Shevchenko 2005/12/13 20:53 #49486

Everton - West Ham [email protected] 7/10

Na ka, mano prognozuoto nuslavimo Old Trafforde neivyko todel dabar galima jau ziureti kaip pinigu pasidaryti is Evertono. Praeita savaitgali Evertonas 1-1 su Man Utd, nors protingai gynesi ir kontratakavo ( galejo laimeti po kontros, bet Van Der Saaras istrauke mirtina smugi, nors galejo ir pralosti, bet Richard Wright 91 minute iseme Giggs baudos smugi). Mano galva suzaide visai neblogas rungtynes. Is paskutiniu 7 macu 4 laimeti 2 lygiom ir 1 pralose. Komanda kyla i jiems priklausancia 8-12 vieta. West Ham toliau tesia pasivazinejimus po Anglija ( jau bus trecios isvykos rungtynes) savaitgali pralose Blackburnui 2-3, suzaide gerai, galejo bent pabaigti lygiom. Kodel renkuosi Evertona? Komanda jau po truputi tampa panasia i praeitu metu Evertona, kuris laimi pries vidutiniokus ir atimineja taskus is lyderiu. West Hamas isvykose musa tik prastesnius uz save, arba esancius blogesneje formoje. Kadangi Evertonas nera nei viena, nei kita, todel West Hamas patys turetu buti sumusti.
Evertone jau zais Mikaelis Arteta, todel saugu problema bus ishspresta galutinai. Vartininkas Wright vel stoves, nes Martyn traumuotas ir tai gera proga Wrightui savo geru zaidimu irodyti, kad ir jis gali buti numeris vienas.
West hamas turi problemu su Sheringhamu, nes jis del traumos praleido paskutines dvejas varzybas ir neaisku ar pasirodys siose. (o jis yra svarbi figura gal ne tiek savo zaidimu, kiek autoritetu, nes West Hamo komanda yra pakankamai jauna). Ir Christian Dailly gynyboje pakeis Danny Gabbidon , nors sie du gynejai mano manymu vienodo lygio.

Laukiu komentaru

  • jozykas prieš 18 metų #49680

    Visgi permuse WH Evertona ivarciu skaiciumi ir Zamoros ivartis leme pergale. Na ka, gales Sheringhema leist i uztarnauta pensija jai ir toliau taip

  • KACKIS prieš 18 metų #49662

    Glory Glory Man United

  • xe912 prieš 18 metų #49659

    Na, po pirmo kelinio galiu pasakyti, kad Manchester tikrai demonstruoja nebloga  zaidima . Jei ne Wigan vartininkas, ivarCiu butu daugiau buve po pirmo kelinio.

    Beje, Rooney grazu imuse.

  • mYsLiuS prieš 18 metų #49582

    zaidzia, bet ne taip kaip tiketasi. Per 8 varzybas tik 2 bankes, o cup'uose sausas.

    Nes seniai maciau bemushanti Barosa tai paklausiau

  • mindaugito prieš 18 metų #49580

    gal ir kiek durnokas klausimas , o dar Baros villoi zaidzia?

    zaidzia, bet ne taip kaip tiketasi. Per 8 varzybas tik 2 bankes, o cup'uose sausas.

  • mindaugito prieš 18 metų #49579

    Everton -WH

    paskutines 3 Evertono namie
    everton - newcastle 1:0
    everton-Boro 1:0
    everton - chelski 1:1

    hameriai is paskutiniu 6 isvykoje 3 gavo, 2 lygiosio(sunderland,spurs), 1 laimejo(birmingham). Jozykas teisingai pastebejo - komanda turi 3 lygiavercius ir stiprius puoleju,kuriem nesudetinga kalti bankes. West hamas visad garsejo savo puolimo mokykla (Roonis is tos pacios mokyklos). Tad galima tiketis 1 ivarcio. Ar sugebes Evertonas imusti 2 ivarcius kai hameriai tokie leti gynyboje? Manau kad sugebes, nes hameriu pgr. beda gynyboje - letas zaidimas, nesuspeja jie daug kur.
    Evertonas is 15 rungtyniu - 14 under 2.5. Vis dar svarstau ar imti namu pergale uz 2.1 ar over 2.25 uz tokia pat kaina.

  • mYsLiuS prieš 18 metų #49578

    gal ir kiek durnokas klausimas , o dar Baros villoi zaidzia?

  • mindaugito prieš 18 metų #49577

    Rungtynese su Arsenalu (gavo 2:3) du ivarciai del vaikisku wigano vartininko klaidu.
    su Spurs (gavo 1:2) gynejas sugrybavo ir paliko davidsa viena pries vartus ir gavo 2 banke.
    Su liverpooliu 1 banke - rikosetas ir velgi vartininko klaida.
    O vat paskutinese su Chelskiu patiko gynyba ir vartininko zaidimas. Pagaliau toks zaidimas gynyboje kokio noretusi.

    Kol kas vienintele grandis kurio galima bijoti manu - puolimas. saugai ir gynejai nesusizaidzia. Kaip gali saugas normaliai perduoti kamuoly puolejui, kai jis gauna nesaugu kamuoly viduryje? Todel kaskaip nestebina kad roonis pasiima kamuoly viduryje ir pradeda puolima.
    Tikiuosi minimum 1 ivarcio is wigano. Jie labai pavojingi kontrose. todel imant +1.5 wigan prapiltume jei butu 3:1. tikedamasis tokios pat drausmes ir zaidimo kaip ir pries chelski - netikiu jog sugebes iklati manu 3 bankes.
    Pointbet siulo wiganui +1.5 uz 1.83. 5-6 unitai.

  • xe912 prieš 18 metų #49573

    Asmeniskai, nemanau, kad tas koef. uz Manchester yra vertas. Bent jau ne tam, kad atlosineti prarastus pinigus. Gal Wigan +1.5pabandyti. Hmmm...

  • KACKIS prieš 18 metų #49555

    Blogiausia, kad uz ManUtd matome niekingus koeficientus. Pagal paskutinius rezultatus, turetu but bent 1.50 nes daugelis "velniais" tikejo Portugalijoj... dar daugiau praejusiose PL rungtynese Old Trafford stadione pries "Everton". Kas gavosi? Bukmeikeriai susislave kruvas slamanCiuju. O dabar siulo niekinga  1.30.
    O ka  daryt? Reikia bandyt atlosinet bent dali, kuria  nunese per praejusia  savaite. Nors ir be aistros zaide, bet progu turejo. Tikiuos, kad sikart progas geriau realizuos...

  • jozykas prieš 18 metų #49554

    na galeciau dadeti apie WestHama: Marlonas musa ivarti jau 3 rungtynes is eiles, o Seringhema pakeitis Zamora musa jau 2 is eiles rungtynes.. dar galima pasakyt kad West Hamas musa bent po ivarty jau 5 rungtynes is eiles, is ko galima daryti isvada kad su ivarciais itin dideliu problemu nera. Aisq Boltonas yra favoritas nes losia namie, jai butu losiama upton parke kof 2 butu uz Hama. sakyciau no bet, taciau jai butinai reiktu rintis sias rungtynes ko gero pritarciau Evertono pergalei.
    Iki nauju metu meginsiu is visu jegu adryti pauze, taciau "virtualiai" statau uz Birminghema ir MU

  • Shevchenko prieš 18 metų #49523

    Wigan neikando nei vienam grandui, lyg ir butu puiki proga tai padaryti cia. Pas Man Utd moraline krize ( nesakau, kad zaidybine, nes progu turejo labai daug, tik gynejai su vartininku grybavo), bet grizta Ruud. Rooney su Saha kazkaip nejaukiai jautesi, su Ruud bus visai kitaip. Vis delto manyciau, kad Man Utd bent sitas jau tikrai laimes, nes dvi varzybos is eiles namie lygiom jau butu katastrofa. Tada paskutines viltys dar ka nors ishspausti is sito sezono nueitu velniop. As uz Man Utd

  • Deiviss prieš 18 metų #49498

    Nu del siu rungtyniu tai dar nezinau kaip bus siandien laikausi DNB, ryt gal suzinotume tactikas butu lengviau siek tiek
    Manchester United FC - Wigan Athletic idomios man sios rungtynes kuriose noreciau x2 pastatyti Wiganas kaip ir naujokas bet vertas gero zaidimo

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Futbolo statymai ir sporto prognozės (582 ats.) Perron
Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
TopSport (7 ats.) Ernestas As
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas

Svarbiausios diskusijos

Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta  (34 ats.) pirmas
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai (112 ats.) Top
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse (43 ats.) Razynka
Lažybų blokavimas internetu (11 ats.) LaRumba
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos (4 ats.) SMEGENYNE
Apie neteller (6 ats.) LaRumba
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje (139 ats.) fizruhas
Lažybų bendrovių suvenyrai (13 ats.) pirmas
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos (5 ats.) mazas_Bwin
Skrill (buvę Moneybookers) (7 ats.) evaldasn