• pirmas prieš 13 metų #137576

    O tu kartais ne regimanto pazystamas?
    beje gal kas zinot kur tas dingo, kartais geru prognoziu pateikdavo

  • ricardas prieš 13 metų #137575

    .......Katik paibaige dar vienas spirdziu ,arba tiesiai svesiai pinigu istratinimas veiksmo vieta 'futbolo'aikste,kas cia per sportas toks futbolas ?
    WORLD CUP FIFA Club World Cup
    17:00 Finished Mazembe 2 - 0 Internacional bet365 13.00 6.50 1.20

    paziurejau kelias minutes i sia bendrove ir bus butent taip.pirmame susitikime nepralaimes anglu darbininku klases atstovai,[sirgaliai iki siol tyki ir tykes tai ka mato ir 'skaito spaudoje'
    https://www.bet24.com
    26.12.2010
    13:00 Fulham - West Ham United Prem. League Matches 1.95 3.30 3.85
    Double Chance: Fulham - West Ham United >> Prem. League Matches 26.12.2010 - 13:00
    1X 1.23 bus taip:sveciai nepralaimes X2 1.78

    biznio ryklis ponas AlFaedas pardaves savo Harrods parduotuve uz 1.5 mlrd, anglisku turi kluba savo malonumui,gyvenimas pasiseke ,taip ir toliau laikyti !
    28.12.2010
    16:00 Stoke City - Fulham Prem. League Matches 1.95 3.30 3.85
    Double Chance: Stoke City - Fulham >> Prem. League Matches 28.12.2010 - 16:00
    1X 1.23 bus taip:sveciai nepralaimes X2 1.78

    p.s. pasizimek sau siuos du zaidimus,daryk mazais kasneliais pinigus,taip visada patikimiau. gambler04

  • Dywaz prieš 13 metų #137514

    Nelabai supratau cia lyg ir pickas?

  • ricardas prieš 13 metų #137513

    Jie Mus , mes Juos.Tyli ir negailestinga kova.Nori juokis,nori kartok.
    Gambler04 pristato .
    Tu siandien galbut praradai pinigus idejes i siuos siknius:
    ENGLAND: Premier League
    18:30 Finished Newcastle 3 - 1 Liverpool galbut sis zodis nepatiks tiems kurie priziuzi si puslapi,bet Liverpool yra sumauti sikniai kurie daro pinigus,kaip ir visos kitos sumautos komandos,tai rasau as ,ir jei laikas no laiko cia ilendu,tai zinau ka darau,sie du zaidimai kaip ir tvarkoj mano poziuriu,tu sprendi pats ar tau kartoti ar ne, jei darysi savaip tai rekomenduociau nejudinti su maza kaina tokio klubo kaip Barcelona.

    tad atsiim prarastus pinigus pakartodamas taip....pvz . 20--- euru ,tai rimti pinigai
    Football, Germany
    Bundesliga 2010/2011
    1. FSV Mainz 05 - FC Schalke 04 X2 1.53
    http://www.stanjames.com
    England: Premier League 2010/2011 14
    Tottenham Hotspur - Chelsea (12/12/10 16:00) X2 1.44
    http://www.stanjames.com
    sekmes ponai,ir bukite atidus zaidimuose kurie ivyks gruodzio 23-30d.ten kaip visada kasmet ivyks susitikimai su neiprastom baigtim, ir visiems nusispjauti kad kai kurie 'stiprus'klubai nelaimes, dideli pinigai svarbiau uz viska,ir uz sporta,o kas tas sportas yra,kaip ir seniai tokio jau nera..viso.

    p.s. ............... o gal tu vis dar jauti pagarba nors vienam klubui...

    12/12/10 16:30

    Darbas atliktas.
    Orakulas lt dvieju zaidimu kaina siek tiek virs 2 koef. tu jei pakartojai laimejai 100% pinigu nuo investuotos sumos.
    ENGLAND: Premier League

    17:00 Finished Tottenham 1 - 1 Chelsea
    GERMANY: Bundesliga

    17:30 Finished Mainz 0 - 1 Schalke
    tai tiek siandien,sveikinu.

  • Dywaz prieš 13 metų #137454

    Kam naote apie tai http://www.15min.lt/naujiena/sportas/fu ... -24-126876 ? Siaip man patinka Realas, stipri, kovinga komanda.

  • mazas_Bwin prieš 13 metų #137367

    geras buvo macas tikejaus barsos pergales bet kad tokios ziaurios tai nebuciau net pasvajojes
    messi liko vel su nuliu uztat real gynyba ir vel buvo kiaura kaip retis idomu kokiu gyneju ziemos transferuose reikalaus is savininko Jose
    anyway visus barsos fanatus ir seip uz grazu futbola sergancius fules myletojus su pergale

  • LaRumba prieš 13 metų #137358

    Madrido Real - Barcelona

    Aukščiausio lygio futbolo puošmena "El Clasico" - ir vėl visų dėmesio centre bei per UNIBET TV! Su 32 taškais ir dar be pralaimėjimo kartėlio per 12 rungtynių Madrido "Real" pirmauja Ispanijos čempionate, o "Barcelona", turinti tašku mažiau, žengia antroje vietoje. Keturi paskutiniai "El Clasico" baigėsi katalonų klubo pergalėmis, o trijuose iš jų "Barsa" išsaugojo "sausus" vartus. Apskritai "Real", svečiuodamiesi "Camp Nou" stadione, nesugebėjo įmušti įvarčio per vienuolika iš paskutinių septyniolikos rungtynių. Tiesa, tikėtis nulinių lygiųjų sudėtinga. Paskutinį kartą toks rezultatas, žaidžiant šioms ekipoms, užfiksuotas net prieš aštuonerius metus. Lionelis Messis nėra pelnęs nė įvarčio, žaisdamas prieš komandas, kurias treniravo Jose Mourinho. Tokių rungtynių buvo septynios, ir tai reiškia, kad šis charizmatiškas portugalas žino, kaip sustabdyti geriausią planetos futbolininką. Ar tai Madrido "Real" ekipai pagaliau atneš sėkmę "El Clasico" mūšyje?

    Koeficientai šioms varžyboms bei video transliacija UNIBETE

  • mazas_Bwin prieš 13 metų #136338

    na va france jau beveik outas
    ispanu pirmas macas kolkas irgi nekoks
    na snd dar Vokietukai paziuresim ka gali kai bus stipresne team pries juos kolkas favoritai mano lieka tie patys
    sekmes

  • mazas_Bwin prieš 13 metų #136211

    brazil argentina arba anglai as tai uz jas statyciau tik

  • deacad prieš 13 metų #136092

    Kaip manote kas taps Pasaulio Futbolo čempionais? Norėčiau padaryti ilgalaikį statymą. TopSporte pirma vieta Brazilija 5,75 Trys paskutinės Naujoji Zelandija, Honduras, Korėjos LDR po 1000.

  • G.N.P prieš 13 metų #136084

    Kodel nereikalingu komentaru? geru komentaru, pastebejimu, minciu apie si versla niekada nebus per daug, o ypac is zmoniu, kurie tikrai is sios sryties stabiliai usdirba.

  • lucky8 prieš 13 metų #136083

    paskutini karta lendu i foruma iki rudens su savo niekam nereikalingu komentaru,tiesiog skaiciu 'magija' kai ja ''pradedi'' suprasti tuomet viskas siek tiek paprasciiau, nenorejau nieko cia esanciu ;juokinti; kad sis zemiau parsytas zaidimas baigsis lygiom,tiesiog padaryta ir rezultatas teigimas,o ka daryti tiems kurie sia nesamone idejo noredami pakelti koef... tai tik labai stiprus verslas,noriu tau jei skaitai patarti labai atsargiai su skaiciais elgis,na su kainom,skaiciai 'kalba' pasistenk juos isgirsti,5-8 val, kurias galbut skiri per diena siam verslui galbut per mazai,tiksliau viskas daug sudetingiau,todel DiDzioji dalis zmoniu visada minuse,linkiu tau sekmes,nes lietuviai savo mastymu ,intuicija,stipriai lenkia 'progresiviaja' europos ir kitu saliu mase zmoniu dalyvaujanciu lazybuose,butent jiems sis verslas ir sukurtas. Friendly International Portugal 0 - 0 Cape Verde Islands bet365
    1.10 8.00 29.00

  • lucky8 prieš 13 metų #136081

    ...paklausk saves kur dingo per paskutinius du metus desimtis gabiu ,daug dirbanciu zmoniu ,investuojanciu savo zinias,pinigus ir laika i lazybu versla, ,kol tokie cirkai tesis EUROPEAN CUPS: European U21 Championship Qualifiers
    Estonia U21 1 - 0 Turkey U21 ,o jie buvo ir bus visada, neuzilgo vel ruduo....,tol forumams rudens sezonas,nes mases laimi reciau nei pralaimi pinigus,mazuma vis ilgiau ir kantriai laukia savo 'zaidimu,palauk toj prasides spirdziu pasalio taure,paziurek kiek 'netyketu' zaidimu ivyks pirma savaite,tad uz broliuku estu 'sunkia' pergale su kaina toli virs 5.. ir uz turkus ir ju lazybu bedroves,galbut nezinojai,o butent taip ir yra,kai kauno zalgiris seniau siek tiek vaziavo pas turkus' laimeti' vietines lb. si zaidima iseme is pasiulos, ir 'netiketai' musu ereliai isplese sunkia pergale su kaina virs 4 euru, ir pabaigai kad butu visai gera savijauta, visi klubai ir visos salys kurie priimti i si kazino 90min, bizni zino kaip suzais ir taip toliau,zinoma yra bet ju nedaug saliu kurios neitrauktos siai dienai i lazybu versla, sveikinimai gruzijai jie isiprase i lazybu versla,net juokas ima patiems vietiniams gyventojams is situ dalyku,ir pabaigai ilgu klestejimo metu real madridui,kuris laikydamasis tradiciju,ir budamas gylioje 'zopoje; na nesugebejo 'suzaisti ' paskutiniu rungtyniu normaliai,desninga kaip ir pernai paskutiniai zaidimai,stai tokie pamastymai nesalta geguzes vakara,pabaigai man utd kitai metai visdelto 'isples' pergale ir taps kaip minimum premier lygos nugaletojas,nes taiklioji ranka 'geriausias' zyduko Bekamo draugas iseina po 25 metu 'sunkaus' darbo i uztarnauta poilsi,ponas Fergiusonai tykime i tave ,ir prasome neprakisk bent kitais metais tokioms komandoms kaip Burnley,na jeigu prie apvaliojo stalo triju vietiniu liutu parija isakys,tuomet nieko nepadarysi,uz pinigus svarbiau tik dideli pinigai.

  • Mercury prieš 14 metų #135898

    Labai jau apmires sis puslapis,nevyksta jokios diskusijos apie nieka.Puikiausios futbolo varzybos nusimato vakare.Bandau perzvelgt ivairiu bendroviu pasiulymus taciau nieko apciuopiamo is ko galima butu uzdirbt neizvelgiu.Gal kas mato koki buku netiksluma?Vienas is patraukliausiu butu Intero praejimas i kita etapa.Rezultatas 3:1 pries betkuria kita ekipa butu net nesvarstomas,bet cia Barsa...Jau zaide abi vienoje grupeje ir namie ispanai suzaide 2:0 - butent toks rezultatas ir dabar juos tenkintu.

  • Top prieš 14 metų #135791

    Na spejot pasinaudot sutartinem rungtynem Mordovia Saransk - Baltika ?

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti