Litas 2006/09/10 08:30 #68005

Milan AC-SS Lazio
Aiskiais favoritais siandienos mace bukmekeriai laiko Milano kluba, aip pat prognozuodami kad Milanas sudarys pagrindine konkurencija Inerui ir Romai kovoje del Seria A cempionu titulo. Is tiesu siandienos varzovai pazysta vienas kita labai gerai ir siu dvieju ekipu rungtynes visada buna labai kovingos ir nuozmios.
Kaip zinia del machinaciju abu klubai buvo nubausti Milanas pradeda cempionata turedami savo saskaitoje -8 taskus, o Lazio -11. Taigi abiems klubams sunkus psichologinis barjeras dar prieskyje iveikti si neigiama balansa sezono pradzioje. Taip pat abu klubai buvo pasalinti is Cempionu lygos ir Serija A lieka pagrindiniu abieju klubu tikslu si sezona.
Milanas pirmajam macui tikrai nera pasirenges 100%. Visu pirma vis dar traumu kamuojami ju pagrindiniai gynejei Maldini ir Nesta. Ginyba vis dar lopys klubo senbuviai Kaladze, Costacurta ir Cafu kurie jau isgyvena savo karjeru saulelydzius. Taip pat del traumu siandienos mace negales Milanui padeti Ambrosini. Milanas taip pat vasaros transferu metu parrado didziausia savo klubo zvaigzde Shevchenko, kuris perejo i Londono Chelsea. Taciau puolime vis dar lieka Inzaghi ir Gilardino, kuriu zaidimas pastaruoju metu buvo itin kokybiskas.
Lazio vasaros metu beveik nevykde klube jokiu permainu ir islaike savo pagrindinius zaidejus. I kluba atvyko vos du naujokai Ledesma ir Foggia, kurie zinoma turetu sustiprinti klubo sudeti. Kaip Milane Pipo ir Gilardino taip Lazio klube Pandev ir Rocchi sezono pradzioje paliko tikrai nebloga ispudi. Sie puolejei gerai pasiruose naujajam sezonui.
Milanas ant popieriaus atrodo daug galingiau taciau sezono pradzia jiems bus tikrai nelengva. Kolkas Milano puolimo masina atrodo gana gresmingai ir Lazio ginyba turetu buti jeims ne taip ir sunkiai iveikiama taigi siame mace Milanas realiai ir turetu buti vadinamas favoritu. Lazio jau nuo 2001 metu berods ne karto nera laimejes pries Milana nei savo nei ju aiskteje, berods ir dabar to nepavyks padaryti.

Atalanta-Ascoli
Atalanta praejusiame sezone zaidusi Seria B sekmingai is ten issikrapste ir pirmojo sezono uzdavinys klubui islikti serijoje A. Manau sis klubas butent to ir sieks, isimaisyti tarp vidutinioku. Zinoma abiems klubams reikalingi taskai jau sezono pradzioje ir ypac nereiketu ju barstyti namu rungtynes. Geras startas turetu garantuoti gera gyvenima ipusejus sezonui.
Ascolis po praejusio sezono tikrai labai atsinaujino del to galeciau prognozuoti ju sunku starta pradzioje, nes naujokams reikes ieiti i forma bei susizaisti kaip komandai. Visu prima pirmose rungtynese vis dar nepasirodys du Ascolio naujokai: gynejas Marco Pecorari ir veteranas Marco Delvecchio, kuris turetu zymiai sustiprinti puolima. Atalnata turi panasiu problemu: Italijos futbolo legenda Vieri vis dar neagli padeti klubuj pilna jega del kelio operacijos. Taip pat traumuotuju sarase randame ekipos kapitona Antonino Bernardini bei Gianpaolo Bellini kartu su Simone Loria. Dar veinas labai svarbus Ascoli pirkinys tai veteranas, ilgametis Italijos rinktines vartininkas Gianluca Pagliuca. Taigi Atalanta berods sioms rungtynems pasiruosusi zymiai geriau ir jus tartas turetu buti efektingesnis. Ascolis nors ir geriaus atrodantis ant popieriaus, taciau kolkas negali isnaudoti visu savo pirkiniu. Manyciau Atalanta turetu sinaudoti savo sienu pranasuma ir paimti minimum taska siose rungtynese. Zinoma ats taskas turetu tenkinti abu klubus.

  • Litas prieš 17 metų #68014

    Del milano,tai geriau jau over

    ir pergale ir overis grazu

  • [vabalas] prieš 17 metų #68007

    Del milano,tai geriau jau over

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Futbolo statymai ir sporto prognozės (582 ats.) Perron
Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
TopSport (7 ats.) Ernestas As
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas

Svarbiausios diskusijos

Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta  (34 ats.) pirmas
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai (112 ats.) Top
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse (43 ats.) Razynka
Lažybų blokavimas internetu (11 ats.) LaRumba
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos (4 ats.) SMEGENYNE
Apie neteller (6 ats.) LaRumba
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje (139 ats.) fizruhas
Lažybų bendrovių suvenyrai (13 ats.) pirmas
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos (5 ats.) mazas_Bwin
Skrill (buvę Moneybookers) (7 ats.) evaldasn