• agurkas prieš 17 metų #68555

    bet veliau viskas atsitaise

  • agurkas prieš 17 metų #68553

    pradzia nieko gero nezadanti tavo albacetei

  • raul777 prieš 17 metų #68551

    kas liecia samueli,tai tokiu kof gal ir verta surizikuot.bet faktas kad jis zais pagrinde ir progu tures...taip pat aisku kad valencia jam skirs ipatinga demesi.
    mano galva snd aiskios la corunos,celtos ir albacetes(2lyga)pergales..
    la coruna vyksta valencia,kur zais su levante.si komanda viena silpnesniu siemet.namie itikinamai pralosta madridui,isvykoj daugiau nei itikinamai sevilai.tiesa,paskutiniam ture nugaleta lygoj naujoke,bet tik todel kad levantei sekesi,varzovai turejo progu.la coruna dar pries sezona afisavo kad ketina grizti tarp 4stipriausiu komandu.kolkas iveikta sustiprejus zaragosa ir kolkas blankus vilareal(bet tikiu jog jis dar atras savo zaidima)neramina tik pralaimejimas isvykoj silpnai komandai.tiesa,la corunai pavyko ir ten ivarti pasiekt,o levantes puolimas visai be potencialo,per 3turus 2iv ir ne per daugiausia galimybiu ta skaiciu padidint.turint omeny kad snd tiek barca teik valencia tiek sevila gali prarast taskus,la coruna laimejusi gali priartet prie lyderiu.o ir kof uz svecius vertas demesio.
    kitas statymas uz celta.gal tiksliau pries osasuna.neatsimenu tokios gedos ispanijai kai komanda neiveikia atrankos i pagrindini CL turnyra.ir primeroj yra tradicija kad viena sezona issisokusi komanda kitais metais atsiranda savo vietoj.tas pats yra nutike ir tai paciai celtai,taip pat san sebastienui,vilarealiui,maljorkai ir t,t.pirmi turai irodo kad osasunai bus sunku.laimeta tik praeitam ture preis lygos naujoka.celta gal rezultatai ir neispudingi,bet pats zaidimas rodo jog tokias kom kaip osasuna namie nugalet neturetu but sunku.
    na ir paskutinis statymas uz albacete.tiksliau velgi,pries vecindario.kolkas si komanda mano megiamiausia sekundoj dar nei kart nenuvyle ir nemanau kad albacete jei ikandamas varzovas isvykoj.jei pralaimejimai cadisui ir alaves buvo akivaizdus,tai pralaimejias herkului tik irodo jog isvykoj vecindario zaidimas tragiskas.be to is 4varzovu imusta tik vienam-antros turnyro lenteles puses komandai castelon.albacete gal ir nepretenduoja i primera bet tokias komandas kaip siandienine namie nugali gana daznai..
    taigi,galiu prisipazint kad visus 3iv padejau ant vieno kvito bendras 6,88.manau nesuklys kas ir atskirai pastatys,kof leidzia tiketis pliuso jei paeitu ir tarkim 2is3.bet as neabejoju nei vienu o vakare bus ir aisku viskas

  • mmd3 prieš 17 metų #68550

    ar yra norinciu padiskutuoti apie primera?daug puikiu statymu snd...

    eto'o neimus @1.75. ne per daug must kiekviena karta, kai isieni i aiskte? o juolab valencia per 3 turus praleido tik 1 gola, o lose ne pries lopus

  • raul777 prieš 17 metų #68549

    ar yra norinciu padiskutuoti apie primera?daug puikiu statymu snd...

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Futbolo statymai ir sporto prognozės (582 ats.) Perron
Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
TopSport (7 ats.) Ernestas As
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas

Svarbiausios diskusijos

Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta  (34 ats.) pirmas
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai (112 ats.) Top
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse (43 ats.) Razynka
Lažybų blokavimas internetu (11 ats.) LaRumba
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos (4 ats.) SMEGENYNE
Apie neteller (6 ats.) LaRumba
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje (139 ats.) fizruhas
Lažybų bendrovių suvenyrai (13 ats.) pirmas
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos (5 ats.) mazas_Bwin
Skrill (buvę Moneybookers) (7 ats.) evaldasn