jau atsipalaiduoja po pirmo varzovu spurto, bet treneris jo nepamoko, pasodina minutei ir vel i aikste, per daug jis ispaikes ir gynyboj nesistengia ir puolimas pas ji nulinis, bet velgi treneriai nedaro savo darbo, jis pirmo ryskumo zvaigzde musu rinktineje 50 lemonu uz ji graikai suplojo ( tikriausiai OLY fanai dabar viliasi, kad cia tik laikina) nemaciau nei vieno derinio jam, nei vienos uztvaros, ka masto ponas Butautas nezinau...
    Broliai saunuoliai - jau tas netinka, pastebejau ju zaidima kaip komanda pralosineja, nuleidzia rankas gynyboj ir pakelia jas tik puolime prie tritaskio ir tai nepasiteisina, todel jie turi labiau stengtis, bet vistiek ju nekaltinu del tokio zaidimo, aisku todel, kad izaidejai atbega tik iki tritaskio tai kazkam reikia zaist su kamuoliu tas likusias 20 sek.
    Centru mes neturim nors ir marijonas gerai pradejo si cempionata, bet kai kitu komandu treneriai perprato ta perdavima marijonui viskas baigesi ir liko jis toks pats statistas kaip ir kapitonas, bet jie bent stengiasi ir nori kazka padaryt, bet vel nera izaideju kurie galetu suzaist su centrais, vakar centram kamuolius kiso brolaiai arba kleiza.....
    TRENERIU STABAS - NEMACIAU DAR KVAILESNIO VADOVAVIMO NUO PAKSO LAIKU... AR PLANAS KAIP SUDAUZYT SIRGALIU VILTYS IVYKDYTAS? AR PLANAS KAIP NUSODINT NEPATINKANCIUS ZAIDEJUS IVYKDYTAS? NET TIE ZAIDEJAI KURIAIS TAIP PASITIKEJO KURTINAITIS, BET JIE PALIKO SIEMET RYTA GAUNA KUR KAS MAZIAU LAIKO PASIREIKST NEI NUMYLETASIS JOMANTAS IR DAR LABIAU MYLIMAS ANDRIUS, JAU NEKALBU APIE ZALGIRIO ZAIDEJUS... KUR BENT VIENA PROTINGA ATKA? KUR KOKS NAUJAS DERINYS? KUR BENT VIENAS PROTINGAS KEITIMAS? KUR PONAI TRENERIAI?
    AS VERTINU TAI KA DARO MUSU KREPSININKAI AS JUOS PALAIKAU VISUS NET IR ANDRIU IR ARTURA, NET IR TRENERIUS PALAIKAU, BET GAL BAIKIT DAUZYT SIRGALIU VILTIS IR SUZAISKIT BENT VIENAS GRAZIAS RUNGTYNES IR ISSIUSKIT ISPANUS NAMO... TRENERIAI DIRBKIT TAUTOS LABUI, O NE SAVO SIMPATIJU IR ANTIPATIJU VEDAMI ZLUGDYKIT LETUVOS KREPSINI.....

  • Dzionis prieš 14 metų #134308

    Dzoni vyrai savo formos pika buvo pasieke jau su ispanais draugiskose, vadinasi kai nori gali sulosti ir gerai o dabar zaidimas tik krenta, aiksteleje pastovus blaskymasis ir noras viska isspresti tritaskiais, paskutiniu metu dauguma zaideju net laisvi bijo mesti.
    ps: mazucio truputi as nesuprantu, matosi kad jis sugeba pataikyti ir tai daro gana neblogai tik beda ta kad jis meta viena du kart i rungtynes, negi jam liepta tik izaidineti kamuoli jei jis ir pataiko neblogai???

    tai buvo ne lietuviu zaidimo pikas,o kitu komandu prasta forma..labai paprasta liginti tuos pacius slovenus..draugiskuose sutriuskinti,o db i kita puse sutriuskinimas svarbiose varzybose,na mazuciui svarbiausia kamuolio neprarasti iki vidurio linjos ),metimas taip neblogas,pataiko neveik viska ka meta ,tik kad kaip ir minejai tai buna 1-2 metimai per rungtynes

  • donas21 prieš 14 metų #134307

    Dzoni vyrai savo formos pika buvo pasieke jau su ispanais draugiskose, vadinasi kai nori gali sulosti ir gerai o dabar zaidimas tik krenta, aiksteleje pastovus blaskymasis ir noras viska isspresti tritaskiais, paskutiniu metu dauguma zaideju net laisvi bijo mesti.
    ps: mazucio truputi as nesuprantu, matosi kad jis sugeba pataikyti ir tai daro gana neblogai tik beda ta kad jis meta viena du kart i rungtynes, negi jam liepta tik izaidineti kamuoli jei jis ir pataiko neblogai???

  • Villa prieš 14 metų #134306

    Labai puikus argumentas Dzioni...

  • Dzionis prieš 14 metų #134305

    nes ?

    nes makedonai beviltiski ,nors lietuva aplostu

  • Dzionis prieš 14 metų #134304

    Tai va gal daug kam ir nepatyks komentaras bei visi tures skirtingas nuomones ,taciau isdestysiu savo nuomone trumpai apie kelis zaidejus bei zinoma apie paskutinius metus lietuva treniruojanti butauta.
    trumpai apie izaidejus Jomanta ir Mazuti-nera grazu smerkti juos ir stumti ant ju ,kai visi priprate prie saro buvo,bet ar galima pykti ant musu izaideju ,kad jie buvo itraukti i butent tokias butauto schemas,jomantas aplamai nera beveik zaides tokioj pozicijoj tai ir nereikejo tiketis kazko ispudingo :pvz efektingu perdavimu ,ar tuo labiau greitu ataku ,kuo anksciau lietuva labai smarkiai naudodavosi ,bet db jomantui reikia sukaupti visu pirma labai daug demesio i kamuoli ir kaip jo neprarasti persivarinejat i savo aisktes puse.
    .Mazutis neturintis net eurolygos rungtyniu patirties, paimamas buti krepsinio salies izaideju,na taip turiu pripazinti kad iki vidurio aikstes ispudingai jis spaudzia savo oponentus,bet kai tik pastato jam uztvara ,jis kazkur dingsta ir jo zaidejas meta jau laisvas is kur tik nori.Dar pamirsau pamineti ,kad jis puikiai atlieka butauto paskirta uzduoti atsivaryk kamuoli iki tritaskio ,kam nors ji paduok ir bus ramybe .taigi man jau seniai kila klausimas ar ne per anksti buvo ismestas is kandidatu sarasu Gustas ?
    Delininkaitis -vakar suzaide blogai ,labai blogai netgi nenoriu ziureti naudingumo kofo,nes ten pamatysiu tragedija,bet aplamai zaidejas vienas is geresniu mano akimis ,kuris turi ir metima ir prasiverzima,bei gali imtis lyderio vaidmens lemiamomis akimirkomis ..taciau nepritampa prie schemu .
    Jasaitis - Vienas stabiliausiu ir pastoviausiu zaideju.Priekaistu jam neturiu jokiu netgi.O tik girti ir girti galeciau .Zaidejas kovoja, meta nemazai ,aisku jai butu bent vienas derinis ant jo ,mestu ir dar daugiau ,bet tokiu nemaciau..Kad ir kaip butu keista vel akmuo i treneriu darba .
    Komandos kapitonas Javtokas-zmogus stengiasi bando dirbti gynyboj tikrai kiek gali ,puolime aisku tuscias ,kai tokie izaidejai ,nera ko noreti.Jomantas jam juk neuzmes aley-opp
    Lavrinoviciai- Asmeniskai neisivaizduoju Darjuso zaidziant Reale prie Mesinnos tachtiniu sumanymu su tokia gynyba ,klistama labai siurksiai ir grubiai ,o paskui tik nuleidziama galva ir begama prie tritaskio bandyti imesti,bet mielas brolau ,negi tu toks snaiperis...brolis Ksystofas priekaistu gal ir maziau puolime,bet gynyboj lygiai tokia pati tragedija kaip ir pas broli,na aisku juk negali nusileisti broliui )Zodziu kaltes tikrai turi daug priimti ,kad neatsitveria zaideju savu ir leidzia jiems kartoti metimus.
    Lietuvos rinktines lyderiu turejas tapti Kleiza-tikrai nusivyliau juo zaidimu tokiu,viskas bandoma daryti per jega ,bet Linai cia tau ne nba ,kad zaidejai nemastytu ir nemoketu nugriuti vos prilieciami,cia europa...Cia to mokoma dar sporto mokyklose kaip provokuoti tokius zaidejus ,kurie viska daro per jega.daznai pasiimas kamuolis visi i krastus na ir pyrmyn Linai lipam ant zaidejo..nusivyliau tikrai,taciau ir cia galima isvartyti kad tai treneriu kalte ,kad nesudaro jam situaciju metimui ir pan
    Maciulis ir Lukauskis -neturiu siems zaidejams daug priekaistu ,zaidzia neperdaugiausia,zaidimas labai neuzkliuna.
    Petravicius-Zaidejas kovotojas ,atidirba kiek moka ir kiek gali ,bet negali pilnai atsiskleisti kai nera gero izaidejo ,nes butent jam labiausiai ir patynka zaidimas 2x2,kur jis tikrai jauciasi labai puikiai,zino kur reikaibegti ,kaip atsitverti ir t.tta daug maz visi puikiai zinot

    Kalnietis-neverta apie ji kalbeti,nes vakar zaidej pirmasias rungtynes,taip imete 15 pts,bet kiek klaidu gynyboj,tai daug mas tas ant to gaunasi..nesureiksminu jo tasku vakaar ,rezultatas vistiek buvo aisku treciajame kelinyje.

    Butautas treneris Fantomasas,kurio zaidybines shemos sunkiai ikandamos visiems zaidejams,aisku jie neigs ,kad ju nesupranta ,bet tai negi zaidejai pripazins garsiai treneriu klaidas ir ju blogus sprendimus.
    bet va pagaliau vakar po tragisku rungtyniu pripazino ,kad cia jo kalte ,uz tai bent jau ji gerbiu,kad nestumia ant kazko kito ir pripazysta klaidas.Jau tikriausiai jo klaida buvo padaryta atsirenkant zaidejus i stovykla bei paskui atmetant Gusta,Seibuti.
    LIko dar 2 rungtynes ir jas abi laimint realiai patenkama toliau.Viltis durniu motina ,tiek to pabusiu tuo sunum durneliu dar tas 2 dienas ir tikesiu ,kad GAl netycia ivyks stebuklas ir zaidejai ims gintis bei bent biski padoriau pataikyti,juk ir serbai neziba ,galima juos nugaleti..serbai taip pat nelobis iveikiami ir jie yra..

    Skaudu yra tai ,kad kitais metais galim likti uz Pasaulio cemionato ribu,bet viliuosi jog Lietuvai bus suteiktas Wild bilietas.O kad gausim manau yra 80 %.

  • VyckaLT prieš 14 metų #134300

    Ne į temą, bet nežinau kur klausti balticbet jau patvirtino europos čempionato grupes, ten did.britanija paskutinė ir t.t ? Būčiau dėkingas už atsakymą.

  • Villa prieš 14 metų #134299

    tai labai stipriai ir degsi

    nes ?

  • Dzionis prieš 14 metų #134298

    labai stipriai imu makedonus.

    tai labai stipriai ir degsi

  • Villa prieš 14 metų #134294

    labai stipriai imu makedonus.

  • Dzionis prieš 14 metų #134291

    ojojo net neturiu ka pasakyti ,ryte kai nurims visos aistros parasysiu jauciu dideli ir ilga komentara pagal save

  • donas21 prieš 14 metų #134290

    tiesa vyrai kaip ir sake zais greitu puolimu tik pamirso kad gyntis reikia:)na dar ir pataikyti nepasistenge:)na daugiau nebeturiu ka pasakyt, nebesinori daugiau ziuret kaip jie losia!lauksim naujo rinktines veido be butauto greiciausiai:)

  • donas21 prieš 14 metų #134289

    LIETUVA LIETUVA LIETUVA!!! na ka nebereikes nervu dalelyciu daugiau deginti vyrai greit namo vaziuos galesim pasitikt )

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Futbolo statymai ir sporto prognozės (582 ats.) Perron
Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
TopSport (7 ats.) Ernestas As
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas

Svarbiausios diskusijos

Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta  (34 ats.) pirmas
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai (112 ats.) Top
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse (43 ats.) Razynka
Lažybų blokavimas internetu (11 ats.) LaRumba
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos (4 ats.) SMEGENYNE
Apie neteller (6 ats.) LaRumba
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje (139 ats.) fizruhas
Lažybų bendrovių suvenyrai (13 ats.) pirmas
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos (5 ats.) mazas_Bwin
Skrill (buvę Moneybookers) (7 ats.) evaldasn