Rieshu`Tas 2005/04/04 15:08 #19563

Baltimore Orioles-Oakland Athletics [email protected] 7/10 +4.9
Tampa Bay Devil Rays-Toronto Blue Jays [email protected] 7/10 +4.55
Philadelphia Phillies-Washington Nationals TS(-9) [email protected] 7/10 -7
Schuettler.R- Zib.T [email protected] 7/10 -7


Baltimore spring training pasirode labai ispudingai.palyginus su praeitu sezonu jiem toks rezultatas tikrai geras.Dbr jiems tereikia zaidziant pirmasias reguliariojo sezona
rungtynes islaikyti toky savo zaidimo stiliu ir pergale turetu but ju rankose.Baltimorei turetu padeti ir namu sienos. Statymas Omnibete.

Tbdr ir Tbj amzini priesininkai.Jie kiekviena sezona yra vienas salia kt turnyrineje lenteleje ir kovojo del patekimo i atrintamasias.Ju dvikovos buna lb idomios ir kartais net ispudingos.Si kart dedu uz toronta kadangi jie puikiai pasirode spring training ir pasipilde pora geru zaideju sugebejo greitai per trumpa laika suderinti savo zaidima.Manau kad siuo metu torontas stipresne ekipa. Statymas Omnibete.

Tarp Phillies ir Nationals labai sunku nuspeti kuri komanda laimes. Taciau sios ekipos yra nerezultatyvios(ypach WN) ir priesininkams niekada neleidzia per daug isijausti i zaidima galvodamas vien tik apie gynyba. Del to manau nesunkiai turetu praieti -9 Ts. Statymas Omnibete.

Sie du tenisininkai Buvo susitike 3 kartus. 2 kartus laimejo Shuetleris, o trecioje dvikvoje jis del traumos buvo priverstas pasitraukti. Taciau paskutinis ju machas buvo zaidziamas lb senai ir Dbr ju pajegumas tikrai ne toks apyligis kaip siulo omnibetas. Siandien jie zais ant clay dangos, kuri daug palankesne yra butent schuetleriui.Galima pasitelkti ir statistika.Per dvejus paskutinius metus Shuetleris ant Clay suzaide 35 machus is kuriu 22 laimejo.Tuo tarpu T.Zib viso labo 8 machus is kuriu laimejo tik 2.Taigi dedu uz Shuetlerio pergale. Statymas Omnibete.

  • Rieshu`Tas prieš 19 metų #21967

    Lietuvos rytas-Ventspils H(0-4.5) [email protected] 10/10
    R. Nadal-G. Gaudio [email protected] 10/10
    R. Federer-R. Gasquet TS-18.5+ [email protected] 10/10
    Simas Jasaitis (Lietuvos rytas) PT -8.5+ [email protected] 10/10
    Toronto Raptors-New Jersey Nets [email protected] 10/10
    Los Angeles Lakers-Sacramento Kings [email protected] 10/10



    Lr tai bus puikus pasirengimo FInalui machas.Statymas Orakule.

    Nadalis tiesiog pasiekes savo optimalia sportine forma ir turint omeny kad clay jo danga tai pergale pries itin nestabilu gaudio tikrai jo pusej.Statymas Orakule.

    Federeris yra nenugalimas ir tiesiog megsta trumpus machus.Tiesa vakar jam nelabai pasiseke greit uzbaigti macha su gonzalez taciau vistiek laimejo.Sis Under pries kur kas silpnesni Gazuet praeis. Statymas Orakule.

    Jasaitis pastaruoju metu jei jam nekrinta ir nemeto,stengiasi geriau ir daugiau darbo atlikti gynyboje.Tegu taip daro ir siadnien .Statymas Orakule.

    Tiesiog Nets siose varzybose pergale labiau reikalinga ir jie pasistenk jos neisleisti is ranku as tuo esu tikras.Statymas Orakule.

    Los Angeles Lakers ekipa visiskai nusigrybavo suzinoje kad jie prarado vilti dalyvauti atkrintamosiose.Pergale si sezona jie turbut daugiau nesidziaugs.O kings tai bus proga sustyguoti zaidima pries atkrintamasias.Statymas Orakule.

  • Rieshu`Tas prieš 19 metų #21965

    Kirk Hinrich (Chicago Bulls)-Steve Francis (Orlando Magic) [email protected] 10/10

    Steve Francis pastaruoju metu prarado sportine forma ir nedemonstruoja jam iprasto zaidimo. To paskeoje ir nesurenka savo tsk.Hinrich pastaruoju metu meta vidutinishkai 20 tsk per varzybas ir yra vienas ir svarbiausiu keliu i chicagos klubo pergales.

  • Rieshu`Tas prieš 19 metų #21790

    Boston Red Sox-New York Yankees [email protected] 5/10
    Los Angeles Dodgers-San Francisco Giants [email protected] 5/10
    Oakland Athletics-Toronto Blue Jays [email protected] 5/10
    Texas Rangers-LA Angels of Anaheim [email protected] 5/10
    Tampa Bay Devil Rays-Baltimore Orioles [email protected] 5/10

    Nyy tiesiog negali sau leisti pralaimeti tiek daug sezono pradzioje.Pergale nors ir isvykoje jiems dbr padetu atsigatui psichologishkai.Statymas Orakule.

    Sf vakar Lad komandai pralaimejo tik vienu taskeliu.Siandien tikiuosi revanso.Kadangi Dodgers tikrai ne ta komanda kuria praejusi sezona palaikiau statymas orakule.

    Torontas toliau mane stebina.Jie, mano manymu stipriausioj grupej pirmi, ne gana to jie visoje lygoje siuo metu pirmi, vakar jie laimejo pries oakland 5-2.Siandien tikiuosi panasaus rezultato.Statymas ORAkule.

    Laa vieni is lyderiu ir ant tokiu koamndu kaip texas ar kanzas jie tsk nesvaisto.Statymas Orakule,.

    Baltimore antrasis torontas,Sugeba iveikti bet ka....Statymas Orakule.

  • Rieshu`Tas prieš 19 metų #21787

    Ricky Davis (Boston Celtics) PT -16.5+ [email protected] 6/10
    Vince Carter (New Jersey Nets) PT -27.5+ [email protected] 6/10
    Indiana Pacers-New Jersey Nets [email protected] 6/10
    Kevin Garnett (Minnesota Timberwolves) PT -24+ [email protected] 6/10
    P.J. Brown (New Orleans Hornets) PT -12.5+ [email protected] 6/10
    Seattle Supersonics-Dallas Mavericks [email protected] 6/10
    Utah Jazz-San Antonio Spurs [email protected] 6/10

    Ricky davis nors ir atsarginis taciau jis vistiek lieka vienas savanaudishkiausiu krepsininku visoje nba.Jis meta tiek pat metimu o kartais ir daugiau negu bostono lyderis p.pierce. Tik jis isejes i aikste turetu pataikyti pirmuosius savo metimus. Antra del ko as statau uz si zaideja tai kad bostonui svarbi pergale siame mache, nes juos jau prisivijo 76ers krepsininkai ir gvelbiasi uzimti ju 1aja vieta pogrupyje.Bus rezultatyvios varzybos nes nei viena nei kita komanda nemoka gintis Statymas orakule.

    Nets ekipa labai arti kad patektu i atkrintamasias ir pergale jiems svarbi kaip oras.O kas juos ves i pergale jei ne V.Carteris.Taigi jis retai kada nepermeta savo vidurkio o komandai svarbiose arzybose jo ranka tikrai turetu nedrebeti Statymas orakule.

    Timbervolves taip pat ant atrkintamuju varzybu slenksio ir Garnet kaip dauguma jau zino tempia komanda.Jam siam sezone ne itin padeda sprewelas, taigi jam atitenka daugiau metimu ir per paskutiniasias rungtynes komandai svarbiais momentais kamuolys atsiduria butent garneto rankose.Sios rungtynes bus itemptos ir nei viena komanda nenores pralaimeti taigi garneto rankose kamuolys turetu atsidurti dar dazniau nei yprasta (Tik jam reiketu tuo pasinaudoti). Statymas Orakule.

    Tiesiog sis vaikinas pinigus uzdirba zaisdamas gynyboe ir P.J.Brown 12.tsk permeta tik kas 3-4 varzybas.To darbas atkovoti kamuolius, blokuoti metimus,uzdengti kt komandos lyderius.O puolima jis atiduoda gyneju rankose.Statymas ORakule..

    Sietlas atsidure duobeje.Jiems negali padeti R.Lewis.Ir ju pergales pasibaige.Sietlas labai rezultatyvi komanda taciau netekus vieno is lyderio tas rezultatyvumas ryshkiai sumazhejo ir tai atsilieps zaidziant pries novitski ir kompanija. Statymas Orakule.

    Spurs siekia issaguoti pirmaja vieta nba.Jutos tikslu nzn.Statymas ORakule.

  • Rieshu`Tas prieš 19 metų #21717

    Statyta: 41
    Laimeta: 23
    Pralaimeta: 17
    Atsaukta: 1
    Balansas: -2.25

  • Rieshu`Tas prieš 19 metų #21548

    C. Moya-M. Puerta [email protected] 10/10 -10
    Tampa Bay Devil Rays-Baltimore Orioles [email protected] 4/10 +3
    Oakland Athletics-Toronto Blue Jays [email protected] 5/10 +5.35

    Moya yra clay tenisininkas. JIs praejusias metais laimejo si turnyra ir dbr siekia tai pakartoti. Nors Puerta rimtas priesininkas taciau manau kad siame mache lems patirtis.O daugiau zaidimo patirties ant Clay dangos turi Moya, kurio paskutinius 2 sezonus statistika ant sios dangos yra tiesiog ispudinga ir net gi prilygsta hewit ar safin. Statymas Omnibete.

    Siu dvieju ekipu pogrupis mano manymu yra pats stipriausias bent jau siuo metu.Dedu uz baltimore vien del to kad jie puikiai pasirode Srping Traininge ir ju rezultatai puikiai atsispindi siame sezone>Statymas Orakule.

    Toronto kaip jau ne karta minejau antroji Pheonix suns tik mlb. Jie nuostabiai suzaide spring traininge ir ispudingai pradejo sezona 5 pergales ir 2 pral.tai geriausias rezultatas visoje lygoje.Jie sugeba iveikti priesininkus nors ir nebuna favoritai. Taip yra ir siame mache.Statymas orakule.

  • Rieshu`Tas prieš 19 metų #21545

    Corey Maggette(Los Angeles Clippers) PT -24 [email protected] 7/10 0
    Los Angeles Clippers-Utah Jazz TS -189.5 [email protected] 7/10 +5.25
    Damon Stoudamire (Portland Blazers) PT -17.5 [email protected] 7/10 +5.25
    Kurt Thomas (New York Knicks) AK 11 0@5 2/10 -2
    Stephon Marbury (New York Knicks) PT -22.5 [email protected] 7/10 +5.25
    Shareef Abdur-Rahim (Portland Blazers) PT -19+ [email protected] 7/10 -7

    Corey Maggette siandien loshia pries utos krepsininkus ir tikiuosi nerezultatyviu varzybu. Ir jei bus nerezultatyvios varzybos tai bus didesne tikimybe kad sis krepsininkas nesumes.Dar statau uz si zaideja del to kad jis grizes po traumos, atrodo pamirsho ka reiskia buti stabiliam ir per vienas varzybas gali imesti 30 tsk o per kt vos 10. statymas orakule.

    Utah ir lac krepsininkai buvo susitike 4 kartus si sezona.Ir per keturis susitikimus 189 tsk permete tik karta(sumete 192 ) taigi ne tiek jau ri daug. o dar turint omeny kad utoje negali zaisti pagrindiniai tsk rinkejai kirilenko ir boozeris, ir abi komandos zais be motyvacijos, nes nepateko i atrinkamasias varzybas, - tai isvada kam gi mushti tarpusavio susitikimu rezultatyvumo rekordus. ;P Statymas Orakule.

    blazers zaidzia pries spurs krepsininkus, abi komandos zaidzia gynybini krepsini . Sezono pradzioje stoudamire rungtyniavo stabiliai ir visada mesdavo svo 18-20 tsk taciau dbr jis ne savas,galbut del tos pacios preizasties kaip ir daugelis silpnu komandu krepsininku( motyvacijos stoka) , o gal atidave lyderio vaidmeni sekmingai zaidzianciam Abdur-Rahimui.Taciau paskutinese varzybose pasigendu to D.Stoumadire kuri as buvau iprates matyti.

    K.Thomas vid atkovoja po 10.5 kamuoliu. Per paskutinias 5 varzybas jis atkovojo tiek kamuoliu - 12,12,10,16,12 - manau kad jis turi potencialo atkovoti lygiai 11 ;P
    Statymas Orakule.

    Praeituose varzybose pries toronta imete 13 tsk. Siaip pripazinsiu nei kart nesu states uz sio zaidejo OVER. 1. del to kad jis nestabilus 2.Jo pelnomi tsk tiesiogiai priklauso nuo pataikymo procento.(T.y. jei pirmu metimu nepataiko pradeda nepasitiketi savimi) 3.Nera motyvacijos Statymas orakule.

    Abdur rahimas per paskutinias varzybas imete 21,23,25 tsk. Taigi jo zaidimo kreive kyla ir noras irodyti ko veras taipogi. Jis dali sezono praleido del traumos ir galbut tai turejo itakos kad blazesrs nepteko i atrkintamasias. Dbr ju priesininkai Spurs, bet spurs gretuose nezais T.Duncanas kuris ir turetu dengti si sunku krasta.Taigi Over pries SAS.Statymas ORakule.

  • Rieshu`Tas prieš 19 metų #21507

    Statyta: 32
    Laimeta: 18
    Pralaimeta: 14
    Balansas: -7.35

  • Rieshu`Tas prieš 19 metų #21321

    Kobe Bryant (Los Angeles Lakers)-Amare Stoudemire (Phoenix Suns) 2 @2.26 7/10 -7

    tiesiog dar viena logishka orakulo zaideju pora su nelogishku koeficentu
    kobe paskutinese varzybose zaidzia be uzsidegimo, jo ir neturetu buti juk lakers po 11 metu nepateko i akrintamasias varzybas o amare gryzhes po traumos jau atsigauna ir vel stabiliai renka tsk.statymas orakule.

  • Rieshu`Tas prieš 19 metų #21303

    Statyta: 27
    Laimeta: 15
    Pralaimeta: 12
    Balansas: -8.75

  • Rieshu`Tas prieš 19 metų #21301

    Chicago Bulls-Detroit Pistons [email protected] 10/10 +7.2
    Boston Red Sox-New York Yankees [email protected] 10/10 -10
    Texas Rangers-LA Angels of Anaheim 2 @1.72 10/10 +7.2
    J. Novak-M. Mirnyi [email protected] 10/10 +4

    Detroit siek rodyt kad jie stipresni.Vis gi cempionai dar tui potencialo ir tai irode blogai pradedami sezona veliau isibegeja ir kuo toliau tuo sunkiau jie sustabdomi.sios komandos jau zaide tris kartus tarpusavy ir namu sienos nei vienai nei kitai nepadejo, taigi tikiuosi kad ir siose varzybose namu sienos netures didesnes reiksmes.Statymas Orakule.

    Yankiai vakar pralaimejo baltimorei ir su pyksciu isskrido i bostona kur ju jau laukia nuolatinis priesininkas - brs.taigi cia bus ne tik yprastos reguliariojo sezono rungtynes taciau yankiai sieks irodyt kad jie tik atsitiktinai pralaimejo atkrintamasias varzybas ir dar syki atsirevanshuoti bostono klubui.Statymas orakule.

    laa tesia savo 4 pergaliu is eiles serija ri ju kelyje dbr texas, kurie sy sezona atrodo tik ateina i arena pralaimeti varzybu, jie net nesistengia siekti peraliu keisti man jie. Statymas Orakule.

    novak daug gerew zaidzia ant clay dangos,jo didziausios pergales yra pasiektos butennt ant clayjaus.taigi jis nesunkiai manau kad dviems setais koky 6-4 6-3 laimes pries mirniy kuris dar priedo ir senas.

  • Litas prieš 19 metų #21111

    Minesota pasirinko picheriu siuose rungtynese SANTANA. Viena mlb zvaigdziu tikrai puikus pirheris tiesa pirmose rungttynese pasirode prastokai taciu jo ekipai pavyko aname mace iskovoti pergale. Praejusi seona santana turejo 2.61ERA.
    Jo priesininkas Buerhle Pirmaji sezono maca laimejo prie clevelanda tiesa minimaliu rezultato 1:0. Bet siaip praejusi sezona jis turejo 3.89 ERA.
    va tokie vat reikalai ..

  • Litas prieš 19 metų #21108

    Chicagos kofas visai realiai atspindi ju galimybes prie min ... manau min pasieks lengva pergale ...

  • Rieshu`Tas prieš 19 metų #21107

    Minnesota Twins-Chicago White Sox [email protected] 7/10 -7
    Seattle Mariners-Texas Rangers [email protected] 7/10 -7
    Florida Marlins-Washington NationalsH(0-1.5) [email protected] 10/10 +6.8
    Atlanta Braves-New York Mets [email protected] 7/10 -7

    Cws kofas kiek per didelis. Jie tikrai nera jau tokie beviltiski kaip parodo lazybu bendroves.Juolab kad ju gretose zaidzia geriausias pitcheris siuo metu.Tikimybe kad laimes Cws lygiai tokia pat kaip ir Minesota.Nors ir Cws sezona pradejo ne itin ispudingai. Statymas Orakule.

    Texas tikrai net nepanasi i ta komanda kuria mateme praejusi sezona, todel netgi sietlo beisbolininkams neturetu buti sunku iveikti sia bemazh labiausiai nusilpusia komanda per tarpsezoni. Statymas Orakule,.

    Tarp siu dvieju ekipu visada verda kova iki paskutinio atodusio iki paskutinio endo.Ir tik viena kart si sezona jos tarpusavio varzybose svente pergale daugiau negu 1 tsk. taigi jei si tendencija tesis ir toliau tai kad ir washingtonas pralaimesm, duodama fora vistiek atnesh pinigu. As lazybu bendroviu vietoj siulyciau fora max 1 arba isvis neduociau foros. Statymas ORakule.

    Atlanta zaidzia namuose prie savu ziurovu ir jau irode kad gali iveikti si ne itin gresminga priesininka. Taigi tikiuosi kad sekme jiems nusisypsos dar karta nes mets tikrai nieko ypatingo nerodo.Statymas ORAkule.

  • Rieshu`Tas prieš 19 metų #21104

    Leche Rio-Tau Ceramica [email protected] 10/10 +4.5
    Livorno Basket-Armani Jeans Milano [email protected] 10/10 +5
    Besiktass - Efes Pilsen [email protected] 10/10 +4.6
    Ural Great-Uniks [email protected] 6/10 +4.32

    Tau Ceramica nors ir susikoncentravivusi dbr ties eurolygos turnyru, bet vistiek nenores praradineti tsk ten kur ju prarasti nederetu.Statymas Orakule.

    Armani ir Livorno komandos sis sezona jau buvo susitikusios ir tada peragle svente armani 6 tsk skirtumu (88-82). Taciau tada armani nebuvo dvieju startinio penketo zaideju, ir dbr zaisdami irsvykoje pilnos sudeties turetu svesti pergale.Statymas Orakule.

    Efes Pilsen eurolygos komanda ir sios varzybos jiems nacionaliname turnyre lb svarbios kadangi nuo siu varzybu laimetojo paaiskes pirmoji vieta reguliajame sezone. Siuo metu tikrai geriau atrodo EFes krepsininkai su W.Solomonu priesakyje.Kuris dbr igijes Lb gera sportine forma>Statymas Orakule.

    Ural great krepsininkams pergale labiau reikalinga. Juo labiau kad isvykoje jie unkis pralaimejo ik 5tsk. Taigi palinkeciau sekmes. Statymas Orakule.

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Futbolo statymai ir sporto prognozės (582 ats.) Perron
Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
TopSport (7 ats.) Ernestas As
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas

Svarbiausios diskusijos

Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta  (34 ats.) pirmas
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai (112 ats.) Top
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse (43 ats.) Razynka
Lažybų blokavimas internetu (11 ats.) LaRumba
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos (4 ats.) SMEGENYNE
Apie neteller (6 ats.) LaRumba
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje (139 ats.) fizruhas
Lažybų bendrovių suvenyrai (13 ats.) pirmas
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos (5 ats.) mazas_Bwin
Skrill (buvę Moneybookers) (7 ats.) evaldasn